Evet Oynuyoruz.
Hayır oynamıyoruz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
benim cafem var bana kısmet omadı ama cafeme gelen cok cift vardı güzel oyunlar var araba yarışları dövüş oyunları maç oynayan kızlar bile var silahlı oyunlar filan aslında eğlenmesini bildikten sonr a o kadar güzel eğlenceli oyunlar var ki mesela dans oyunları var ikili olup cokta güzel dans edilebilir bowlişng oyunları var cokta eğlenceli burdaki yorumlara bakıyorum oyun değince hemen akıllarına maç gelmiş ona göre yorum yapmışlar
Evet oynuyorum ama yenilince üzülüyor, yenince burnumdan getiriyorlar. Keşke bu kadar hırs yapmasanız.
olsaydı oynardım beraber play station dan futbol oynardıkk :D
Oyun bağımlısı erkekten hayır gelmez
bir karikatur vardı burda paylaşabilseydim keşke https://hizliresim.com/nW84PB
Asıl oyun bağımlısı erkekten hayır gelir
Al ispatı
onedio.com/.../oyun-bagimlisi-erkeklerin-evlenilecek-erkekler-oldugunun-7-kaniti-758834
https://youtu.be/MeoNjDY1bWI
Oyun bağımlısı erkeğin tek bir iyi yanı olabilir, o da asosyal olduğu için aldatma ihtimali daha düşüktür :)
Erkekte olması gereken tek özellik o mu yani :)
Cevap
45Cevap
Yok sevgilim. Eskiden olsaydı da oynasaydım diye düşünürdüm ama şimdi öyle değil. Sevgilim olsa onunla oyun oynamazdım pek. Belki 1 saat.
Pek oyun düşkünü biri değilim ama onunla birlikte oynanır abi hoş olur hatta sis atma lan diye bağırıyor:D
sevgilim yok ama olsa oynamak isterdim sevdiğin insanlarla eğlenceli aktiviteler yapmak daha bir eğlenceli
Kısmet olmadı ama birlikte oyun oynadığım kız arkadaşlarımdan dolayı kıskançlık krizlerine giren sevgililerim bir hayli oldu.
Olsaydı sanırım oynamak istedim fakat eksik olan bir sevgili :)
Sabahtan akşamlara kadar benimle beraber Cs oynayacak bir kız bulabilirsem neden olmasın.
b dedim çünkü yok ama kız arkadaş oluyorsa evet diyorum..
Ben futbol oyunu sevmem, nfs ya da gt gibi araba 🚗 oyunlarını oynamayı seviyorum, easy modda oynayıp bazen şakadan yeniliyorum, Harika geri dönüşleri oluyor!
Oyun oynadığım insanla sevgili degil kanka olurum anca
sevgilim yok ama sevgilim olunca onunla beraber bir sürü bilgisayar oyunları oynamak istiyorumm :D :D
adam çoklu işlemlerde başarılıymış hem oynuyor hem şapıyor maşallah.
kafa afe of a basıyorsa evlenilecek hatundur benim mekanı korusun ben hertürlü alırım
Bu fotoya bakma sen bu fotodaki sahne gerçekleşse iş başka yere gider
Oynuyoruz ama hayallerde :) önce bir sevgili gerek:)
sevgiliye oyun nedir arkadasım sevgiliyle evcilik oynanır ;)
Bilgisayar oyunları zaman kaybı insanın beyni boş bir şekilde dolduruyor
Fazla itici bir durum bence. Bilgisayar oyunu nedir? Hadi bir iki tane bilgisayar oyunu arada oynanır ama öyle bilgisayar oyunlarına fazla bağımlı erkekler itici, kadınlar onlardan da itici.
Çok yıkıcı bi' eleştiri olmuş. Burda sevgilisiyle oynayan insanlara itici diyorsunuz resmen..
'Denk geldiğim' sorulara fazlasıyla farklı olma çabasıyla attığınız mesajlarla itici olan şeyler çok ortada bence. Lütfen ben dahil erkek arkadaşıyla, kız arkadaşıyla oyun oynayanlar genelde bağımlı olan insanlar zaten, daha dikkatli olursanız hoş olur.
Zaten ''itici'' dedim başka bir şey demedim. Bu kadarını kaldıramıyorsan soru falan da sorma o zaman.
Demek ki troll soru soruyorsun da o yüzden yazıyorum. :)
Yoksa seni ilk defa görüyorum.
Sevgilim yok diye bir şık da koysaydin keske :D
CS go oynamıştık karşı takımdaydı hain -,-
Sevgilim olsunda onunla futbol bile oynarim😂
Sevgili olalım kız:)))
Sidikli
Keşke önce sevgilimiz olup olmadığını sorsaydın😏
Oynayan kız bulsam varya üüf üüf :d Efsane olurdu.
Sevgilim yok olsa da oynamam galiba
Oyun oynuyorum ama bil bakalım ne eksik?
Evet oynuyoruz cokta zevkli oluyor
sevgilim yok tek başıma oynuyorum malesef olsaydı hiç fena olmazdı
Benimle Zombi öldürecek bir kız bulmam lazım
bilardo bowling falan oynuyoruz biz
Sevgilim mi var onu sor.
oynarim olursa hem de counter strike oynarim
oyunun iyisinden anlıyorsun bu arada profilimdeki soruya bakarmısınız?
Sevgilim boyle sarılsa oyun oynamam ben :)
Hiç bir sevgilim ile oynamadım
böyle oyun oynayacaksak olmaz olsun
Onunla olduktan sonra fark etmez.
fotoda iki oyun var zaten.
Sevgilim yok oynamıyorum.
Olsa da oynamam.
resimdeki gibi oynanmaz😃
ilk bir sor bakalım sevgilin var mı diye
Hayır sen oynuyormusun
benle oyun oynamıyor diye kavga etmiştim
Oynuyoruz.
oynuyoruz. Ama şimdi yanımda yok olsada oynasak
Sevgilim yokki oynasam :(
sevgilimz yok ki oynuyalım
olsada oynasak.
sevgilimizin olmadıgını yüzümüzü vurmayın! :/
Oynuyoruz :)
Sevgilim Yok
olsada oynamam
Neden yokkı daha gencsın pesınde yuzlerce erkek var benım etrafımda bır kız olsa dırek evlenırım 😀😀😀
çalışmıştık amaaa...
Hayır.
Ben oynamıyorum. d
Foto best
Hayır
Sevgilim yok.
evet
Aühh ahh nerdee
yokki oynayalım
olsaydı oynardık
sevgilim eksik
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevaplar