Merhabalar, oyunlarda bazen bizi çıldırtan bir kesim oluyor yaşı küçük oyuncular çok toxic hareketler yapabiliyorlar, siz bu oyunculara karşı sinirlenip tepki gösteriyor musunuz yoksa oyununuza mı bakıyorsunuz?Bu gifte olduğu gibi tepki veren varsa lütfen saklanmasın söylesin :D
Online oyunlardaki yaşı küçük oyunculara sinirleniyor musunuz?
Çok defa yaşı küçük oyunculara denk geldim bazılarıyla anlaştık defalarca oynadık beni korudukları da oldu ama bazıları ciddi anlamda cinnet geçirtti bana çaldırıyordum ya oyun bitene kadar velet susmadı sürekli konuştu bide saçma sapan hareketler filan yaptı sinir krizi geçiriyordum
Normalde pek bilgisayar oyunu oynayan biri değilim ama bir bilgisayar oyununda birisine aşırı sinirleneceğim aklıma gelmezdi. Red Dead Redemption 2 oldukça sevdiğim bir oyundu. Red Dead Online oynayayım dedim ve 25 level'a kadar yükseldim.
Ormanda hazine ararken önüme iki kişi çıktı, hem de Türk. ''Oo ne yapıyorsun'' falan dediler. Benim nickten Türk olduğumu anladılar. Benim kulaklıkta mikrofon olmadığı için konuşamıyordum. Ve bu durum onları sinirlendirmiş.
Lan cevap versene. O karakter tipi ne la öyle karı gibi. Bak beni sinir ediyorsun.
Gibi şeyler söylediler. Sonra benim karakteri yere yatırıp iple bağladılar. Ben kurtulmaya çalışsam da ipleri çözemedim. Sonra üzerime tekme attılar. Sonra da kafama sıktılar.
Sonra doğduğum yer onların yakınında. Yanıma gelip tekrar öldürdüler. Tekrar doğdum ve tekrar öldürdüler. Bir de kement atıp iple bağlıyor namussuzlar.
Sonra ben de bunlara sıkmaya başladım. Adamlar iki kişi ve 70 level üstüler. Bir tanesinin atını öldürdüm ve bana söverek ''Atımı niye öldürüyon seni... (sövüyor)''
En sonunda oyundan çıkış yapmak zorunda kaldım. Koskoca Rockstar Games evreninde birçok yabancı ile konuştum ama karşıma çıkan ilk Türk bu ikisiydi ve canımı sıkan da onlar oldu. :D
Kimisi oldukça sevimli kimisi de fazlasıyla toxic. Oyun bilgisi varsa sorun olmuyor, oyun bilgisi yoksa da ciddiye almam sonraki el başkaları geliyor zaten.
Hayir soruyu anladım ben. Demek istedigin kişiler de gözümün önünde ama ben de küçükken yapardım o toksiklikleri diyorum dhfhf fırsatım olsa hala yaparım
Aynen Ya Birde Saygısızlıklari yok mu Ana bacı küfür Ediyorlar Ne Kadar ağzı bozuk utanmazlar be İşte Klavye ye güveniyor Bi şikayet etsen Ebesinin nikahını görür İp adresinden bulunur kim olduğu En güzeli engellemek veya oyunda öldürmek