Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. Çoğu kişinin evine ailesiyle ya da kendi başına gelen çocuklar olmuştur. Bu çocuklar sizin bilgisayarınızda genellikle oyun oynamak isterler. Arkasına kendi ve sizin ailenizi de alırsa asla buna engel olamazsınız :D. Peki siz hiç "Misafir çocuğu" olarak başkasının bilgisayarında oyun oynadınız mı?
Hiç "Misafir çocuğu" olarak başkasının bilgisayarında oyun oynadınız mı?
Hayır benim misafir çocuğu olduğum yaşlarda evlerde pek bilgisayar yoktu. Tetris vardı onu da herkes evden eve götürebilirdi. En kötü sırayla oynardık. Çok büyük değilim ama çocukluğumda bir araya gelince saklambaç , yakan top , ip atlama ya da futbol türevi oyunlar oynanırdı.
Zamanın birinde, bir akrabanın cihazında oynadım. Hatta ben utanıp istemedim, zorla oturttu beni :))) Güzel bir anıydı gerçekten, Allah ondan razı olsun.
Misafir çocuklarına özel oyun ve animasyonlarım daima vardır benim. Geldiklerinde gönüllerini hoş etmek isterim, biz çocukken bizlere yapılmayan güzellikleri onlara sunalım ki farkımız olsun değil mi :))
Misafir çocuğu olarak misafirliğe gittiğimizde arada sırada bilgisayar oynardım sahibi izin verirse. Ve tabii ki evimize gelen misafir çocuklarına da bilgisayarımdan oyun oynamasına izin verirdim. Bazıları hariç 😋
Benim bilgisayarımla çok oynadılar ama ben onların bilgisayarıyla oynamadım. Tamam tamam oyunun en heyecanlı kısmında kasadan kapatıyordum bilgisayarı ama olsun..
Evet çocukken pasta oyunu vardı onu oynardım amcamlarda bir de mayın tarlası vardı hiçbir şey anlamazdım ama yinede oynardım. Gerçi şu an bile o oyunun mantığını kavrayamadım😅
Biz misafirliğe gittiğimizde bilgisayarın olduğu odanın kapısı kitleniyordu. Ne insanlar ama!! Bense oynasınlar diye kendi bilgisayarımı feda ediyorum. Yemiyecekler ya küçücük çocuk neticede.
Kaç kez oynadım da ben böyle herkesin nefret ettiği tarzda misafir çocuğu değil'dim kendi halimde oyun oynamak isteyen misafir çocuğuydum sadece bir kez Birisinden bilgisayar istediğim halde oynayamamıştım o kadar
Misafirlikteydim evin çocuğuda yani amcamoglunun oglu 6 yaşında oda bilgisayar aşığı yav biraz işim var dedim izin vermedi acil dedim vermedi gittim markette dondurma cips cikolata aldim geldim eve bemi gördüğü gibi kabul etti.