Gamer Kardeşiniz ile beraber hiç bilgisayar başında oyun oynadınız mı? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kardeşiniz ile beraber hiç beraber bilgisayar başında oyun oynadınız mı 🤔Ben abim ile ateş ve su oynayıp bitirmiştik 😄😇 Kardeşiniz ile beraber hiç bilgisayar başında oyun oynadınız mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 10,5b cevap paylaştı. Hayır oynamadım 0 0 Yorumla
geistim Takip Et FenomenYoda Yaş: 109 +1 yıl Hayır. Ateş ve su, minecraft gibi oyunları kuzenlerimle oynamıştım. Ama kardeşimle hiç pc oyunu oynamadık. Başka bir sürü aktivite yaptık ama pc oyunu bunlardan birisi olmadı ☾ 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Bende kuzenimle çok oyun oynadım 😄😇 Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Pek sayılmaz :D abilerim beni izlerdi veya ben abilerimi 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kardeşimle beraber hiç bilgisayarda oyun oynamadık ama kuzenimle küçükken çok oynardık. Özellikle su ve ateş, gta ve stardollu oynardık 1 0 Yorumla
kafkefsago Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 73% +1 yıl Gamer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Beraber oynamadık ama bı kaç kez oyna diye vermisligim oldu bilgisayari😅 1 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Oynadım ama çokta tartışırdım sadece ben oynayayım diye. 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Erkek kardeşim hiç oyunlarla ilgilenmediBiz ablamla oynardık 🤭 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet, oynadık tabi ki Çok keyifli zamanlardı ☺️ 1 0 Yorumla
Tosurdak Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kuzenimle daha çok oynardım 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Bende kuzenimle çok oynardım kafa topunu özellikle 😄 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl mecburen oynamıştım evet 1 2 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl Sormam da sakınca yoksa neden mecburen? Yorumla Coraline-0 +1 yıl ya kardeşimle oynamayı sevmem tkxksmdk annem babam zorlardı oyna diye😅 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. PlayStation da mortal oynamıstık 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Yıllardır oynuyorum, özel masa bile yaptırdık 😂 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. hayır hiç oynamadım 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 413 cevap paylaştı. evet oynadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hayır oynamadım
Hayır. Ateş ve su, minecraft gibi oyunları kuzenlerimle oynamıştım. Ama kardeşimle hiç pc oyunu oynamadık. Başka bir sürü aktivite yaptık ama pc oyunu bunlardan birisi olmadı ☾
Bende kuzenimle çok oyun oynadım 😄😇
Pek sayılmaz :D abilerim beni izlerdi veya ben abilerimi
Kardeşimle beraber hiç bilgisayarda oyun oynamadık ama kuzenimle küçükken çok oynardık. Özellikle su ve ateş, gta ve stardollu oynardık
Beraber oynamadık ama bı kaç kez oyna diye vermisligim oldu bilgisayari😅
Oynadım ama çokta tartışırdım sadece ben oynayayım diye.
Erkek kardeşim hiç oyunlarla ilgilenmedi
Biz ablamla oynardık 🤭
Evet, oynadık tabi ki
Çok keyifli zamanlardı ☺️
Kuzenimle daha çok oynardım
Bende kuzenimle çok oynardım kafa topunu özellikle 😄
mecburen oynamıştım evet
Sormam da sakınca yoksa neden mecburen?
ya kardeşimle oynamayı sevmem tkxksmdk annem babam zorlardı oyna diye😅
PlayStation da mortal oynamıstık
Evet oynadım ara sıra oynarızda
Yıllardır oynuyorum, özel masa bile yaptırdık 😂