Siz hangisini ne sebeple seçersiniz?

Her türlü valorant. Cs mekaniği daha iyi ancak daha iyi sunucu daha iyi ping daha iyi antihile sistemi ve birazda ezberbozan mantık skiller ile valorant csden daha iyi. Valorantta tek eksik koşarak vurma olayını adam akıllı düzeltemediler. Onu da düzeltseler tamamdır. Cs istediği kadar iyi mekaniğe sahip olsun efsane bir oyun olsun ancak hilelere karşı mücadele etmeyen bir oyunun destekçisi zamanla azalır cs'de olduğu gibi.
Abi bilemiyorum 1000 saat cs var gidip kendimde cs oynayan biri degilim sadece arkadaşlar çağırdığı zaman gayet de iyi oynarim 😂 cs beni kanser ediyor ama ona rağmen cs derim ya
Cs candır, gerisi heyecan 🤤
😂😂
Counter strike 1.9 sürümünden beridir oynuyorumki hayatımı onun üstüne kurdum sayılır.
Valoranti sanıyorumki csgo kadar iyi ve eski bir geçmişi yok.
Tabi ki de valorant! Açıkçası cs:go'yu henüz oynamadım. Ama valoranttaki gibi grafikler, haritalar ve çeşitlilik cs'de yok diye biliyorum. Çünkü kalite dendiğinde akla ilk gelen isim valorant oluyor. Ayrıca güncellemeleriyle gönlümüzü fetheden oyunda yine valorant. Cs'de türk bir karakter var mı? Valorant'ta var, hemde en güçlü ajan olarak baş gösteriyor ☾
Cevap
8Cevap
Valorant
CS:GO'yu Valorant ile kıyaslamam bile yılların oyunu ya elbette Counter Strike
Valorantin reklamını görmekten o kadar bıktım ki, hiç oynamadım oynamam. CS tarafına kullanıyorum oyumu 😂
Mekanikleri, vuruş hissiyatı vs herşeyi ile csgo
Cs 1.6 :D
Cs: Go tabii ki.
Pek oyun oynamıyorum.
Direk cs.
Değişik akiller filan sevmiyorum
+30 kuşkusuz cs der
Valorant
CSGO ✓
Cs go adamdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?