Birinden, hoşlanmanız, sevmeniz için ne gerek?

Soruma Hoş Geldiniz,

Yıllar önce daha doğrusu kendimi bildim bileli hep uzaktan, kendi kendime sevmeyi sevdim. Mesela bir gün bir yere sipariş bırakmaya gittim. İçerde garson bir kız vardı, melek yüzlü, kahve gözlü, siyah saçlı, zayıf değildi ama olsun, çok güzel masum tatlı bakıyordu. Utandım, tebessüm ettim sadece, ilk kıvılcım, ilk ateş olabilir. Akşam vakti yolda gördüm tam karşıma çıktı, ben motorla başka giderken, ulan ne güzel bakıyordu be! Simsiyahtı kıyafetleri ama her ne kadar karanlıkta olsa güzelliğini apaçık ortada idi. Onu görmek hoşuma gitti, mutlu etti, peşinden takip ettim, hafif hafif, korkutmaktan korkardım hâlâ korkarım. İncitmekten ne bileyim işte rahatsız etmekten korkarım. Sürekli aklımda idi, aklıma girmişti, onu düşünüyordum, düşünür olmuştum..

Hiç boş durmuyorsun Altannn 😅 çekinme sarıl yahu sıkı sıkı 😅
Hiç boş durmuyorsun Altannn 😅 çekinme sarıl yahu sıkı sıkı 😅

Bana hiçbir şey yapmamıştı. Bakışları harici, masum oluşu harici, insana, insancıl birine benzemesi harici, ki ben sevmek için hiçbir şey de bekleyen bir insan değilim, değildim. Aklım fikrim sürekli o, olmuştu, her siparişe gittiğim de iş yerinin önünden geçer, şarkı söylerdim bağıra bağıra, son ses, öküz gibi bakardım ona ama masum çocuksu, o da bana bakıyordu. En çok da o mutlu ediyordu. Onun bana bakması, gözlerinin bende olması. Mesela izin gününde iş yerinin tam karşısında oturdum, 8 saat boyunca bekledim onu, baktım ona ama hiç doymadım. İnsan sevdiğine doyar mı! Ben doymam. Onu izlemek ve ondan herhangi her şey mutluluğum huzurum sevincim olmuştu. Mesela iş yerini arayıp ürünleri ve içeriklerini sorup sesini kaydetmiştim. Sonra fon müziği ekleyip sesini dinlerdim sürekli. Resimlerini bulmuştum ama biraz açıktı sansür yapmıştım, kıyafetlerini uzatmıştım, photo filtre studio ile ona da göstermiştim, gülümsemişti..

Niye böyle kısa etek giyiyorsun Ahuu 😅
Niye böyle kısa etek giyiyorsun Ahuu 😅

Yürüdüğü yolları ezbere bilirdim. Bazen işe giderken o, bazen de iş çıkışı eve giderken, takip ederdim. Köşe başlarında beklerdim onu, o gelene kadar, ona bakardım, utanırdım bana bakarken daha çok bakmazken bakardım. Bir gün ters bir yere siparişim vardı. Ben uzaktayım, telefon geldi, abi sevdiğin kız çıktı, başladım saymaya birden kaça kadar olursa, siparişi teslim ettim. Ulan dedim 250 oldu, şimdi en fazla şuraya kadar gelmiştir, ben birazcık daha ilerisinde gideyim ve giderken de saymaya devam ediyordum. Yakalıyordum onu, onu görmekti tüm mutluluğum. Onu gördüğüm an ben yaşıyor gibiydim. Bir gün yanıma geldi, gözlerin çok güzel, iyi bir çocuğa benziyorsun demişti, koşarak ayrılmıştım yanından sevinçten havalara uçuyordum. Yuppi! 😅

Ben seni bir ömür taşırım Ahu 🥰
Ben seni bir ömür taşırım Ahu 🥰

Hızımı alamayıp yazdım ama uzun olmuş kabul etmedi. 😅

Devamını okumak isteyen var ise buradan devam edebilir. Emeğimi silmedim, emeğe saygı! 😅

Devam ediyoruz

Çatıdan Ahuya bakarken 😅
Çatıdan Ahuya bakarken 😅

Sadede gelecek olursak, hiçbir şey gerekmiyor. Kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir, sevmek için en azından benim sevmem için! 😅

Birinden, hoşlanmanız, sevmeniz için ne gerek?