Valorant
CS:GO
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Merhaba,
Efsanelerin tahtı sallanır ama genellikle tahtlarından çok büyük bir hata yapmadıkça inmezler. CS bir efsanedir FPS denince akla ilk onun adı gelir ve oyun sektörünün en başarılı oyun serilerinin başında gelir. Ama son yıllarda artık paraya doymuş gibi bir halleri olması, hileler vb. bir çok şey oyuncuları, dolar gibi yükselen bir oyuna kaydırdı;
Valorant. Kısa süre içerisinde oyun adeta bir bomba etkisi yarattı ve Cs'nin tahtı ciddi anlamda sarsılmaya başladı. Evet Cs hala tahtta ama onlar TL gibi düşerken Valorant'ın dolar gibi yükselmesi,"Cs artık bitti" söylemlerinin önünü açıyor. Söylediğim gibi Cs hala tahtta ama böyle devam ederse tahtı kaptıracak gibi duruyor. Benim tercihim ise efsaneden yana.
FPS oyunlarının kralı CS'dir. Valorant çocuk oyunu gibi geliyor.
İkisinin de fps oyunu olması dışında aşırı benzer yanları yok aslında farklı bir kıyaslama olmuş. Valorant'ı oynamayı daha çok seviyorum 1 senedir hiç uzaklaşamadım oyundan..
cs go <3
Cevap
7Cevap
Counter-strike daha iyi çünkü oyunda nişan alışını tazeliyorsun ve bir gün savaş çıksa kendimizi hazır da hissettirecek bir oyun.
Valorant ta büyü falan atıyorsun o gerçek hayatta olmayan bir şey
İkisini de oynamadım ama Valorant yakında oynamak istediğim bir oyun. Grafikleri ve karakterleri de daha hoş görünüyor
~O yüzden seçimim Valorant'tan yana 📙
seçim yapmak bence yanlış olur ikisinin de farklı iyi yanları var, bence iki oyunda gayet güzel hoş oynanabilecek oyunlar :)
Kesinlikle CS:GO iki oyundaki en önemli mekanik olan silah kullanımı kat kat iyi CS:GO'da. Keşke hilelerden kurtulsa ya da yeni bir CS çıkarsa.
Oyun mekanikleri daha çok hoşuma gittiği için cs go
CS yi daha çok seviyorum gerek vuruş hissiyatı olsun gerek mekanikleri daha iyi bence.
Tabii ki valorant, soru mu bu ajkdhas
İkisi de kötü
Csgo
Valorant
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?