Kendimi bildim bileli bilgisayar oyunları oynarım, hâlâ da çok seviyorum. Eşimle birlikte de oynuyoruz. LOL, Valorant, Apex, Sims falan. Bunu söylediğim zaman "koskoca kadınsın bide anne oldun hâlâ mı oyun" diyorlar, çok komik bence. Bence yaşı yoktur ya, sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Örümcek, Pokemon diye çizgi filmler vardı.
Pokemon izleyen bir çocuk kendini pokemon karakteri sanıp trajikomik bir şekil de öldü.
Diğer yandan kendini örümcek Adam sanan çocuklar dan sakatlanan ölenler var.
Bunlar çizgi film
Ve siz Bilgisayar oyunu diyorsunuz.
Tâbi ki de Var.
Önce Gerçek oyunlar oynaması gerekir.
Bilardo, Tavla, Satranç gibi
Gerçek oyunlar oynaması gerekir.
Büyüdükçe oyun mekaniğini İdrâk edecek seviyeye geldiği zaman bilgisayar oyunları da oynaya bilir00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMaalesef ki var yaşın geçiyor büyüyorsun gerçek hayatta adapte olman lazım insanın büyüyünce sorumlulukta alması lazım video oyunlarının bağımlılık yaptığı bi gerçek ama bende zamanında flash oyunlar gta minecraft çok oynardım hele tank oyunları insanların oyun oylamasının en temel nedeni gerçek hayattaki sorunlardan kaçmaktır ya da sorumluluk bilinci tam oturmamıştır.
03 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum
- +1 yıl
35 li yaşlarda tanıdığım bi arkadaşım var adam world of tanks oynuyor doğru düzgün bi işi bile yok evde yatıyor tabi ben 20 li yaşlarımdayım...
Soran+1 yılBenim de eşimin de gayet iyi mesleği var, evlendik. 6 aylık bir kızımız var. Birbirimize gayet iyi vakit ayırıyoruz. Bir kişi yüzünden genelleme yapmak doğru değil bence
Yok ya kim diyorsa bunu gitsin ne bilim kendini falan parmaklasın. Belli ki canı sıkılıyor. Başkalarının eğlendiğini görünce de batıyor. Oyunlar candır. Her yaşta öyle ❤️
00 Yorumla
Bu konuda sana kötü düşüncelerini yansıtan insan görünüşlü hayvanlar hayvanlara da hakaret oluyor birbirlerinin kuyusunu kazmak için sebepler arıyor birinin başına bir şey gelse seviniyor Allah hepsinin belasını versin sen aldırma onları canımsın boş kafalı hayatta hiçbir başarısı olmayan insanımsı varlıkları önemseme
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
+1 yıl
Tabii ki de yaşı yok! Oyun oynamak, tıpkı film izlemek ya da kitap okumak gibi bir hobi. Ayrıca eşinle birlikte oyun oynamak harika bir aktivite, birlikte kaliteli vakit geçirmenin eğlenceli bir yolu. LoL, Valorant, Apex ve Sims gibi oyunlar zaten her yaştan oyuncuya hitap ediyor. Kimsenin ne diyeceğine bakma, keyfini çıkar! 🎮
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
45
Cevap
70Cevap
Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Oyun oynamanın yaşı yoktur tabi ki her insan oyun oynayabilir ama bağımlı birisi olmadığı sürece, bağımlı oyuncu olmak kötü bir şeydir hayatını kötü etkiler
20 Yorumla- Gamer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOyun oynamanın yaşı yoktur
00 Yorumla - Gamer konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle yoktur gadası
00 Yorumla Abim Almanya'da çalışırken gece PS2 de conflict desert storm 2 oynuyorlarmis. Yanına bir tane alman dayı oturuyormuş 60 yaşında, sabaha kadar oyun oynardık derdi. Tabi ben o zamanlar liseli bir ergen olduğum için oha 60 yaşında adam nasıl oyun oynuyor derdim. Sonradan anlıyorsun ki oyun oynamak sadece bebelere gençlere özel bir şey değil. Tabi zamanla yaş alınca elini ayağını çekiyorsun. Bu da böyle bir animdir.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTanıdığım bir kız genç yaşta evlendi 1 yıl arayla 2 çocuğu oldu. Çocukları küçük, anneye muhtaçlar. Kocasıyla arası berbat. Boşanamıyor da. Kendini oyuna atıyor. Yazık eğer o çocukları dövüyorsa veya ihmal ediyorsa diye ben üzülüyorum. Oyuna dalıp çocuğunu ihmal ediyorsan bu zeka seviyenin düşük olduğunu gösterir zaten. Yalnız şu var, sanal oyunları sürekli oynayan kişiler mutlaka hayatında bir eksiklik olan kişilerdir. Ya çocuğu yoktur. Ya kocası/karısı yoktur. Mutlu ailesi olan insan oyunlara fazla takılmaz. Buna kalıbımı basarım.
14 Yorumla
Soran+1 yılBunu kahkaha atarak okudum, benim hakkımda bu kadar kesin bir yargıya nasıl vardınız? Gayet bebeğime vakit ayırıyorum, eşimle gayet mutluyuz çok şükür. Ki biz liseden beri beraberiz, birbirimizi gayet iyi tanıyoruz. Tanıdığınız öyle oldu diye bende aynısını olacağım diye bir kural yok.
Cevap sahibi+1 yılBen de senin algına kahkaha attım bi yerimle. Mümkün değil hem oyuna hem eşe hem bebeğe vakit ayırman. Hem yargı içeren soru soruyorsun hem eleştiriye tahammülün yok. Soruyu niye sordun o zaman madalya mı takalım eblehliğine. Cidden zekada sorun var işte. İlerde görürsün zararını. Oyun oynucam diye çocuğunu komşuna şuna buna emanet etme bari mazallah 😬 kocan da aldatır, sen de hala liseden beri beraberiz türküsünü söyler oturursun süper zeka.
Soran+1 yılPUAHAHANAJFBDJSNBFHS yazık sana 😭 eşimde oyun oynamayı seviyor? Benim zekamı sorgulayacak en son insan bile değilsin sen, ayrıca oyun oynuyorum diye 24 saatimin hepsini oyuna vermiyorum tabiki, eli boş olduğun için herkesi sen sanma. Ben çalışan bir anneyim aynı zamanda, hem kendime, hem kızıma, hem hobilerime, hemde kariyerime fazlasıyla yetiyorum. Vizyon herkese nasip olmuyor demek ki 😭
- +1 yıl
Boş konuşuyor bu kız ben oyun oynayan kızı bulduğum an şimşek hızıyla talip olacağım😃
+1 yılGözü görenin, kulağı duyanın, aklı başında olanın eşiyle ve çocuklarıyla oyunlar oynaması şükredilesi bir lütfudur bence Yaradanın. Kesinlikle yaşı yoktur.
20 Yorumla
+1 yılBence de hobilerin belli bir yaş grubu ya da cinsiyeti olması gerekmez. Ben de hala hay day oynuyorum. Ya da kung fu yapma hayalim var, o ne öyle erkek sporu diyorlar çok saçma buluyorum o tür şeyleri
31 Yorumla
Soran+1 yılHay day'i ben de oynuyorum
+1 yılKesin ve net bir şekilde oyun oynamanın yaşı yok diyebilirim. Özellikle günümüzde çıkan yeni bilgisayar oyunları yetişkinlere göre tam yapılmış. Ayrıca oyunlar bence belli gelişimini tamamlayamamış kişilere yasaklanması gereken bir şey. Malum oyuna kaptırıp gerçek hayatla sanal hayatı ayırt edemeyen insanlar çıkabiliyor.
21 YorumlaBu sen misin yoksa
https://m.youtube.com/watch?v=NfaAcIrdWhwhttps://www.youtube.com/embed/NfaAcIrdWhw02 Yorumla
Soran+1 yılJDJFNSJFJSJFHSDV offf
Soran+1 yılMetin2 oynadım zamanında bu arada
Ben hala aktif oyun oynuyorum ama LOL, VALO bunları oynamayın oynatmayın.
16 Yorumla
Soran+1 yılAy nedennnn, yıllardır oynarım LOL
Soran+1 yılBu ben maalesef, yaş aldıkça olgunlaştım ama zamanında LoL yüzünden az çıldırmadım, klavye kırmıştım bide NSJFNDJFNDNVNDN
Soran+1 yılİflah olmuyorum, bırakamıyorum maalesef. Siz ne oynuyorsunuz?
+1 yılHictebile , bende sims oynuyorum. Evler yapip yukluyorum , onun disinda uncharted falan. En iyisini yapiyosun , insan nasil mutlu oluyosa oyle yasasin..
20 YorumlaBilgisayarda oyun oynamanın yaşı yoktur. Daha 10 dakika önce Red Dead Redemption 2 oynuyodum oyunu kaydettim bilgisayarı kapattım.31 yaşındayım bu arada 😁
14 Yorumla
Soran+1 yılBu oyun beni sarmadı fazla ya ama eşim baya oynuyor.
- +1 yıl
Ana karakter erkek olduğu için erkeklerin daha çabuk adapte olabildiği bir oyun. Eğer eşini bilgisayar başında ağlarken görürsen bil ki oyunun ana hikayesini bitirmiştir. 🙂
Soran+1 yılOyunları ciddiye alan taraf benim ya, o eğlencesine oynar. Az sinir krizi geçirmedim ben bilgisayar başında
- +1 yıl
Klavye, mouse, kulaklık kırmışlığım var sizi çok iyi anlıyorum.
- Gamer konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılBence gayet iyi inşallah senin gibi bir eşim olur da sabaha kadar oyun oynarım onunla 🙂 Kimsenin zevki kimseyi ilgilendirmez nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa 😊😊😊
10 Yorumla
+1 yılTabii kide öyle bir şey yoktur. Bilgisayar oyunları her yaşa hitap eder çevrenin lafını önemsemeyin.
10 Yorumla
+1 yılEsinle bilgisayar oyunu oynamak mi… İşte aradığım ilişki ya aşırı eğlencelidir kesin var bir hayalimiz chwijska…
23 Yorumla
Soran+1 yılÇOKKKK JDJFJFNFJFNGNSNFND
- +1 yıl
Ciddi evlilik ilişki düşünen varsa oyun oynayan kız arayışım mevcuttur 😂 Bilgisayarım hazır sadece monitör kaldı 😄😄😄
+1 yılHayır bence oyunun oynamanın yaşı olmaz çünkü herkesin içinde bir çocuk yatar. Ben de oynuyorum arada. Oyununa göre değişmekle birlikte çoğu oyunun zekayı, hafızayı ve refleksleri geliştirdiği kanıtlayan çok fazla araştırma var.
00 YorumlaBen oyunların vaktimi almasını pek sevmem. Şu yaşımda da oynarım ama sıkılırım. O yüzden bağımlı değilim. Oyun oynamanın yaşı yoktur hayatın verdiği sorumlulukları da eksiksiz yerine getirdikten sonra günde yarım saat olabilir.
00 Yorumla
+1 yılAşakası bile yok, 7 yıldır usanmadan Gta5/Online oynuyorum. Yıllar sonrada oyanayacağım 🤙🏻🤙🏻🤙🏻
10 YorumlaBu yaş değil tercih meselesidir isteyen 70 inde bile oynar
12 Yorumla
+1 yılYoo ben de 30 yaşına geldim hala oyun oynuyom
10 Yorumla
+1 yıl33 yaşındayım online oyunlar dahil hepsini oynuyorum. Yok öyle yaşı falan.
10 Yorumla
+1 yılBence yoktur her yaş oynayabilir amaç zaman geçirmek değil mi
10 Yorumla
+1 yılhayır yok, eşek kadar adamlarız, şu an 12.30'u bekliyorum, toplanıp oyun gireceğiz, tanrı karşımıza gelen rakiplere merhamet etsin çünkü biz etmeyeceğiz
00 Yorumla
+1 yılNerede her aksam discord kanalına girerim ne oyuncaz karar verilir artık Battlefield olur gloomhaven olur bir oyun oynanır kı 40 50 yaşında insanlar var 20 yaşında da grupta
00 YorumlaHayallerimden biri müstakbel eşim ile MMORPG'de birlikte kahin-savaşçı gibi uyumlu çarlar seçip beraber çar kasmak. Yaşı yoktur kesinlikle.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiz onu LoL de bot pre olarak yapıyoruz
+1 yılBence asla yaşı yok bu bi sevgi çeşidi başka bir şey GTA da ki ruh hali hiçbir yerde olmuyo be
10 Yorumlayaşı yok dostumm dozunu kaçırma çocukları ihmal etme hahahahah
14 Yorumla
Soran+1 yılDaha 6 aylık 🥺
Soran+1 yılBebek bu arada, küçük olduğu için öyle dedim. Yanlış anlaşılma yok yani
28 yaşındayım hala oyunkoliğim bununda yaşı olmasın ya
12 Yorumla
Soran+1 yılYani bunun da yaşı olmasın artık ama bu seferde anne oldun ne oyunu diyorlar AHAHAJAH
+1 yılYoktur tabi zengin olayım ilk iş evime oyun odası yapmak 50 yaşına da gelsem yapıncam inat ettim 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoykeme sendde.. sen gibi biri olsa esim bende oynarimda.
10 Yorumla- Gamer konusunda 791 cevap paylaştı.
+1 yılBence yoktur. İşten vakit buldukça oynuyorum.
00 Yorumla
+1 yıloyun oynamak bir lütuftur yaşla ilgisi bile olamaz
00 YorumlaSağar bilmez uydurur diyorlar ya bunu diyen onlar işte
00 Yorumla
+1 yılBence yoktur. Oyunların bile yaş sınırı var sonuçta.
00 YorumlaYaşı yok. Valla benim abimler 30 üstü hala oynarlar 😅
00 Yorumla- Gamer konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılOnlara göre sürekli TV izleyip aptalca dizileri takip etmek daha mantıklı dghj
00 Yorumla 12 yaşından beri oynuyorum ve 43 yaşındayım, şuanda Fifa oynarken yazıyorum 😄
00 Yorumla
+1 yılAsla 39 yaşındayım PlayStation bilgisayar hep oynadım oynicam oynuyorum :)
00 Yorumlasims multiplayer oynayalım senle arkadaş arıyom.
01 YorumlaTabiki yoktur ben 60 yaşında dede olsam gene oynarım 😅
00 YorumlaYoktur oyunlar sadece çocuklara hitap etseydi bu kadar çok çeşit çıkmazdı
01 YorumlaHayır mlsf 45 yaşında bir kadın olduğumda da bir şey değişmeyecek
08 Yorumla
+1 yıl80 yasıma gelsem gtanın artik o zaman ne cikarsa yine heyecanla beklerim bence yoktur
08 Yorumla- +1 yıl
@VuRKaN25 gta 6 için pc yükselttim valla 😃
- +1 yıl
@Cleanman58 ekran kartın ne :D
- +1 yıl
@VuRKaN25 RX 480 8 GB düşük ayarlarda oynasam yeter
- +1 yıl
@Cleanman58 knk naptın sen yaw, bende 4070 var o bile yetermi diye düşünüyorum. 480le 2d oyunlar oynanıyor artık (şaka) okadar kötü değilde baya kötü yani. onla 1080p cyberpunk2077 oynayamazsın bence
- +1 yıl
@VuRKaN25 yok düşük ayarlarda açıyor rahat
- +1 yıl
@VuRKaN25 sırf gta 6 için rx480 aldım 2000 liraya inşallah açar 😄 çok uyguna aldım daha yeni
- +1 yıl
@VuRKaN25 ekran kartını boş ver de beraber gta oynayacak kız nasip olur inşallah 😂😂😂
+1 yılSurvivor izlemek pubg oynamaktan daha boş bir iş olduğundan her yaş oyun oynayabilir
00 Yorumla50 yaşında yayıncılar var. Oyun geliştiricilerin çoğu 40 yaş ve üzeri.
00 Yorumla
+1 yılHayır yaşı yoktur eşiniz çok şanslı
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle miii
- +1 yıl
Evet
+1 yılVala pub oynuyom diye oğlan çocuğu ilan edildim kime ne killer şahane
20 YorumlaYaşı yoktur. Bırakman gerekiyorsa bağımlığa neden olursa veya sorumluluklarını yerine getiremiyorsan olabilir. Ben de bazi donemler 2 sene boyunca bilgisayar oynamamıştım ama hala half life 2 ve modlarını 🤣🤣 oynuyorum oturup.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır 50-60 yaşında oyun oynayanlar da var.
Gayet de normal bir şey.
Eğlenmenin yaşı olmaz.
00 Yorumla
+1 yıltabiki de yaşı yoktur ps ve pc ile büyüyen bir çocuktum 23 yaşındayım hala lol oynarım valo hikayeli oyunlar. sevgilim de pc ile ilgileniyor beraber oyunlar oynarız. umarım pc başında yaşlanırım :)
01 Yorumla
Soran+1 yılBende 25 yaşındayım hâlâ oynuyorum, lolde maininiz ne?
+1 yılHayır tabikide. Kişinin kendi tercihi. Oyunların insana sağladığı faydalarda var.
10 Yorumla
+1 yılYoktur da az single da oyna.
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ya, pre gitmeyi seviyorum ben
- +1 yıl
Arkadaşın varsa iyi eğlenirsin.
Soran+1 yılKocam var AHAHHAAHHA
Soran+1 yılEskilerden birkaç arkadaşım var ama fazla oynamıyoruz
- +1 yıl
Hahaha senin durum daha iyiymiş.
Emekli de olsam yine oynarım
10 Yorumla
+1 yılyaşı yok zamanı var zaman gerek
10 Yorumlayaşı yoktur oyun oynamanın gayet eğlenceli ve bilgiler edinebildiğin sanal alem
00 Yorumla
+1 yılTelefonda sade oyun olur da bilgisayarda oyun oynamak çocukça
00 YorumlaBaşka bildiğiniz oyun yok zaten
07 Yorumla
Soran+1 yılNe diyorsun sen ya
Soran+1 yılYok ablacım ben oyuna dün başlayan birisi değilim, daha çok oynadığım ve bildiğim oyun var. Ne bu tavırlar, komik yani
Soran+1 yılBunun yarışmasını mı yapacağız ciddi ciddi
Soran+1 yılAşkım bildiğim bütünnnn oyunları buraya yazmak mantıklı değil bence, neden bu kadar ciddiye aldın anlamadım
+1 yılVar mı böyle bekar bayan arkadaşın 😅
06 Yorumla
Soran+1 yılVar KDKFNDJFNDN
- +1 yıl
İstanbuldaysanız tanıştırır mısın beni :D
Soran+1 yılAy ciddisiniz siz yani JSJFNSNFNND kendisi evlenmeyi düşünmüyor da erkekler oyun oynayan kadın istemez diye bilirdim ben 🤣
- +1 yıl
Niye istemeyeyim :D En çok keyif aldığım şeylerden birisi bu.
Soran+1 yılUmarım gönlünüze göre birini bulursunuz, keyifli kesinlikle
- +1 yıl
Nerde bende o şans :D
Knight oynamıyorsan boş
04 Yorumla
Soran+1 yılMetin2 oynadım, olmaz mı?
Soran+1 yılKızma ama bana çok eski geliyorlar artık ya AHAHAHAH
+1 yıl22 y<şındayım hala oynuyom
00 Yorumla- Devamını Gör (55)
Devamını Gör(100)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz