Sevgiliniz/Eşiniz ile oyun oynamayı sever misiniz?

Soruma Hoş Geldiniz,

Oyun oynamayı çok seviyorum. Kart oyunları, masa oyunları, kutu oyunları, PC PS oyunları, sokak oyunları, oyun oynamak çok eğlenceli, zevkli..

En çok sana bakmak istiyorum Ahu 🥰
En çok sana bakmak istiyorum Ahu 🥰

Mesela bende şu an iki tane PC var, gelecekteki eşim için, call of duty modern warfare coop süper oluyor. Aşkımla birlikte oynamak istiyorum. Hem macera türü var hem stage stage olan var. Eşli ilerlemeli oyunları seviyorum. Yarış maç savaş zombi çoğu oyunu seviyorum. Eşli olsun bizim olsun.

Çok yoruldum Ahu, ağzıma su kaçtı nefes alamıyorum, suni tenefüs yap, of of! 😅
Çok yoruldum Ahu, ağzıma su kaçtı nefes alamıyorum, suni tenefüs yap, of of! 😅

Mesela aşkımla ilerlemeli oynayalım, ben onu koruyayım oyunda, aşkımı vuramasınlar, siper edeyim kendimi, aşkım bana can bassın, (E) ye bas, aşkım beni, ben aşkımı kurtarayım ve düşmanları öldürelim, gözüm aşkımın etrafında olsun. Ona dokunanı gömerim! Kim benim aşkıma kurşun atacakmış şaşarım, mıhlarım! 😅

Tebrik ederim Ahu, çok iyiydin, çok güzeldin, müthişsin, muah mucuk mucuk, başarılı karım benim! Beceriklim! 😅
Tebrik ederim Ahu, çok iyiydin, çok güzeldin, müthişsin, muah mucuk mucuk, başarılı karım benim! Beceriklim! 😅

Yakar top, voleybol, monopoly, körebe, yakalamaç, mesela kırlarda koşalım, eski filmlerdeki gibi, aşkıma torpil, hemen yakalamam avans veririm, oyun oynarken de kıyamam aşkıma, istopta oynamak istiyorum, mahallenin çocukları ile olur! Seviyorum işte oyun oynamayı, oyun seven kadın candır, sevmeyen uzak ırak aman aman! 😅

Güncellemeler
1 yıl
@Aşko Kuşko @AşkoKuşko @Aşko Kuşko neredesin ulan 😅 niye gelmiyorsun vicdansız 😅senle konuşmak güzeldi 😍 Seviyordum ben seni takip de ediyorum niye gelmiyorsun 🥲of of iki soruma da gelmedin🥲bozuldun mu virüs trojen filan mı yedin 😅
Sevgiliniz/Eşiniz ile oyun oynamayı sever misiniz?