Sorumu "ask iliskileri"ne tasir misiniz lutfen 🙏❤️
Hiç kendi kendinize "aŞk oyunu" oynadınız mı?
Sorumu "ask iliskileri"ne tasir misiniz lutfen 🙏❤️
Bilir misin; bazı oyunlarin karsilikli oldugunda zevk alindigini bile bile tek taraflı oynanmaya mahkum kalirsin ve garip bir şekilde o bile zevk verir sana.
Aslında aşklar da kardan adam gibidir, eriyecekleri bile bile inşa edilir.. o yuzden bazen hiç başlamaması bir gün bitmesinden iyidir...
Yalnız kalmak bir ilaç mıdır yoksa hastalığın ta kendisi mi?
Çünkü beraberlik yaşlanırken bir terkediş gençleşir..
SENI HIC TERKETMEDILER MI?

Oynadım. Geçen sene aynadan yüzümü incelerken dayanamadım ve kendime ilanı aşk ettim. Aynada ki ben naz yapsada teklifimi kabul etti. Sonra birlikte kahve içmeye gittik. Her şey çok güzeldi kahveden sonra adalara neyin gittik gezdik eğlendik kendi kendimin elini tuttum. Çok mutluydum. Akşam oldu evlere dağıldık kendi kendimi öpemedim buna biraz içerlediyse kusura bakmasın ilk günden olmaz yani. Sonra İşte eve gittim mesaj atıyorum cevap yok mesaj atıyortum cevap yok 1 saat 2 saat 3 saat oldu cevap yok. Sinirlendim tam uyucam bana mesaj atıyor.'' Ya bebeğim kusura bakma ev işi yaptım''diyo... Ben yer miyim? Dİğer ben çok çakal. Kim bilir kimlerle mesajlaşıyordu gördüm çevrimiçi olup durdu bi ara... Lan dedim buna bir şeyler yapmal ıders vermeli. Neyse renk vermedim ''tabii ki aşkım olur öyle şeyler'' dedim ama nasıl kinliyim. Dedim ki yarın sana kumpir ısmarliyim mi ortaköy de? Ayyy çok sevinirm dedi. Tamam dedim benim sarıyer tarafınd işim var gün boyu sen akşam 6 da orada olursun mu? Olurum dedi. Tabii benim sarıyerde falan işim yok. Saat 17:50 de beni aradı 5 kere 6. da açtım. Kızdı neden telefona bakmıyorsun diye? Dedim bebeğim patronun yanındaydım ben kusura bakma. biraz gecikecem sana zahmet olmazsa otur kahve neyin iç en geç 1 saate ordayım. off dedi üff dedi ama sonra tamam dedi. 1 saat sonra aradı açmadım sonra engelledim kamili hahahaha. Al sana aşk oyunu. Kandırdım onu...
Hayat bazen öyle böyledir, çirkindir, karanlıktır ve her zaman büyük ikramiyeyi kazanamazsınız. Gezegene zarar vermeden atık su temizliği yapabilir, atlardan korksanız bile ata binebilir ve modern hayatın konforunu korurken çiftçi olabilirsiniz!
Sürükleyici bir aşk hikayesi deneyimledim ve farklı romantik ilgi alanlarının (erkek veya kadın) tamamen klişe cümleleri, minik kalbimi ihtiyaçla titretti. Şimdi ise daha fazlasını istiyorum! dersem bana deli diyebilrisiniz ama değilim zira böyle bir duyugyu çoktan kaybettim akıllandım ve aşkın bir oyun olmadığına karar verdim, böyle bir oyunu oynayacak yaşımı da geçtim.
bence yaştan biraz da bağımsız olarak AŞK denince hepimiz bu oyunu oynayabilecek karakterde olmalıyız. yoksa dünya gerçekten çok sıkıcı bir yere dönüşür bana göre
yok aşka kapılarımı kapattım hem ne varmış benim yaşımda? ah sen ah @wkertenkele
tamam bisi demiyorum 🤐
olmaz sen susmamlaısın susarsan dünya susar (Kadın susarsa)
O zmn guleyim ben sadece 😆
elbette gülmek sana yakışıyor ki
Tskler 🥰
💐💐💐🙏🙏🙏
Bence öncelikle soruyu aşk ilişkilerine aldırmalısın.
Ben aşk nedir bilmiyorum ayrıca gerçekten de ki o yeniyor mu 😂
Çok sevdiğim insanlar oldu tabii ki ama her şey yolunda ve güzel gitti ve güzel ayrıldık. Hayatıma girdikleri için çok memnunum.
Ahaha hakkaten ya gamer nedir 😅🤣🤦🏻♀️
Senin zaten hep bariscil ve uysal bi tarafin var biliyorum 🥰
Teşekkür ediyorum tatlım.
Hadi güncellemeyi kızlar soruyor etiket yap aşk konusuna alsınlar
Açıkçası, senin bu soruyu sorduğun anlamda, yani birini etkilemek veya bir ilişkiyi idare etmek için bilinçli olarak strateji kurup rol yapmak gibi bir şey yapmadım.
Çünkü ben aşkın karşılıklı olarak anlam kazandığını düşünüyorum.
Tek taraflı aşk sadece umutsuzca bir bekleyiş olur.
Yoohayır, bunu benim şahsi sorum olarak algılama😊😇. bu sadece sosyal medyada etkileşim almak ve insanlığın fikirlerini öğrenmek amaçlı sorulmuş bir soru
ve evet dediğine katılıyorum. tabii ki, her duygu gibi aşk da karşılıklı olunca güzel 🥰❤️
🥰 şahsi algılamıyorum🙏 soruya yönelik yazdım fikrimi canım ❤️
👍🏻👍🏻😊
Aşk üzerine derin düşüncelerle dolu bir oyun, diyorsun. Kendi içinde bir mücadele, hem iyileşme hem de yara alma hali gibi. Aşk oyunu hep karşılıklı olmalı sanıyoruz ya, aslında bazen insan tek başına da oynamak istiyor bu oyunu. Belki aşklar kardan adam gibi eriyeceklerini bile bile büyülüyor… ama ya yalnız olmak? Bence yalnızlık bazen bir güçlendirme alanı, bazen de insanın en büyük savaş meydanı. Seni terk edenler olduysa bile sen kendini bırakma! 🌹❤️
Cevap
13Cevap
oyunla değil gerçeği ile işim olur
Wuhuu🥰❤️
Aşk oyunu hiç tek başıma oynamadım.
Eriyeceğini bile bile kardan adam yaptım ve keyif de aldım. Zaten o yol boyunca gidilen süreç bizi cezbeden şey. Oldum deyince mutluluk azalmaya başlamıyor mu ki?
Ama elde edene kadar geçirilen sürenin verdiği mutluluk paha biçilemez!
Terkedilişin içindeki acı da çok iyi bee. O acı değil mi ki şairlere destanlar yazdıran…
işte tüm bu karmakarışık duygular bizler , insanlar için aslinda ve bana sorarsan bu soguk ve duygusuz dunyada bunları yaşayabilmek bile bir lütuf 🙏😇🥰
Yok yaa, bakma bu söylediklerin benim için geçerli değil zaten 😬😬 ben her ortamda pollyana modundayım, bana fark etmiyor yani 😇🥰😝
ama etrafımda gördüğüm insanların yaşadığı hayatlar ya da çevremde, orada burada gördüğüm ilişkiler gerçekten ic karartici
yok ya benim önüme hiçbir şey çıkarmasın. ben şu anki konumundan ve etrafımdakilerden çok çok mennun mutluyum 🙏🙏🙏🥰
Ahahaaa tskrler😇
Kalbi temiz her insanın karşısına güzellikler çıkarır hayat inşallah 🙏🙏
Insanoğlunun hiç bir şekilde çift olduğuna inanmıyorum her şey bir gün bitmeye mahkumdur, ne kadar az bağlı kalırsan o kadar özgür hissedersin
Wuhhh değişik bir bakış açısı 😉
O zmn ben gidip hemen heriften bir ayrılıyım😅🤣😝
kız yok valla olmaz, doğru söylüyorsun, yol yakınken ayrılmak lazım🤔🙄
Hahaaa hikayeyi yazdi hemen😆😅
neyse şaka bi yana benim herif bi denedir🥰🙏
amin canım sağol🥰🥰
cümlemize🙏
Opuyooore seni😚😘
Hem aşk ile oyna oyna. Sonra gamer nedir ya de. neyse düzelmiş. Aşk oyunu bozulmuş 🙃
Ahaha
2 dk ormantik olsan ölürsün dimi 😅😝
Benim duygularımı çaldılar. Hırsızlar da serbest 🤣
polise savcılığa gidip şikayet etseydin bana ne😏 ya da git bir tazminat davası aç. benden alamadığın parayı onlardan kopar🤪🤪
TL de gözüm yok. Euro yazınca bile mutlu oluyorum. Aşk demek Euro demek 🥳🥳🥳
Ac gozlu seni 😅
💶💶💶💶💶💶💶💶😍😍😍
Etiketi taşıyorum, bu arada kendi kendime aşk oyunu oynamadım 😃
Tesekkurler 👍🏻
Oyunlar aslinda oyuncuya bagli biraz da. Mazoşist bir yapidaysa bu tarz oyunu gozu kapali oynar 😉
Valla soru güzel fakat repertuarımda aşkla ilgili az bilgi var ahagaha
kastettiğin şey şarkını repertuarı ise, o bambaşka bir olay 😅 insani depresyona sokar o sarki 🫣😝
hmm anladım simdi. o zaman belki de sorum bir "aşk sorusu" değil de bir psikopatin "mazoşistlik" sorusudur 😅😝😈
Sen degil yahu, ben o 🫣😝
Şarkıları dinlerken yaşamadığın bir duyguyu yaşamış gibi hissetmeye çalışmak gibi mi😂
🙃🙃😅
Tersine askinda; dinledigin sarkilarin evvelinde yasamis oldugun duygulari sana tekrar tekrar hatirlatip pisirip sunmasidir bu 😪
...
Sorudaki sarki benim favorilerden. Dinlemeni siddetle tavsiye ederim. insanı bambaşka yerlere sürüklüyor, hatta depresyona bile sokar iddialiyim 😉😝
Üfff ne sıkıcı şarkı😂
Ahahaha bu yorumu bekliyordum aslinda 😅😝
tebrik ederim o zaman depresyonda değilsin😉👍🏻👍🏻
Yok hayır kendi kendime aşk oyunu hiç oynamadım. Terkedilmeyi, ayrılığı da kabullendim. Her ne kadar istemesem de…
hayır çok zor level1'i bile geçemedim xmm
🙃🙃😅
Benim gibi ponçik birini kimse terk edemez
ama biliyorsun ki terk etmesi için öncelikle ilişkiye başlaması gerekiyor ponçik 😉
Ne iliskiler?
Ne ayip?
Hangi iliskiler?
Iliski mi yasadin ki sen? 🤔
Insan bi soyler dimi
Bizler de seni yalniz bi poncik sanioz hep😅
Oynadık 1 sefer ve kaybettik
😔😪
bu tekrar oynamayacağımız anlamına gelmiyor ama değil mi😅😝
Evet geliyor
🥰🥰
☺️☺️☺️