1 yılOyun oynamayı genel olarak severim bende. Bilgisayar oyunlarını hiç bilmiyorum hiç anlamam ama öğretirse oyundan daha eğlenceli olurdu o süreç muhtemelen 😄 Allah bilir kaç günde öğrenirim bir oyunu..
13 Yorumla- 1 yıl
Bende bende ne güzel 😅
Bilmemek ayıp değil ne olacak 😅
5 yaşında öğrenim ile pcde kol veriyorum oynuyoruz 😅
Öğrenirsin en sevdiğim şey bir şeyler öğrenmek daha da çok öğretmek 😅
Monotonluğun da önüne geçeriz bu şekilde 😅
Olur olur 😅 aşk ile ne güzel olmaz ki 😅
Sokak oyunları kart oyunları Monopoly tarzı yakar top voleybol istop 😅 - 1 yıl
Öğrenene kadar bıktırıp terkedilmezsem iyi 🙃
- 1 yıl
Seven gider mi? 😅
Terk eder mi? 😅
En sevdiğim şeylerden biri öğretmek 😅
Dua süre hadisi şerif esmaul Hüsna tamir tadilat bildiğim şeyleri öğretmeyi paylaşmayı seviyorum 😅mesela küçükken PC tamiri yapardım evlere giderdim musluk şifon arkadaşlarımın ailesi derdi bizimkiler niye yapamıyor 😅 dükkanda açmıştım PC tamiri üstüne ki öncesinde bisiklet tamiri yapardım öğretirdim çevreme hemen hemen herkese 😅
Öğretmenin mutluluğu bir başka 😅
Aşkıma olursa daha başka bambaşka olur 😅ona torpil her daim 😅
En İyi Cevaplar
1 yılYok ya oyun beni bozar😂 bi candy crush' m var onu bile oynayasım gelmiyor..😏 benim işim neşet ertaş, kıvırcık ali, yıldız tilbe açıp, çay içiyorum gel keyfim gel ne oyunu abi ya😂😂😂😂
17 Yorumla- 1 yıl
Tövbe tövbe yahu 😅
Sen oyunu boz ben bu oyunu bozarım 😅 her oyunu bozarım aşkım için 😅
Müzikte güzel şarkılı ebelemeç vardı 😅
Şarkılı yerden yüksek 😅
Çay da güzel az önce ablalar vardı demlemişti bitirdim 😅
Oyun oynamayı seven kız bir adım öndedir 😅 - 1 yıl
Ben biraz fazla olgunum galiba😂 sanki, 40 yaşındayım yahu🤷♀️ oyun sevmiyorum, eski şarkıları, türküleri daha çok seviyorum
- 1 yıl
Olgunluk ile alakasi yok bende olgun bir erkeğim küçüklükten beri aileme bakıyorum 😅
Eski şarkıları dinlerim bende hep 😅 eskileri severim eskiler gibi severim 😅
Ama şaşırdım insan neden sevmez ki oyunu 😅
Aşk yokken bende pek sevmiyorum sıkıldım artık 😅 - 1 yıl
Sende amma aşk arıyosun haaa yoksa yok yahu belki çıkar bir yerlerden 😂en son alnına yazacaksın "Aşkım beni bul bende aşık olmak istiyorum " diye😂😂😂
- 1 yıl
Aşk arıyorum tabi insanın aklı fikri ne ise zikri de o olur 😅
Ulan nerden çıkacak 😅 nasıl çıkacak 😅belki de sıkışıp kaldı bir yerde belkide iissiz adaya düştü belki yolda başına bir şey geldi ona ulaşmam lazım 😅
Hem annem köyden geldi 😅 söyledim ona sordum var mı bildğin iyi kız diye birkaç uzaktan akraba kızları söyledi tanımıyorum bilmiyorum etmiyorum 😅 akraba kızları ile de aram yok 😅 sokakta görsem tanımam 😅
İyi fikir en iyisi tişört bastirayim ozalitçi arkadaşım var 😅
Nerdesin aşkım yazayım önden 😅arkama da tut beni skdjd
- 1 yıl
Hahhahha😂😂😂
- 1 yıl
Günaydın günaydın 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 326 cevap paylaştı.
1 yılSelam,
Oyun oynamam pek ama aşkım yanımda olsaydı oynardım.. Ama ben tavla pisti okey falans.. Öyle elit elit, kibarımsı bişey varsa da bilmem ben..
13 Yorumla- 1 yıl
Selam,
Hımm, hiç mi küçükken de mi oynamazdın?
Çok güzel hoş bir bakışı, "aşkım yanımda olsaydı oynardım" demen. Bayılıyorum fedakar insana en önemsediğimdiğim üç seyden biri 😅 merhametli kanaatkar ve fedakar 😅
Ben her oyuna varım ya seviyorum oynamayı 😅
Hem her şeyi oyun yapabiliriz 😅 örneğin yemek hazırlarken oynayabiliriz eğlenceli hale getirebiliriz masayı kurarken toplarken her şeyden eğlence çıkarmayı severim bulurum bir şeyler genelde 😅
Piştiyi oynamıştım ama tam hatırlamıyorum 😅dost kazığı var kart ile oynanıyor çok güzel aşkım ile ben iki kişi zor olur ama bir tane daha çift olsa çevreden aşkımla ben oluruz onlar da ikisi kökeriz kazanırız kesin 😅tavla severim ama kız tablası 😅Okey de aynı şekilde 😅
Aaaahhh aman canı cehenneme 😅 elit miş kibarmış canları cehenneme 😅oyun oyundur maksat eğlenmek 😅mutlu olmak keyifli vakit geçirmek 😅
Yakar top 😅
Voleybol 😅
Mario oynadın mı hiç 😅 - 1 yıl
Ay bende öyle, aşkımla yapacağım her eylem oyuna dönüşebilir.. Çok soğuk biriyim, sosyal de değilim insanlarla çok iletişime geçmem yani... Ama aşkım yanımda olsa bi çenem düşer, yerim aşkımı herseyi birlikte yaparız.. Onun yanında fingirdek biseye dönüşürüm.. Aşkım da aşkım 😃
Mario oynadım küçükken abimle, çok severim.. - 1 yıl
Ne güzel 😅 Evet tam da o işte 😅en güzeli öyle olur 😅 Diyorsun soğuk hımm, soğuk insanlardan uzağım genelde çevremde samimi insanlar vardır hep kolu komşu bir de gençler minikler çocuklar 😅
Arkadaş yok zati ne kız ne erkek 😅
Sosyalliğin canı cehenneme 😅
Ama şey ben istemesem de sosyalim herkes ile içli dışlı iyilik iyidir küçüklüğümden beri kendimi bildiğimden beri bir şeyler yapmaya çalışıyorum 😅 insanları mutlu etmek mutlu ediyor payım olmasi 😅
Çenesi düşük hatunu severim çünkü aşkımı dinlemek istiyorum sadece onun sesini duymak 😅hani biz erkekler konu motoru değiliz ki sürekli konu açamayiz 😅
Her şey birlikte güzel olur güzelleşir kötü iyi çirkin güzel olur yani
Çöplükte bile güzellik vardır görülmeye değer görmesini bilirsek görebilirsek bizimdir 😅
Her yer cennet gelir bana aşkım ile en güzel yer neresi diye sorsalar aşkımın olduğu aşkımla olduğum her yer derim 😅
Yer mekan zaman bahane aşkım da aşkım 😅
Ben normalde de deli dolu ama aşkımla daha çok olur her şey 😅daha deli dolu çılgın 😅
Hımm iyi bende çok oynadım atari de pcmde de hala durur ablam filan oynar bazen USB kol ile 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. CS oynayan veya benimle GTA evrenini Red Dead Redemptıon evrenini tartışacak bir eşim olmasını isterdim ama maalesef öyle biri yok.
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅Bende severim hepsini müthiş olur valla 😅 Gönlünce olsun 🌸
- 1 yıl
Teşekkür ederim, seninde gönlünce olsun.
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler amin inşaAllah 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı.
u 1 yılsevgilim eşim olsa severdim evet
18 Yorumla- 1 yıl
Gönlünce olsun Barış 😅
- 1 yıl
Eyvallah :D
- 1 yıl
bak beğendik sorunu :D :D
- 1 yıl
Teşekkür ederim 😅Geri döneceğini bilsem sorardim 😅En sevdiğin oyun ne 😅
- 1 yıl
Serious sam :D :D
- 1 yıl
Vay severim he güzel oyun iki üçü vardı en son oynadığım da coop Multi de vardı 😅 Yakışır sarar valla 😅
- 1 yıl
Aynen severiz :D :D
- 1 yıl
😂😂Yalnız güzel olmuyor ama sjdjd
Severim sevgilimle oyun oynamayı. Sevdiğin kişi ile birlikte vakit geçirmek eğlenmek her zaman güzeldir.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel düşünüyorsun kesinlikle katılıyorum her türlü. 😅
Olur inşaAllah, gönlünce olsun. 🌸
1 yılHer zaman sevdiğinle eğlenceli olur.
Arkadaşlar sorduğum soruyu okuyarak bir yorumda bulunabilir misiniz acaba? Teşekkür ederim13 Yorumla- 1 yıl
Her zaman olmaz 😅 Katılmıyorum müsait olunca gelcem 😅 Gönlünce olsun
- 1 yıl
Kafa yapısı ve mizah konusunda uyuşuluyorsa bir problem olmaz çok kez denendi :)
- 1 yıl
Benim fırsatım olmadı bilmiyorum 😅her zaman olmaz 😅
Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Sevgilim olsa her türlüsü oynardım birbirimizi sevgi gördüğümüz için her oyunu oynardık. 💫
Çok güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık..15 Yorumla- 1 yıl
Bende bende bende 😅 Ne güzel düşünüyorsun 😅 çok hoş 😅
Teşekkür ederim senin güzelliğin 😅
Sevilen ile güzel gelir sevene her şey 😅
En sevdiğin oyun nedir mesela 😅ya da en çok istediğin 😅var mı hayal 😅 - 1 yıl
Hepsini seviyorum bende ama tabu oynamadım bilmiyorum 😅 duydum sadece 😅
Bende en çok aşkımın istediği oyunları oynamak ister öncelik veririm önce o 😅
Önce onun gönlü olsun😅
Teşekkür ediyorum, senin güzelliğin. Bende senin paylaşımlarını seviyorum. Gördükçe de geliyorum. 😅Mesela birazdan geleceğim 😅
- 1 yıl
Mutlu günler diliyorum o zaman 😅🌸
Aşk İlişkileri konusunda 365 cevap paylaştı. Sevdiğim birisi olursa oyuna odaklanabileceğimi düşünmüyorum hep yenilirim. Yine de oyun oynamayı severdim.
15 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅 Vay anasını 😅 Bende hep yenilirim aşkıma aşkımı asla rakip görmem asla 😅savaş yok dövüş yok aşkımı yenmek gibi derdim olamaz 😅ama oyun yahu eğlencesine 😅 Oynayalım oyun kazanmak için değil eğlenmek içindir 😅
En sevdiğin oyun nedir neydi 😅
Sevmek güzel, güzel şeyleri 😅 - 1 yıl
Bende severim saadece oynamak lazım 😅 sohbetsiz olmaz ki 😅 iletişim önemli😅
Münazara müzakere de severim 😅
Mutlu akşamlar diliyorum gönlünüzce olsun 😅 - 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 🫡😅
Ben de çok severim her çeşit oyunu ama önden avans vermek bana göre değil, kapışmalar eşit olmalı. Hodri meydan! 💪🏻😎
13 Yorumla- 1 yıl
Müthiş 😅her oyunu bende severim 😅 çoğu oyunu genel olarak oyunu işte 😅
Valla eşite de varım ben her türlü varım 😅
Yakışır 😅En sevdiğiniz oyun sokak olur PC olur her şey olur 😅 - 1 yıl
Olsun olsun ne olcak 😂İnsan bir iki tane atar en sevdiğini boş ver o zaman sevdiğin oyunlar neler 😂
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Yakan top oynayalım jsnxjsn instadaki akımlar,voleybol aklımda başka şeyler de var da tıp hsnxjsn
121 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅 severim valla takım olmak mı istersin rakip mı 😅
Rakip olsam kıyamam aşkıma vuramam valla 😅hatta aşkımı vurana sinir olurum kimin aşkına top atıyorlar 😅 Patlatırim o topu 😅keserim biçerim sjdjd
Voleybol güzel oynarız ara sıra parkta mahallenin gençleri ile 😅hatta file almıştım onlar için 😅
Tıp mı o ne 😅 - 1 yıl
Tıp oyunu hiç sevmiyorum ya 😅ben aşkımla konuşmak hatta en çok onun konuşmasıni istiyorum hatta aşkım haricî kadın sesi duymak istemiyorum 😅 o konuşsun isterse boş konuşsun dinlerim ben aşkımı bana dolu gelir 😅
Ben erkeğim bir şey olmaz 😅ama aşkım hassas narin olur 😅Ben eş olmak isterdim 😅can alir aşkıma verirdim filan baktım olmuyor önüne atlar ben ölürdüm 😂😂😂
Top oynarken fırlardi ayakkabilar benim 😂😂😂 - 1 yıl
Oha yani 😅 Kuvvetlisin demek ki maşaAllah 😅 Erkeğe el kaldırmazsın dimi 😅 Güçlü kadını severim de manen manevi olarak 😅
Arkadaşımın annesi babasını dövüyordu 😂aman aman
https://m.youtube.com/shorts/sGZIAqD3GUo
Aman aman
Erkeğim ben 😅erkek djdjd
https://m.youtube.com/shorts/EE57JjHI2S4 - 1 yıl
Rabb'im gücünü arttırsın kötü tabi kendinii hatta spor yap karate judo tekvando aikodo box 😅Bende karşıyım şiddete 😅ama aşkımın canını yakanın hayatına şey ederim 😅Çok pis ederim nefsim için değil ama insanlık için yaparım aşkım için çok başka yaparım 😅 aşkım en kıymetlim djdkd
- 1 yıl
Vay anasını 😅 güzel güzel biraz riskli ama güzel senin açından😅semtimde var kickboxcu kızlar abi derler çok pis vuruuyorlar 😅 dışardan narin gözüküyorlar ama çok pisler çok çok kötü döverler 😅
Kendini koruyacak kadar al sonra bırak ne gerek var 😂 - 1 yıl
Ne güzel 😅 Mevzu olursa faydası olur 😅 Küçükken çok istedim gitmeyi kısmet olmadı 😅ama sokakta çok dayak yedim küçükken öğrendim bir şeyler 😅Anılar güzeldir sjsjd
- 1 yıl
Tövbe tövbe 😅 niye yahu niye niye kiydın çocuğa 😂
Sayılmaz 😅 neresine vurdun 😅kim bilir nasıl üzülmüştür 😂😂
Bende lisede kızın biri çıkma teklifi etti şu an mahallemin kızı utandığım için kabul etmemiştim 😂çıkmak kötü geliyordu bana 😅hani tanışmak istiyorum deseydi olur derdim 😂
Bir de hanım ağa gibi kızlar vardı lise de 😂üç kişi sinifa geldiler 😂kız ayi gibi bir şey 😂 hanım ağa gibi tipi korkutucu mahkeme süratli filan aşık süratli 😅sigara istemişlerdi hemen verdim 😂😂😂ulan dedim kıza vurulmz kızla kavga olmaz 😂vereyim gitsin ssjdjd
Lise de WC torpil attım üç patlar 😅wcler bur hafta kapalı kaldı 😅
Sınıfa gaz bombası attım aslında osuruk bombası herkesi sıra dayağına çektiler 😂😂😂 - 1 yıl
Ben çok bok ederim çünkü bombokum 😅
15. Saniye de ben
https://m.youtube.com/watch?v=yEOp2dMDwQc
Atmıştım sanırım sana daha önce 😅
Görmüş olman lazım 😅
Hımm 😅 valla çok bakan vardı bana 😅bende sadece bakardım 😂😂mahallede iki tane kız vardı şarkı filan söylüyorum 😅her yerde söylerim gerçi 😅 arkadaşım kızın yanına gitmişti kiz demiş öbürü gelsin 😂bana el kol yapıyordu gel gel yok utanıyorum diyordum 😂😂😂😅
Ulan ne mal mışım ben 😂
Atarlı hatunu severim ben yokken korusun kendini 😅Ben hep yanında olurum ama kendini ezdirmesin hiç dimdik dursun 😅Ben desteklerim aşkımı her türlü tam gazz 😅 - 1 yıl
Sevindim 😅 öyleyim yani ejdjd
Valla uzaktan bakanlar hiç canımı yakmadı 😅
Yaklaşanlar yaktı hep 😅
Eee bir erkek sana nasıl gelecek? Adım atacak? - 1 yıl
Lanet olası pislikler maskeli küpekler 😅
Herkes dürüst olsa özü sözü bir niye üzülsün ki insanlar 😅
Adım atmada iyi değilim 😅 bakmayı severim uzaktan 😅 Uzaktan sevmeyi 😅 - 1 yıl
Kendi kendime sevmeyi severdim hep, hepte mutlu olmuştum, kendi kendime severken 🌸
Birinden, hoşlanmanız, sevmeniz için ne gerek? ↗
Bu sorumda yazmıştım onu 😅
Gördün mü 😅Kırmızı Montlu Genç 😅izlemek güzel ihanet edecek bir sevgilidense kendi kendime severim ihanet olmaz
Oynadigim oyunun dogasi geregi esim oyunu pek iyi oynayamaz. Benim performansimi bozacagi icin maalesef oynamam
15 Yorumla- 1 yıl
Çok türlü olmak lazım ben strateji de severim age of mitoloji Warcraft assasian creds far cry rysis yaris ortak şey de buluşmali
- 1 yıl
Fps severimm bende cs 1.3 1.5 oynardık Filistin map assasult winter assaul internet kafelerde haflife crossfire map 😅deprem uapardik dj
Olsun olsun öğrenir öğretmeyi severim hem bayan oyuncular da var oyun dünyasında 😅 dereceliler - 1 yıl
Ben öğretmeyi çok seviyorum ne olursa hep çocuklar ile olduğum için 😅 öğretmek beni mutlu ediyor aşkıma torpil her daim sjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÇok severim ps 5 oynamak beraber aynı aktiviteleri gerçekleştirmek isterdim
27 Yorumla- 1 yıl
Huuuuu 😅Müthiş evet benimde kafamda çok aktivite var not alıyorum 😅 dizilerde gördüklerimi de not ediyorum bende istiyorum bundan diye 😅bende yapıcam aşkımla diye 😅
En sevdiğin oyun ne 😅 - 1 yıl
Al al ilerde lazım olur inşallah yaparsın :d seçmem oyun 🎮 hepsinin tadı ayrı🙌
- 1 yıl
Alıyorum kendimi bildim bileli eskiden de aynı şekilde analiz yapıyorum 😅he bak bu kötü böyle yapmamak lazım çevremdeki çiftlere bakıyorum hımm şöyle böyle yapmamak lazım karşı taraf üzülüyor dikkat etmek lazım hep geliştiriyorum aşkım için 😅
Rabb'im ömür verdikçe ben yaparım güç kuvvet verdikçe 😅dünden razı nazır hazırım 😅
Bende pek seçmem hepsini seviyorum 😂😂😂 - 1 yıl
Ben de dekoratif şeyler kaydediyorum romantik vs ama nasip olmadı :d
- 1 yıl
Bunlar mesela izleyip beğenip sevdiklerim 😅
The Legend of the Blue Sea
The King: Eternal Monarch
You Are My Hero
Cute Bodyguard
Love is Deep
Descendants of the Sun
The Uncanny Counter
İtaewon class
Tale of the Nine Tailed
Weak Hero Class
He is psychometric
While You Were Sleeping
Big mouth
İki dünya bir aşk Kore
Train Kore
Life on mars Kore
Signal
Voice
My secret terrius
Ghost Kore
Faith
Crash Landing on You
Vangabond Kore supper
A korean odyssey
The king 2 hearts
My girlfriend is a gumiho
You are all surrounded
Lawless lawyer
Time between dog and wolf
Again My Life
Two weeks
Scholar Who Walks the Night
Flower Of Evil
Briliant Legacy
İ'm not robot
My Love From The Star
Sen benim kaderimsin Kore tr dublaj
İnanılmaz erkek arkadaşım
My Id is Gangnam Beauty
The Wolf Çin
Secret Garden
Mause
Healer
City hunter şehir avcısı
Myprinces
İris
Player
Black
You ara my destiniy fated to love you
Moving
Remember War of the son
Taxi driver
Artık yalnız izlemekten bıktım 😂
Diyorum artık geri kalanı da gelecekteki eşimle buluruz 😂😂
Nasip olur inşaAllah 😅 - 1 yıl
Baya varmış ✨🙂 ben de bakarım😌
- 1 yıl
Hihi 😅bak bak keyifli seyirler dilerim 😅🌸Mutlu akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılGood morning.. ☀️
Sevgilim olsaydı her oyunu oynardım. 😃😃113 Yorumla- 1 yıl
Good morning Cesur Yürek 😅
Güzel bir bakış açısı 😅
Peki normalde sevdiğin oyunlar ne ya da en sevdiğin 😅
- 1 yıl
Kelime oyunu oynardık.. 😃😃
- 1 yıl
Severim bende 😅çok pis kelime oyunu yaparım filan 😅
- 1 yıl
Ben de yapıyorum..
- 1 yıl
Belli belli..
- 1 yıl
Orası kesin bea.. 😃
- 1 yıl
Hemde nasıl hemde nasıl 😅
- 1 yıl
😂😂
- 1 yıl
😅😅
- 1 yıl
Güzel soru sormuşsun..
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum senin güzelliğin 😅
Aslında benceli soru sormayı daha çok seviyorum 😅
Ama bu aralar çok yoğun çalışıyorum 😅 - 1 yıl
Rica ederim.. 😂😂
- 1 yıl
Ne güzel ne güzel 😂
1 yılHayır oyun oynarken çok sinirlenip gerilebiliyorum o adrenalin ile onu bile dövebilirim
13 Yorumla- 1 yıl
Sinirli hatunu severim 😅çok pis yatıştırma sinir alma yaparım 😅diş hekimiyim anasını satiym 😂 (gırgırına)
Ulan aşkım beni dövse hoşuma giderdi canım aşkım benim vursun bana 😂😅😂 - 1 yıl
Ben çok güzel döverim gücümün yetmeyeceğini fark edersem ısırırım OABDİXKSKFKDK🤣🤣
- 1 yıl
Ben aşkıma güçsüz olurum hemen dövsün beni özellikle dikkat ederim canı yanmasın diye 😅kum torbası olurum stres topu olurum 😅 yanlışlıkla elim çarpsa canı acır Allah korusun 😅
Güreş de yapalım 😅 kıyafet koruma ekipman ile boksta olur 😅 dövüşmeyi de öğretmek istiyorum aşkıma 😅özel kuvvette askerdim 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Eşim yok sevgilimlede ayrıldık uzun zaman onunla en son tenis ve bilardo oynamıştık güzel günlerdi
14 Yorumla- 1 yıl
Benimde yok bekarım 😅 İlişkim de yok ama ilişki de gözüm de yok 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Tenis severim tenis kortu işletmesi yapmıştım 😅
Bilardo da severim 😅hiç nasip olmadı anasını satiym 😅
Güzeldir tabi aşk ile her şey güzel olur 😅 - 1 yıl
Teşekkür ederim 😅 EyvAllah, senin de emeğine sağlık 😅 Mutlu günler diliyorum gönlünce olsun her şey 😅
Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet severim 😅😅
Filimde izlemeyi severim umarım izleriz
126 Yorumla- 1 yıl
Bende severim 😅 filmi diziyi kampı tatılı turu çok şeyi severim ben 😅 sevmek güzel, güzel şeyleri 😅
Aşk ile her şey güzelleşir zati 😅 - 1 yıl
Hangi oyunları seviyorsun var mı hayaller 😅
- 1 yıl
Ne lan bu hani seviyorum diyordun 😂Neyi seviyorsun peki kafam karıştı 😂
- 1 yıl
Ulan benim de yok 😂bende evli değilim ne olacak hayal ediyoruz işte😂
Sevdiğin bir oyun şöyle yahu 😂 - 1 yıl
Hep gül işte böyle 😅
Afferim 😅
- 1 yıl
Yanlışlıkla oldu abla cici abla cici 😅
- 1 yıl
Olurrr 😅Olmaz 😅Çok affedicisiniz hanfendi djdjdjd 😂
- 1 yıl
Hehehe 😅😅😅Ulan sende kedi gibisin 😅Ah be bende kedi gibi olurdum aşkıma 😅minnoş sırnaşık ama hep nankörler çıktı karşıma lanet olası pislikler 😂
- 1 yıl
Hep gül 😅 gülmeyi severim güldürmeyi daha çok seviyorum 😅 Senin güzelliğin teşekkür ediyorum ben güzel şeyler söylemek istiyorum oysa ama olmuyor 😂of of 😅
- 1 yıl
Bak işte bu huyunu sevmiyorum 😅
Ok der gibi ne lan bu 😅
O kadar şey yazdım 😂 vicdansız sjdjd - 1 yıl
Ne güzel 😅 Tanımışsın beni 😅Neysek o her zaman o heo o 😅
Göründüğü gibi olmayanların olduğu gibi görünmeyenlerin 😅bir öyle bir böyle olanların canı cehenneme 😂 - 1 yıl
Evet tam olarak öyle 😅
m.youtube.com/watch
Mutlu akşamlar diliyorum 😅 - 1 yıl
EyvAllah 🌸🫡
1 yılçok sıkıcı gerçek hayatta bi faaliyet yapmayı tercih ederim
11 Yorumla- 1 yıl
He he 😅Oyun oynamak yok sanki gerçek hayatta 😅 Tövbe tövbe 😅
Gönlünüzce olsun 😅
Oyun oynamayi ben sevmem ama onunla olursa oynarım
117 Yorumla- 1 yıl
Hımm bak bu da güzel cevap he 😅 Bayıldım günaydın 😅 fedakarlık yapan ayrı bir güzel geliyor gözüme 😅benim de sevmedigim şeyler olabilir aşkımın sevdiği bende sebrrim sevmek isterim denerim elimden geleni yaparım 😅dünden razı hazır nazır her türlü 😅
Günaydın 😅
Peki ne oynamak isterdin mesela hic hoşuna giden oyun yok mu ya da hayalin 😅 - 1 yıl
Ben bilgisayar atari sokak oyunları kart oyunları hepsini severim 😅 evrene güzel mesaj yolla öyle düşünme belki sever 😅
Niye oynamasın güzel düşünmek iyidir iyi düşünmek 😅
Zaten oyun bahane Roredicaa 😅maksat birlikte eğlenmek vakit geçirmek boş oturmamak 😅 - 1 yıl
Onları da yapmak istiyorum ben 😅 mesela tura çıkalım arabam motorum ile bisiklet de olur camp yapalım 😅tatile kaçalım 😅Ben severim boş boş bakmayı da aşkımı düşünüyorum ya sıkılırsa diye 😅çok şey var kafam da hayalimde 😅
Eskiden ben birlikte bulaşık yıkamayi hayal ederdim aşkımla 😅 birlikte yıkarız ya da o yıkar ben durulama yaparım köpük atarız birbirimize oynarız filan 😅yemek yapmak da istiyorum aşkım ile 😅Hayal ediyorum 😅hep hayal 😅Sokakta çocuklar ile de oynayalım beni sevenler aşkımı da severler saygı duyarlar😅 zaten iş güç de olur 😅izin günleri akşamları 😅 - 1 yıl
Amin inşaAllah teşekkür ederim Roredica 😅 Sağol 😅
Ama şey bulaşık makinesi çıktı girdi her eve hayalim suya düştü 😂 - 1 yıl
Ben istiyorum valla aşkımla her şeyi her yükünü hafifletmek istiyorum 😅Her yükünü paylaşmak istiyorum sirtlanmak
- 1 yıl
Amin inşaAllah 😅🌸 maskeli olmasın da pislik köpek 😅 dürüst olsun 😅
- 1 yıl
Görüşürüz hoşçakal Allah'a emanet ol 😅🌸 Musmutlu sabahlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
Teşekkür ediyorum 😅🌸Bugün daha bir güzel 🌸😅 Çünkü hesabıma para geldi 😂😂😂
- 1 yıl
Amin amin inşaAllah cümlemize 🌸ben aşk istiyorum bereketli aşk 😂
Ya oynarım da şimdi yenilir ağlar falan. Kaç yıllık gamer var karşında jdjsj
13 Yorumla- 1 yıl
Hehehe valla mı 😅Ne güzel 😅 Valla ben iddialiyim normalde iyi oynarım 😅Rakiplerimi şey ederim de 😅 aşkımı rakip görmem asla 😅Aşkım kazansin isterim ben 😅canı sağolsun mutlu olsun filan 😅
Ne tarz tür oynarsin ya da en sevdiğin oyunlar nedir 😅
Gamer değilim ama sayılırım 😅 - 1 yıl
Açık dünya oyunlarını seviyorum. Gta, assassin's creed, Rdr falan gibi :D
- 1 yıl
Hımm 😅 GTA 5 bayılırım RdR de ama assasian creed daha bir başka severim her serisi ayrı güzel 😅
1. Oyununda filan çok şey oluyordu sahneleri beklemek beni deli ediyor 😅 Türkçe olarak var hepsi 😅 assasian creed Multi coop süper olur 😅
Aşk da açık dünya oyunu gibi benim için 😅 aşkımla birlikte bir oyunda gibi 😅 dünyamızı oluşturmak istiyorum 😅 sınırsız hayalimize kalmış 😅her şey olur imkansız olan bir şey yok aklıma gelmiyor 😅her şeyi yapabiliriz 😅
1 yılOyun oynamayı severim, iki kişilik oynayınca daha güzel oluyor ama
13 Yorumla- 1 yıl
Bende çokça 😅
En sevdiğin oyun nedir 😅
Coop iki kişilik en sevdiğim ne güzel birlikte aynı mapteyiz haritada 😅oyunda da birlikte olalım aşkımla 😅birbirimizzi koruyalım 😅 - 1 yıl
Aslında öyle çok sevdiğim bir oyun yok, önüme çıkanı oynuyorum 😀
- 1 yıl
Hımm 😅 o da güzel 😅 Oynayın 😅Bende oynarım 😅 Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim 🫡🌸
Bilgisayar oyunu sevmem ama diğer oyunlar olabilir. Uno, kızma birader gibi...💅
14 Yorumla- 1 yıl
Ben hepsini seviyorum genel olarak oyunu oyun oynamayı seviyorum 😅
- 1 yıl
EyvAllah, amin inşaAllah cümlemizin 😅
Mutlu akşamlar dilerim 😅 Gönlünce olsun 😅
Gizli Üye(18-24)1 yılPozisyon zarı atabiliriz oyun olarak sonrası oyundan daha keyifli geçer
11 Yorumla- 1 yıl
Erotik oyunlar da var aşk ile oynanacak onları da severim 😅Oyun bahane zaten oyunun amacı eğlenmektir keyifli vakit geçirmek ben aşkımla her an keyif alırım her şey bahane aşk ve aşkımla şahane 😅
Ne yaptığımızın zerre önemi yok bir olalım yeterli 😅
Ben çıplak körebe düşünüyorum hayal ediyorum evin içinde 😅mesela vurup kaçarım ama hafiften can yakmadan, etrafında olurum, başını bacağını vurmasın diye bir yere, beni ararken öper kaçarım, dokunur kaçarım 😅 yakalarsa ebe ben olurum 😅
Pozisyon zarını duymuştum 😅 pozisyon da bahane pozisyonların da canı cehenneme 😅 Pozisyondan pozisyona şekilden şekle demek lazım her şeyi sjdje
Gizli Üye(25-29)1 yılMerhaba, iki kişilik oyunlar oluyoya onları çok severim iyi akşamlar
13 Yorumla- 1 yıl
Merhaba,
Evet evet onlara bayılıyorum ben 😅en sevdiğim o hep hayal ettim aşkımla oynamayı 😅mahallenin çocukları ile oynamaktan sıkıldım valla 😂
En sevdiğin oyun ne 😅
İyi akşamlar 😅
Cevap sahibi1 yılTerlik atmaca diye bi oyun vardı onu sen hangisini seviyosun 😂
- 1 yıl
Hehehe 😂😂
Flash oyun mu acaba tarayıcı üstünden mi oynanıyor 😅
Hep gizemli mi kalcan 😅
Valla ben çok sevici bir erkeğim 😂çok şey var sevdiğim 😅
Mesela aşkımla körebe oynamak isterim evin içinde 😅 birlikte maç oynamak isterim double dragon var PC de 2 d ama üç boyutlu ilerlemeli sadece dövüş bam güm 😅araba yarışı var süper bölümleri var flaotut 2 diye müthiş araba dövüşü filan 😅
Sonra underground 2 most wanted blur 😅
Call of duty 😅zombi öldürme sinper nazi zombi 😅
Daha çoooook var 😅
Severim evet
23 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğin oyun nedir abi 😅
- 1 yıl
Çok nadir oynamıştım ama bilmiyorum 😅 mahallenin çocukları gençleri oynamıştı 😅
Ben dost kazığını biliyorum abi çok pis dost kazı oynarım 😅
Kart oyununda en sevdiğim o bir de papaz kimde vardı papaz kimde kalırsa bam 😅tokat 😅😂
Bataktan bataklıktan bıktım abi 😅Nerde o cennet bahçesi Alice Harikalar diyarı yemyeşil dereler göller şato Rapunzel 😂😂😂
Onunla her şeyi yapmayı severim ki
11 Yorumla- 1 yıl
Müthişsin 😅 işte bu sevmek böyle bir şey 😅
Bende bende 😅ama ya en sevdiğin sevdiğin bir oyun yok mu 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 9,8b cevap paylaştı.
1 yılEvet seviyorum
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 En sevdiğiniz oyun nedir 😅
- 1 yıl
Şu anda sevgilim olmadığı için oyun da yok
- 1 yıl
Valla bende aynı şekilde ama olsun 😅 Ben yine de seviyorum oyunu oyunları hani olsaydı 😅
1 yılSeverim ben oynarım😄
118 Yorumla- 1 yıl
Oy oy 😅 Yakışır oyna sev 😅En sevdiğin ne ya da sevdiğin oyunlar 😅
- 1 yıl
Ne oyunu bilgisayar mı kutu mu hangi oyunlar heosinden oynarımda sürekli olmaz ama😅
- 1 yıl
Yav hiç fark etmez 😅sen gir bir yerden ben çıkarım ordan 😅bende her oyun var oynarım 😅 severim her türlü 😅
Kutu da bilgisayar da sokak oyunları da 😅
Oyun bağımlısı değilim gamer değilim 😅 oyun oynamayı deniyorum yahu 😅
Sürekli sürekli olmaz 😅
İş güç var ekmek parası var 😅
Başka şeyler de yapalım
Kamp bisiklet motorsiklet araba tur boğaz turu luna park sinema misafirlik gezme tozma siradan günlük yaşam yemek yeme içme hazırlama temizlik her şey var 😅hepsi aklımda yani hayalimde 😅😂😅
Sürekli sürekli olmaz bizim de işimiz var 😂😂😂 - 1 yıl
Sjdjdsj sevdigim kisiyle her sey oynarım
- 1 yıl
Ya bu kaçamak cevap 😅
Bende oynarım da
Ben mesela senin için her şeyi yaparım diyene inanmam asla 😅
Bir iki oyun söylesen ne olcak 😅
Hiç sevdiğin hayal ettiğin bir oyun yok mu gelecekteki eşin ile 😅 - 1 yıl
Ha öyle yarış, strateji oyunlarını severim
- 1 yıl
Hihi 😅
Yarış 😅hımm 😅
Need for speed underground serisi 😅
Most wanted 😅
Blurr 😅
Flaotut 2 😅
Bunlar bende var oynarım 😅coop Multi süper oluyor 😅
Age of Empires 3 mitoloji Warcraft 3 bende var severim 😅 knight online😅
Aşkta strateji olur mu 😅 yapar mısın taktik strateji sjdjd - 1 yıl
Nfs, crazy taxi , Age of Empires , Brothers in arms bunları oynamayı severim bunlar dışinda resident evil half-life gibi korku strateji oyunlarını izlemeyi severim
- 1 yıl
Ooooo 😂Crazy taxi vay anasını o da vardı oynardım hey taxi 😂taxicilik oyunu müşteri zamanlı teslimat 😂😂
Brother in arms da süper taktik strateji komut verebiliyorduk follow me follow me takip et saldırın baskın ileri go go go 😂😂
Half life mı vay anasını bayılırım özellikle crossfire Map bir de bir map daha vardı adını unuttum böyle bot gibi bir şey vardı böyle bot dolaşıyordu işte bot gidiyordu bota biniyordun botla seyahat vardı 😂
Bende bende 😅sev sev 😅 yakışır oyun seven hatun candır can 😅 - 1 yıl
Senin de sevmedigin oyun yokmuş 😂😂
- 1 yıl
Sevda kuşuyum lan ben 😅 neler neler severim ben😅 Sen daha say Büyük ihtimal onları da bilirim 😅 kendime hep geliştirdim daima her şeyi öğrendim gelecekteki aşkım için hep çalıştım çabaladım onun için ama onu bulamadım 😅 yaptığım her şey onun içindi Ben şu an pes ettim çalışmıyorum içimden hiçbir şey gelmiyor 😅
Ulan o gelmeyecekse ben Niye çalışayım kim için çalışayım 😅
Kendim için çalışmak gelmiyor içimden 😅 aşkım için çalışmak istiyorum çabalamak istiyorum savaşmak istiyorum 😅😂
Yeğenlerim geldi bunları yazarken gülmekten ölüyorlar gülüyorlar bana 😂😅😂
Uçayım da gör 😅
Cik cik cik pirrr pirrr
https://m.youtube.com/shorts/5KaO8iBAoKs - 1 yıl
Sevda kuşu lütfen az ötede öt hic hoslaşmıyorum böyle şeylerden😅
- 1 yıl
Hımm 😅 hoşlanmayanlardan bende hoşlanmam 😅
Daha dikkatli olurum size karşı. 🌸
Huzurlu ve mutlu akşamlar dilerim...
Ancak reel hayatımda da aşka bağlarım her şeyi dilimde hep aşk konular hep aşk her şey aşka çıkıyor
Aşkı sevenleri severim 😅 - 1 yıl
Aşka aşıksın sen o zaman😄
- 1 yıl
Evet çocukluktan beri aşka aşığım profilde yazıyordu ama kaldırdım 😅
Aşka aşık olmayı sevmiyorum ama aşığım napiym 😅
Ben istemedim böyle olmayı 😅 - 1 yıl
Aşka kavusursun insaallah ne diyim😂
- 1 yıl
Amin inşaAllah 🌸 Teşekkür ediyorum 😅 Hoşçakal
- 1 yıl
Hoşçakal😊🍃
- Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılSeveriiiim. Bilgisayar oyunları hariç ama
17 Yorumla- 1 yıl
Oyun oyundur 😅 önemi yok ne seversin mesela 😅 Sevmek güzel 😅
- 1 yıl
Masa/kart oyunları severim daha çok.
- 1 yıl
İyi 😅Bende severim 😅 mutlu akşamlar diliyorum gönlünce olsun 😅
- 1 yıl
Senin deee 🌸
- 1 yıl
Teşekkürler 😅
- 1 yıl
Ricalarrr💐
- 1 yıl
🌸🌸🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılevet severiim, cok bilmiyorum ama ogretir kendisi
112 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅Sokak oyunları da mı bilmezsin? 😅Ben seksek bile oynardım ondan sonra isimli seksek kızlar kızlar çık
Ayşe Ayşe Fatma Fatma Zeynep Zeynep Yaren Yaren 😅
Meyveler meyveler çık elma elma armut armut kiraz kiraz kiraz 😅
Şarkılı yerden yüksek 😂
Kim bilir belki de 😅 İki soruna da geldim ama yoktun 😅 - 1 yıl
seksek bilirim, hangilerine ya gormedim
- 1 yıl
Seksek örnek verdim ya 😅 voleybol güzel olur yakar top dokuz taş 😅aaa çok güzel ip atlarım hani iki kişi sallar dışardan gelip girer ve çıkarız 😅
Papatya ve çok soru sorulması idi 😅 Görmemiş olmana sevindim 😅
İyi yönden bakmak güzeldir 😅
Sevdiğin oyun oyunlar yok mu 😅
Ben el kizatmaca çok severim göz göze karşı karşıya acıtmam kıyamam zaten amaç gözlere bakmak 😅 bakışmaktır aşk 😅 - 1 yıl
biliyorum onlari ya, sorulara daha bakmadim bakarim birazdann
- 1 yıl
Ama bildiğini biliyorum ben sevdiğini soruyorum en sevdiğin ya da sevdiğin oyunlar yok mu? 😅
- 1 yıl
yok sevdigim bi oyun ozellikle, pek sevmem aslinda
- 1 yıl
Hımm 😅Canın sağolsun sevmezsen sevme tamam mı 😅
Bize milletimiz yeterrr 😅
Neler seversin ki hobilerin ne 😅 - 1 yıl
hobim de yok acikcasi moduma gore her seyy
- 1 yıl
Allah Allah 😅
İlginç 😅
Mod da değilsin ki 😅
Ben mod'um ben 😅
Şaşırdım valla 😅ne diyeceğimi bilemedim djdkd - 1 yıl
bu espri beni oldurdu ahshshahs
- 1 yıl
Allah gecinden versin 😅
Ne ölmesi 😅
En güzel yaşlarındasın 😅
Rabb'im sağlıklı sıhhatli huzurlu ve mutlu bol neşe ve sevinçli bir ömür nasip eylesin 😅
Öl ama gülmekten, kahkahadan ama ölme ölürcesine o kadar gül işte dkdk - 1 yıl
amiin amin cok amin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılKesinlikle, her iliskide eglence sarttir.
17 Yorumla- 1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum 😅
En sevdiğin oyun nedir 😅 - 1 yıl
Oyun genis bir kelime, nasil oyunlardan bahsediyorsunuz?
- 1 yıl
Hiç fark etmiyor aklınıza ne gelirse zaten sorunun detayında yazdığım herhangi ne olursa 😅
Oyun oyundur kart oyunu sokak oyunu PC oyunu PS oyunu 😅 - 1 yıl
Sevdigim insanla her oyunu oynayabilmek isterdim, ozellikle sevdigim bir tane yok.
- 1 yıl
Bu daha güzel bir düşünce 😅bende isterim 😅 Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 🌸Oyun olsun da
- 1 yıl
Tesekkurler, huzurlu geceler 🌹
- 1 yıl
EyvAllah 🌸 Ricalarrr
Hayır sevmiyorum.
13 Yorumla- 1 yıl
Hımm 😅 Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 🌸 EyvAllah
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılÇok severim. Eğlenmeyexeksek neden sevgili olduk
14 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 Çok haklısın valla 😅En sevdiğin oyun nedir 😅
- 1 yıl
Masa oyunu okey, monopoly, jenga gibi... digital olarak bilmiyorum
- 1 yıl
Masa oyunu severim bende 😅 okey severim Monopoly daha çok 😅 Canımız sağolsun 😅 Oyun oynamak güzel 😅
Gönlünce olsun mutlu akşamlar dilerim 😅 - 1 yıl
Mutlu akşamlar
1 yılBen mızıkçılık yaparım yaa, kalsın.
14 Yorumla- 1 yıl
Mizikcilik yapanları hiç sevmem ama aşkıma torpil canı sağolsun 😅 çekerim aşkımı ki zaten rakip görmem kazansın aşkım her daim 😅ben gönlünü kazanayım yeterli oyunların da cani cehenneme 😅
- 1 yıl
Ben biraz hırslıyım. Kazanmıyorsam onu kazandığına pişman edərim.😸
- 1 yıl
Hırs iyidir 😅Pişman olmak da güzeldir bazen 😅Tatlı pişmanliğa vardım 😅
Sadece tatlı 😅
https://m.youtube.com/shorts/mnKFyoJDjRk - 1 yıl
😸.
1 yılSeverim her fırsatta oynarız onunla birlikte
17 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğin oyun nedir 😅 bence de
- 1 yıl
Onun en sevdiği oyun 😃
- 1 yıl
Güzel seçim kardeşim 😅 Gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim
- 1 yıl
Çok çok teşekkür ederim 😃 Mutluu akşamlar 😃
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler 😅 EyvAllah
- 1 yıl
Sjsjdjdjdjd
- Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı.
1 yılSevilir hayalimde oynim ben gidip ):
11 Yorumla- 1 yıl
Bende hayalde oynuyorum kardeşim 😅 ya da kardeşlerim ile mahallenin çocukları ile 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s 1 yılBen seviyorum ya. Oyun oynamayı seviyorum zaten
14 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 Yakışır 😅 Nişanlın da seviyorsa süper olur 😅
Gönlünüzce olsun 😅 Mutlu akşamlar dilerim 😅 - 1 yıl
Seviyor baya, oyun bilgisayarı falan var zaten😅 teşekkür ederim iyi akşamlar 🌸
- 1 yıl
Bende de var iki tane oyun pcsi 😅 müthiş olmuş valla 😅
Darısı başıma 😅
Ricalar ve teşekkürler 😅 EyvAllah - 1 yıl
Amiin inşallah 🙏🌸
1 yılSevilmez mi bee... 😍
14 Yorumla- 1 yıl
Ben severim Duygu 😅 Sevmeyeni sevmem 😅 ben aşkımla oyun oynamak istiyorum 😅
- 1 yıl
Katılıyorum.
- 1 yıl
EyvAllah 😅 Gönlünce olsun 😅
- 1 yıl
Teşekkürler 🙏seninde🙏
Severim, çok eğlenceli oluyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅Evet olur hayallerde güzel 😅 Gerçeği de güzeldir 😅
1 yılSevmem çünkü kasinlar oyundan anlamıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Herkes herkese benzese de herkes herkes değildir 😅
Hepsi bir değil ve olamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılSeveriiiim tabiki eğlenceli
19 Yorumla- 1 yıl
Evet evet hemde nasıl 😅 peki hangi oyunlar sevdiğin oyunlar nedir ya da en sevdiğin 😅
- 1 yıl
Ps oyunlarım özel kalsın. Onlar dışında tavla ve okey güzel oluyor.
- 1 yıl
Hımm 😅 PS 1 vardı bende 😅ve 2 sonrasını almadım 😅PC var tavla okey severim ama kız tavlası bilirim 😅sen erkek tavlası mı kız tavlası mı 😅
Okey 101 düz 😅 - 1 yıl
Normal tavla kız olmayan ve 101😂
- 1 yıl
Normali bilmiyorum ya 😅
Garsonluk yapıyordum eskiden😅 Hatta şef garsondum siyah gömlek kravat falan giyiyorum
Kızın biri geldi gel dedi tavla oynayalım ama dedim bilmiyorum inanmadı 😅
Sandı ki şaka yapıyorum oturttu beni masasına diziyor falan filan zar attı oynadı hadi diyor oyna e dedim bilmiyorum 😂
101 mi daha yeni öğrendim vallahi a101'e mahallenin gençleri sağ olsun 😂 oynadık böyle birkaç kere çok cezalı olanı sevmiyorum ya 😂 ulan her boka ceza 😂 hesap hep bana kalıyor 😂
Ama güzel sevdim skdkd - 1 yıl
Oynasaydın sen de öğrenirdin😂
Hesabı kitleme yolu bulmuşlar gibi yorumladım😅 - 1 yıl
Çok nadir denk geldi erkek tavlasi çok nadir oynadım bilmiyorum 😅 kız tavlasi biliyorum seviyorum yeter 😂
Ya zaten kardeşlerim gençler ile oynarken normalde hesabı hep ben öderim masa benimdir ben kurarım 17 16 lik çocuklar gençler arkadaşım yok ki 😅hepsinin küçüklüğünü bilirim 😅 - 1 yıl
Yeter diyelim ama diğerini de öğren zor değil😂
Arkadaşın da olur ya🐱 - 1 yıl
Ne bileyim çok oyun biliyorum zati 😅
Arkadaş istemiyorum ki ben istemediğim için yok 😅
Semt abisi mahallenin gençleri çocukları az önce dağıldi gittiler beraber şarkı şiir beste söyledik eğlendik 😅yeni bir genç geldi her gün birileri ile tanışıyorum aama ben abi olmayı seviyorum 😅
Benim sözüm geçer 😅 arkadaş ne bileyim yaşıtlarım kötü pis muhabbetleri alkol uyuşturucu vs vs sevmiyorum 😅
Ben çocuklar ile iyiyim hem çocuklara göz kulak olmak gerekiyor ki birileri oyunlarını bozmasın canlarını yakmasın satasmasin zorbalık olmasın
He oynarım 😂
25 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 Neler mesela ne gibi oyunları seviyorsun ya da sevdiğin oyun nedir 😅
- 1 yıl
O ne 😅 nasıl bir şey 😂
- 1 yıl
Jssjdjd
1 yılTabiii
217 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğin ne 😅
- 1 yıl
Bilmiyorum dışarda oynanan oyunlar daha tatlı olur yakartop dokuztaş falan 😅
- 1 yıl
Severiz 😅 dokuz taş oynarken çocuklar ile videom var 😅İkisini de severim beyzbol oynardık saatlerce mahalleye getiren benim 😅 başlatan ama yıktılar okul diktiler oynayacak alan kalmadi 😅
- 1 yıl
Oh oh ne güzel işte eğlence bulmuşsunuz hahahz
- 1 yıl
Ama artık aşkım ile istiyorum djdjd
- 1 yıl
Bende valla uzak mesafe engeli...
- 1 yıl
Mesafeyi bir bilet çözer bahaneler bitmez Selin 😅
- 1 yıl
Bahane değil engel çok bende biliyorsun be knkişkom 😹
- 1 yıl
Bana göre hiçbir şey sebep olamaz diyecektim ki 😅aklıma geldi içinde bulunduğun durum normaldir 😅bahane değil evet şartlar maalesef 😂
- 1 yıl
Yoksa çoktan sevgilimin yanına uçmuştum bile sen ne diyorsun 😹😹
- 1 yıl
Tamam tamam 😅 ama dikkat et ince eleyip sık dokumalı 😅 Tebdiri elden bırakma emi 🌸 Dikkat et kendine 🌸
Uzaktan baktım tek taş yakından baktım dört ayak bir baş 😅
Bazı insanlar uzaktan insan iyi 😅
Bana da uçan olsa 😂 - 1 yıl
Aman uçana dikkat et uçan tekme atma gibi bir uçma olmasın knkm 😹
- 1 yıl
Uçan güzel insan ise havada yakalarım ben onu 😅 Süpermen gibi uçar ben indiririm yere canı yanmaz 😂
- 1 yıl
Huuuuu sen varya sen yaparsın güveniyorum sana sksks
- 1 yıl
Yaparım dimi 😅
https://m.youtube.com/watch?v=phpECnBroFA
Sen de yaparsın o iş sende 😅 - 1 yıl
Tabi ne sandın 😹
- 1 yıl
Dehşetül Vahşet 😅İzzetül ikram 😅 Müthişkooo sjsjdd
- Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılOlsa severdim.
13 Yorumla- 1 yıl
Bende severim valla çok çok 😅varmı oynadığın oyunlar ya da ne seversin 😅
- 1 yıl
Minecraft oynuyorum.
- 1 yıl
Hımm güzelmiş 😅Keyifli oyunlar dilerim 😅bir onu oynamadım bensjdj
- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
1 yılSeverim
19 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğin oyun nedir 😅
- 1 yıl
Sevgilim yok ama olursa oynarım inşallah 😕
- 1 yıl
Benim de yok bende hep hayal ediyorum 😅 Normalde yok mu sevdiğiniz bir oyun 😅
- 1 yıl
Kutu oyunları ve sokak oyunları özellikle okey oynamayı ve tavla oynamayı severim😃
- 1 yıl
Güzel Monopoly borsaya dikkat satranç severim bende iyi oynarım 😅 sokak oyunlarına da bayılırım 😅
Tavla da kız tavlasini biliorum saadece 😅müthiş oyun seven kız candır 😅
Sev sev 😅diğer sorularıma da bekler huzurlu ve mutlu günler dilerim 😅 - 1 yıl
Çok teşekkür ederim Allah karşına gönlüne birini çıkarsın 🤗😃
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler, amin inşaAllah cümlemizin 🌸😅 Gönlümde gözüm yok 😅 Gönlüm okyanus 😅O biraz zor gibi 😂😂iki çeyreğine razıyım ben 😅 sevgimin iki çeyreği bile en az İstanbul kadar büyük olur 😅
- 1 yıl
😊😂😂
- 1 yıl
Çok sevilmek, ilişkide sizin için artı mı yoksa eksi mi? ↗
Burdaki soruda anlık video atmıştım 😅beklerim 😅
1 yılSeverim.
14 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğin hangisi 😅
- 1 yıl
Kutu oyunları ve sokak oyunları
- 1 yıl
Hımm 😅 güzel 😅
Mutlu akşamlar diliyorum gönlünce olsun 😅 - 1 yıl
Teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 431 cevap paylaştı.
1 yılOyun oynayamıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Zevkler ve renkler 😅 Gönlünüzce olsun 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 yılSeverim tabi
111 Yorumla- 1 yıl
Sevmek güzel kanka en sevdiğin oyun neydi 😅
- 1 yıl
101 oynayalım hatunum ortağım olsun
- 1 yıl
Pek bilmiyorum ama severim kanka birkaç kez oynamıştım 😅 Ödetmesine oynardık ama 😅bende hatun yok hatunum yok 😂😂😂
- 1 yıl
Çok zevkli
Benim de yok - 1 yıl
Hayal etmekten bıktım anasını satiym 😂 Aşksız hiçbir şeyin zevki yok kanka 😅
Of of 😅kömür gibi yanıyorum offf 😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=8ubZ6xl5Sz4
Tez vakitte inşaAllah olsun kankimmm 😅 - 1 yıl
Aşk karın doyurmuyor. Çok para lazım. Gezmek lazım. Hayatı yaşamak lazım
- 1 yıl
Para da doyurmuyor kanka parayı hiç sevmedim ki ben 😅 hep aşk 😅 Gezmek için de aşk lazım yalnız gezmenin canı cehenneme 😅 Hayatı yaşamak için de aşk lazım 😅
Aşkım doyurur beni bende onu ben sadece aşka açım aç sndjd - 1 yıl
Aşksız da olur
Aşkı bu kadar abartmamak lazım. Sen niye aşksız yapamayasın.
Aşk SENSİZ yapamazsın asıl - 1 yıl
Ne bileyim kanka 😅
Aklım fikrim aşk
İçim dışım aşk
Yolum aşk
İçimden gelen tek şey aşk
Sensiz yapamam beni ben yapan sen sensiz olamam diyenler bensiz gayet iyiler ikisi kötü oldu ama üçüncüyü bilmiyorum ne halde 😅
Allah hepsinin bellasını versin 😅 Maskeli küpekler 😅 - 1 yıl
Çok anlamadım ama neyse 🤣
- 1 yıl
Kanka anlamak gerekmiyor bazen 😂 anlamamak bile güzeldir 😅
m.youtube.com/watch
Mutlu akşamlar diliyorum kankim 😅
1 yılseviyorum tabiki
18 Yorumla- 1 yıl
Vay yakışır 😅 Sev tabi 😅var mı sevdiğin oyunlar en sevdiğin oyun ya da 😅
- 1 yıl
Barbie ve Ken giydirmek sjdjdi
- 1 yıl
Hımm 😅 Küçükken oynardım 😂sokak oyunları ile aran yok mu 😅
- 1 yıl
Voleybol oynarız basketbol oynarız ip atlar seksek çizeriz, saklambaç oynarız felan felan
- 1 yıl
vay vay vay 😅 bende bende basket hariç 😅Severim hepsini 😅 aşkımla saklambaç da oynamak isterim saklanalım bizi kimsecikler bulamasın paralel evrene giriş yapalım 😅 Kimseyi istemiyorum başka ya 😅
Sadece aşkımla ilgilenmek 😅kimse tanımazsa daha iyi olur bende kimse ile tanışmam 😅😂on numara ip atlar mektup seksek uzun seksek her türlü seksek oynarım 😂
Voleybol topu olmak isterdim aşkımın parmaklarına değen vursun beni duvardan parmağına duvara 😂sjsjdjs - 1 yıl
İehdiwhdueh
- 1 yıl
Mutlu günler diliyorum 😅
- 1 yıl
Sizede😹
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılevet severim
11 Yorumla- 1 yıl
Gönlünüzce olsun 😅
1 yılEvet severim
124 Yorumla- 1 yıl
Yakışır kankimmm 😅En sevdiğin oyun ne ya da sevdiğin oyunlar nasıl oyunlar 😅
- 1 yıl
Saol kankim 😅Oyun uzun zamandır oynamıyorum yahu. En son ortaokul ya da lisede oynadım herhalde kfjfj Efsane, kaliteli güzel oyunlardı be. Favori sevdiğim oyunları söyleyeyim elbette...
1) Prince Of Persia-Sands Of Time
m.youtube.com/watch
2) Prince Of Persia-Warrior Within
m.youtube.com/watch
3) Prince Of Persia - The Two Thrones
m.youtube.com/watch
4) Tomb Raider ( 1998 )
m.youtube.com/watch
5) Outlaws ( 1997 )
m.youtube.com/watch
6) Aladdin in Nasira's Revenge
m.youtube.com/watch
7) Tarzan
m.youtube.com/watch
Daha çok var ama aklıma gelen ve en sevdiklerim bunlar 😂
- 1 yıl
Normal oyun olarak sorarsanda biraz satranç biliyorum. Erkek tavlası, kız tavlası, dama biliyorum. Okey ,101 onlarıda biliyorum:d Ünideyken eskiden çok oynardık. 😅
Kart oyunları biraz biliyordum unuttum :d
- 1 yıl
Hoş geldin kanka 😅
Bende bir zamandır oynamıyorum aşksızlıktan 😅aşkım yok diye canım sıkılıyor onla oynamak istiyorum artık 😅
Mahallenin çocuklarının bile sevgilisi var 😅en son pikniğe götürmüştüm 2 tane 17 yaşlarında kardeşlerim ve sevgilileri 😅dans ediyorlar filan ben şarkı söylüyorum abi diyorlar sen yabancı değilsin 😅 kıskandım ulan dedim bir daha götürmeyeceğim böyle olmuyor 😅
Bende dans etmek istiyorum 😅
Aşkım yokken oyunların da canı cehenneme 😅
Prince of Persia çok sevdiğim bir oyundur kanka aklıma geldi bayıldım 😅ne güzel tırmanma şekli vardı kılıç saldırma özel ataklar uçmalar taklalar 😅
Tom raider de oynadım 😅
Outlaws bilmiyorum 😅
Aaladddini oynadım 😅 severim atari de ve pcde 😂
Tarzani da oynadım ulan 😂 severim hala var pcmde 😂
Hugo oyunları da var 😂😅😂
Satrança bayılırım kanki 😅 kız tavlasi bilirim 😅dama çok severim iddialı oynarım he 😅101 i pek bilmiyorum ama seviyorum 😅
Canımız sağolsun maşaAllah kanka bilmediğin yok ki anasını satiym 😂😂 - 1 yıl
Hoş buldum kankam 😅
Bende aşkımla falan oynamıyorum ya hahah
Babamla oyun oynuyorduk ya da ben tek başıma oynuyordum😂
Olabilir.😅 Yani küçüklermiş ama o yaştada oluyor. Ooo dans, şarkı ne güzel. 😅
Kıskanma ya niye kıskanasın😂😂
Bende istiyorum dans etmek ama tek başımada dans edebilirim 🤣🤣
Sende tek başına dans et kanka😅
Peki peki😅😅
Evet. Prince Of Persia harikaydı kankim😅
Outlaws harika bir oyun ya. 😅kowboy oyunu. Bayılırdım ona. Oyunun başında çıkan hikayesini izlemeyide severdim. jfjdj
m.youtube.com/watch
Aa ne güzel😅
Tarzanda güzeldi evet.😅
Hugo bizdede vardı ya 😂
Oh oh ne güzel kanka.😅daha ne olsun çoğunu biliyorsun😂
Aynen canımız sağ olsun kankim😅 Bilmediğim bir şey pek yok ama keşke o da görebilseydi yeterdi benim için😂Görmeyince görmüyor insan demek ki jdjdj
Aklıma şey geldi bak. Çocukken shrek'in oyunu vardı.:d o da güzeldi 🤣🤣
m.youtube.com/watch
Mariolar aşırı basitti. Prensesi kolay kurtarıyorduk yahu 😂
- 1 yıl
Hoş gördüm kanka 😅
Kızmıon dimi geciktim 😅
Başım kalabalıktı şarkılar besteler söyledik gençler ile yeni gittiler tek kaldım çok şükür 😅
Bende hep manevi kardeşlerim ile mahallenin çocukları gençleri ile oynuyordum işte eve dolduruyordum kol var dört tane USB 😅
Tek de oynardım severdim ama artık sevmiyorum Betüş 😅
Ulan ne küçüğü hepsinin sevgilisi var 😅 hatta birinin arasını ben yaptım 😅 uğraştım üzülüyordu başka kızla arasını yapmıştım 😅
Sıkıntı olursa bana danışırlar hayalimdeki aşka göre çözeriz 😅
Kıskandım öpüp sarılıyorlar dedim bende istiyorum 😅benim sevgilim olunca hep birlikte geliriz dedim birlikte oynar eğleniriz filan 😅grup grup çift çift işte 😅 aşkımla yalnız kalmayı da severim ama hep birlikte olmayı da severim 😅
Ediyorum da tek sarmiyor kanka 😅
Ortamda oynar dans ederim 😅
Şarkı söylerim 😅 yaparım bir şeyler
Bilmiyorum çok bilgili çok türlü bombok bir insanım biliyorsun her bok olur çok amaçlı alet kutusu gibi 😅
Shrek de oynardım ilk basta çok takıli kalmıştım geçemiyordum 😅sinir olmuştum çok olurdu oyunda takılma sonradan geçerdim
Mutlu akşamlar diliyorum 🌸😅 - 1 yıl
Yok kızmıyorum kanka 😅niye kızayım 😂
Bazen bende müsait olmuyorum , yazamıyorum. anlıyorsundur. Yani müsait olmayabiliriz ikimizde bu çok doğal 😅
Oh oh ne güzel işte. Ne iyi yapmışsınız😅
Peki peki nasıl seviyorsan öyle olsun inşallah 😅
Ara bulucu nfjdj
Ne güzel iyi yapıyorsun 😅
Anladım umarım sende diğer çiftini bulursun kanki😅
Keyfine bak tabii. Ne güzel😅
Shrek de öyle oluyordu evet ya. Ama dediğin gibi sonradan geçiliyor 😅
Mutlu sabahlar kanka😄😊
- 1 yıl
Teşekkürler kanki 😅
Evet doğal da olsun 😅 içimden geldi 😅
Tünaydın 😅
Amin inşaAllah cümlemizin 😅
Çift ne lan 😂zar mı atıyoruz 😂😅
Mutlu sabahlar kankim 😅
Kalktım sofrada hiçbir şey yok hepsini yemişler aç kaldım 😂😅😂 - 1 yıl
Rica ederim kanki😅
Tünaydın😅
İnşallah 😅
Ne bileyim aklıma öyle demek geldi😅zarda atabilirsin o senin keyfine bağlı kfjdk
Mutlu öğlenler kankim😅
Hepte hiçbir şey kalmıyor şansına 😅bir dahakine erken kalk kanka. aç kalma😅 - 1 yıl
Zar da atarız kanka 😅el bizim her şeyi yaparız 😅
Patates kızartmış peynir vardı bir de doydum 😅😂
He ya ah felek zalim felek herkese karpuz bana kelek😅
Kanka seninki ne oldu var mı gelişme 😅
Aşk hayatın nasıl 😉 - 1 yıl
Peki peki kanka😅
Afiyet olsun😅
Şans kankim şans işte 😅Ama inanıyorum sen aşkı bulacaksın. Bak bu sözümü unutma 😅 bulacağına eminim kanka😅😊
13 önce falan gece yarısı 2 kez aradı. Bende dayanamadım açtım, yüzleştik 😅 moralim bozuldu yahu.
Sonrada Emreyle birbirimizi sildik zaten. Sinirlendim eski iş arkadaşlarımızıda sildim jfjfj
Sonradan öğrendim ki yanıldığım şeylerde varmış. bu kesinleşti en azından bu yönden iyi hissediyorum. Ama yinede bana kızmasaydı keşke diyorum, kıracak şeyler söylemeseydi.
Ulan aynı şehirdeyiz şehir nefesimi darartıyor sanki...
Bakıyorum hala mesaj yok 🤣🤣
m.youtube.com/watch
Aşk hayatım nasıl güzel soru jfjfj bok gibi kanka bok gibi 🤣hevesim birşeyim kalmadı. Aşk konularını düşünmemeye çalışıyorum. 🤪 - 1 yıl
Bok bulurum ben hiç inanmıyorum 😅
m.youtube.com/watch
Kanka acaba inanır mıyım yer miyim bu sefer ben 😅kanar mıyım 😅
Aşka aşık olmakta güzel 😅 canım acısa da sanırım kendi kendime sevmek istiyorum daha az riskli
Şehirlerin de canı cehenneme 😅
Al benden de o kadar benimki daha da bok 😅
Bok dedin de aklıma geldi 😅anneme göstermiştim beraberi gülmüştük güleriz 😅
Anne diyorum sor bakayım bizi buraya neden getirdin biz buraya niye geldik 😅
https://m.youtube.com/watch?v=qkUJP3QXy50 - 1 yıl
İnanmazsan bok bulursun evet kanka🤣
Yeme kanka , kanma alç*klara jdjdj
Ben yedim afiyetle 🤣🤣sen yeme jfjr
Aşka aşık olmak güzel elbette. kendi kendinede olmaz be kanka 😂 sev, sevil inşallah 😄
Aynen canı cehenneme şehirlerin 😂
Annene gösterdiğinde bu videoyu gülebiliyormuşsunuz o da iyi 😂
Kanka video tamda anneme sormak istediğim jfjfj sorsam ağzıma sıçar. yani bok mu var falan desem 🤣🤣bok mu var buraya geldik diyesim geliyor. Ulan aşık olduğum adamla evlerimiz 15 dakika arayla jdjdj bok mu var geldik🤣böyle şansıma , tesadüfe tüküreyim be.😂terk etmek istiyorum bu şehri. 😅😅 - 1 yıl
Hem istiyorum hem istemiyorum 😅 istediğim aşk istemediğim aşksızlık 😅
Ulan merhaba ben aşk diye hayatını karartmaya geldim dercesine geldi 😅
Yemem kanmam 😅lanet olası pislikler 😅
Bende çok yedim üç kez yedim 😅
Kendi kendine hep mutluydum Allah için 😅 hiç üzülmedim çok mutlu oldum olmuştum
He gülüyoruz anamda yanji bende anam gibi deli doluyum 😂
Tükür kanka tükür 😂
https://m.youtube.com/shorts/6Vau3HojUuk
Tüğhk - 1 yıl
Aşka aşıksın çünkü 😅ondan bu belirsizlik kanki😅
Deme öyle yahu. İlla herkes hayatımızdan çıkalım diye girmiyor. Ne kendini nede karşı tarafı suçlama 😂
Güt laleri 🤣🤣pis böcükler, fırfırlar, tık taklar jdndj
m.youtube.com/watch
Sanada afiyet olsun kankim🤣
Önemli olanda o zaten. Kendi kendine yetebilmek 😅 Hep mutlu ol çok mutlu ol kanka inşallah😄😊
https://m.youtube.com/shorts/6LjgPLfKLWw
Benim annem öyle değil yahu. Benimle güldüğünü pek görmedim. Her daim çok ciddi 😂 komutan gibi kfjdj
Ne güzel maşallah annenle size.😅
Püüüüü jfjfj
m.youtube.com/watch
https://m.youtube.com/shorts/thEjy0Ra-1U - 1 yıl
Kim bilir belki de kanka 😅
Yok ben canım yandığı için 😅
Ulan maskeli pisliklerin canı cehenneme tamam mı 😅
Evet güt laleleri pis böcükler sokuklar 😂sjdjdj
Kanka az önce bankayla konuştum ha bire geçiriyorlar ya yok sigorta yapmışlar falan filan deli oldum ayar oldum lanet olası pislikler 😂 gelen geçen geçiriyor 😂😂😂
Oha nasıl tükürdü lan 😂lamadan beter 😂😅
Baban da komutan gibi kanka normaldir 😅😂😅
Teşekkürler 😅 - 1 yıl
😅😅
Umarım bir daha canın yanmaz inşallah kanka😄😊
Canı cehenneme be 😂
https://m.youtube.com/shorts/KdDed9eWJHg
Geçirirler kanka 😅 dikkatli ol 😂😂
😂😂
😅😅
Rica ederim kanki😂 - 1 yıl
Amin inşaAllah kanki 😅
Can yanmaması için tedbirli dikkatli olmalı 😅
He valla 😅 kapatıcam kartları evlenirken lazım olur diye almıştım 😂 vazgeçtim kapansın 😂 kullanmıyorum zati sjdjd
Bana sadece aşkım geçirsin sjsjd
- 1 yıl
İnşallah 😅
Aynen öyle kanka😅
Kartlar tehlike ya. dikkatli ol kankim😂nasıl istiyorsan öyle yap peki😅
İnşallah dilediğin olur😅
- 1 yıl
Tamam ulan 😂😂😂
Amin inşaAllah ama güzel olsun iyi olsun kötü olmasın iyi anlamda 😂😂😂😂 - 1 yıl
İnşallah en iyisi , en güzeli seninle olsun kankim😂😊
- 1 yıl
Amin inşaAllah 😅 görüşürüz o zaman başka bir soruda hoşçakal 😂😂😂
- 1 yıl
Görüşürüz. Hoşça kal kanka😅😅
- 1 yıl
Tamam kanka 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılEvet
11 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğiniz oyun? 😅
Olsada oynasam 😊
11 Yorumla- 1 yıl
Amin inşaAllah abi 😅
Süper maria contra double dragon oynadın mı? Kurt adam vardı Ataride 😅
Gönlünce olsun abim 😅
1 yılevet
15 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 Gönlünüzce olsun 🌸
- 1 yıl
yani eskiden vardi oynuyoduk 😀
- 1 yıl
Hımm 😅 ne oynardınız peki en sevdiğiniz oyun ne 😅Ne vardı PC PS yoksa sevgili mi
- 1 yıl
tavla pisti batak poker
- 1 yıl
Tavla bilirim 😅Ama kız tavlasi 😅pisti çok nadir oynadım bilmiyorum hatırlamıyorum 😅 Diğerlerini duydum ama bilmiyorum 😅 oyun olsun da 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSeverim tabi reis
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 en sevdiğin nedir
- 1 yıl
Hic oynamadim ama farketmez valla hangisi olursa olsun😄
- 1 yıl
Hehehe 😂😂😂 Canımız sağolsun bence de fark etmez katılıyorum bende varım her türlü oyuna 😅 Gönlünce olsun mutlu akşamlar diliyorum 😅
1 yılEvet severim
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅En sevdiğin oyun 😅
- 1 yıl
Pişti
- 1 yıl
Heheh 😅 Kart olarak dost kazığı biliyorum bir de 51 vardı bir de sanırım 😅pisti oynadım da pek bilmiyorum ama dost kazığı süper 😅
1 yılSeverim
11 Yorumla- 1 yıl
En sevdiğin oyun 😅
1 yılEvet severim kral
19 Yorumla- 1 yıl
Afferim Melisa sev 😅
En sevdiğin ne diyecektim ama valo ve barbi giydirme 😂
Başka yok mu sokak oyunu filan 😂 - 1 yıl
Beş taş falan var puahahahahahahahahah
- 1 yıl
Hehehe 😂onu bilirim güzeldi severim oynardım 😂😅😂Yeter taşlar vardı hani havaya atıyorduk sonra yerdekileri alıp havadakini tutuyorduk o mu 😅başka var mı
- 1 yıl
Evet o bide evcilik var ahahah 😽💅
- 1 yıl
Hiç oynamadım evcilik 😅direkt aşkımla oynayalım ciddi evcilik 😅 büyüdük artık ssjdjd
- 1 yıl
Ahahahahah
- 1 yıl
Gönlünce olsun 😅 Mutlu akşamlar diliyorum 🌸
- 1 yıl
Teşekkürler bebişimmm sanada ahahah 😽
- 1 yıl
Ricalar ve teşekkürler Melisaaa 🌸😅
1 yıle yani kimle oynayacağız
11 Yorumla- 1 yıl
Ne bileyim sevmeyen çok 😅
1 yılOlabilir
11 Yorumla- 1 yıl
Ama olmaya da bilir mi 😅
Gizli Üye(30-35)1 yılKeyifli olabilir denemek lazım
118 Yorumla- 1 yıl
Olur olur bence de ama sevdiğin oyun yok muuğ😅
Cevap sahibi1 yılVar tabikide en son 3 sene once oynamıstık. Top sektirme oynadık benim bu konuda kabıliyetli oldugumu bilmiyordu tabiki söylediği sayıyı yaptım ama o benden fazla yapınca kazanmıstı. Kutu oyunlarını severim
- 1 yıl
Hımm 😅 güzelmiş 😅 top sektirme de iyi değilim 😅 ama severim 😅Kızartma oynardik biz 5 ayak 10 diz 15 yumruk 20 manşet filan 😅
Ne güzel 😅
Anılar güzel de birlikte güzel dimiii
Cevap sahibi1 yılTabıkı yine elimizden geldiğince bırıktırıyoruz nasıp her şey
- 1 yıl
İyi insanlar hâlâ var 😅öyle diyorlar hep öyle derdim
Nasip kısmet kişinin kendisidir bana göre kader ikiye ayrılır izdirari ve ihtiyari kader izdirari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur ihtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır cüzi irade de denir
Evlilik aşk sevgili bunlar cüzi irade ihtiyari kader
Yalnız anı ya da geçici anılardan bıktım 😅
Hepsinin canı cehenneme 😅
Cevap sahibi1 yılCokta bilgim yok bu konuda haklı olabilirsin
- 1 yıl
maalesef bilgim var 😅iyi bilirim bildiğim şeyler tutuyor beni 😅
Cevap sahibi1 yılNeden maalesef
- 1 yıl
Bilgim olmasaydı belki kıyardim canıma 😅ama biliyorum çok büyük günah
Cevap sahibi1 yılÖyle düşünme cok buyuk gunah biliyorsun.
- 1 yıl
Gençliğimden beri sevmiyorum hayatı küçükken de sevmezdim 😅Evet biliyorum camilerde büyümesem 😅çoktan şey ederdim çoktan ölümden döndüm defalarca ulan dedim şimdi ölüyorum galiba minibüs çarptı takla attım ama bayılmadım bile 😂😂
Cevap sahibi1 yılAllah korumus. Daha dur gençsin aşkın bekliyor seni hanımcı olacaksın yaa 😂😂
- 1 yıl
Kim bilir belki de 😅
Hatta bir gün 30 metre sürüklendim bariyere girdim kask yok ama burnum bile kanamadı
Üzüldüm Allah'ım ben hak ediyor muyum niye beni koruyorsun dedim hak ediyor muyum
İyilik iyidir hani birileri için bir şeyler yapmaya çalışıyorum kendimi bildim bileli ama diyorum ki yetmez daha iyi olmalıyım daha çok iyilik yapmalıyım
Aşka aşığım ben hiç bir kadına aşık olmadım aşka aşığım sevdiğim oldu sevdiklerim ama aşk sadece eşime olur helalime
Sevgimi bile hoşlanmamı bile aşk sanıyorlar ama değil ama günümüzde görmemişler ki bilmiyorlar her şeyi aşk sanıyorlar
Kendi kendime sevdiğim kız vardı bahsetmiştim geçen soruda bana şey dedi
İlk defa mı aşık oluyorsun yooo dedim aşk değil bu hoşlanıyorum senden seni görmek mutlu ediyor sevmek istiyorum seni demiştim 😅
Aşkı istiyorum ama bir o kadar da korkuyorummmm aşk sandığımız aşk çıkmazsa
Herkeste maske korkuyorum işte
Cevap sahibi1 yılVay be neler yaşamıssın annenin babanın duasıdır demekki... Aşk guzel seydir ehline denk gelirsin inşallah
- 1 yıl
Yazdıklarım ne ki 😅neler neler 😅
Babamı hiç görmedim küçükken vefat etti etmiş büyüyünce öğrendim baba nedir kitaplarda okulda öğrendim ben
Cevap sahibi1 yılCok uzuldum allah rahmet eylesin
- 1 yıl
Sağol Allah razı olsun. Amin inşaAllah tüm vefat etmişlerimize rahmet eylesin Rabbim...
Cevap sahibi1 yılAmin🤲🏻🤲🏻
Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı. Severdim
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅 var mı sevdiğiniz oyun 😅en sevdiğiniz
1 yılEvet..
10 YorumlaTabi ki
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel 😅
En sevdiğiniz oyun nedir 😅
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?