Bazen hobi olarak veya aşkla oynanan oyunlara belli bir yaş aralığı biçiyorlar. ''Oyun oynamayı kaç yaşında bırakırsın?'' Sorusundan hoşlanmayanları sahneye davet ediyorum kjnasjkfd
Mobil, konsol oyunları da dahil edilebilir. Oyun oynamanın yaşı var mıdır? Vardır diyenler yaş aralığını belirtsin pls. 🍬yok öyle kararlı şeyler. 🍭
yoktur tabii ki. özellikle günümüzde bu sektör o kadar gelişti ki müzik ve sinema gibi sektörleri bile geride bıraktı. bu yüzden de her yaş grubuna, her türe uygun oyunlar çıktı. gerçi hala oyun çocuk işi diyen geri kafalı bir tayfa var, onlara ne desek boş
Yoktur, arkadaş grubumdaki ben dahil herkes 70 yaşına gelince oyun da oynarız frp de. Hatta geyiğini yapmıştık, ben karakterden sıkılıp değiştirirdim ve oynatan arkadaş bastonla vururdu.
Hyr bencede oyun oynamanın yaşı yoktur, şu an 23 yaşındayım ama oyun oynamayı herhangi bir yaşta bırakacağımı sanmıyorum. 40-50 yaşına da gelsem oyunlara devam edeceğimi düşünüyorum. ^^
Kesinlikle evt ve hiçbir şekilde oyun oynarken sıkılmıyorum, özellikle de hikaye tabanlı oyunları günde 7-8 saat aralıksız oynasam bile devam ediyorum buyüzden çok uzun oynanışsa sahip oyunları bile 3-4 gün gibi kısa sürede bitirdiğim çok olmuştur. ^^
Avrupa serverları zaten sanırım 2004 de mi ne açılmıştı tam emin değilim 😄 abim oynardı o zamanlar kuzeni başlatmıştı :) ben farklı oyunlar oynardım ilgimi çekmişti aldım rogueyi abimin allaaa alış o alış bir z 1 yapmışım hayatım knight oldu sonra 😁😂
benim hala knight online oynayan arkadaşlarım var. biraz para dökmek gerekiyor tabii ama artık para vermekten ziyade para kazanıyorlar bir şekilde yapıyorlar item basıp akjnjdskdf
Knightta her yer gibi :) itemi çok olan çok kazanır adamlar 2 kişi cz de çar kapanmıyor 7/24 orada akşama kadar kastıkları busu, high class itemleri potları allah bilir sjdjdg Adam aylık 20k kasıyorum diyordu o zaman diez de gb 60 falan bu arada şu an 120
Brahman eslant slotu değil miydi? kaç levelsın sen jkajhdsfd ay dc yemek çok kötü ya jahbnsdhjf wow oynuyorum arada dc yiyorum en önemli yerde klavyeyi yıpratacağım az kaldı jhasbhjsdfd