Gamer CS:GO mu yoksa Valorant mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor CS go mu? Valorant mı? CS go Valorant Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl CS GO mu? Valorant mı? Senin tercihin hangisi? CS:GO mu yoksa Valorant mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gökhandiyorlarr Takip Et Xper 7 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl Cs 1.6 derım ben. Valorant çok cocuk işi gelıyor ve mekanıklerını beğenmiyorum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl CS 1.6 mu kaldı Yorumla Gökhandiyorlarr +1 yıl 1.3 beta bıle var Yorumla
İsmimAlper Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cs de rakibinle eşit şartlarda olmam güzel. Valorantta da daha farklı taktikler deneyebiliyorsun o güzel. 0 0 Yorumla
Baturözgül Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ben iki oyunuda pek oynamam ama bana göre iyi olanlar cs go kötü olanlarda valorant oynuyor 0 0 Yorumla
DoğukanRedline Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Valoya bas Valoya bas şaka şaka hepsi kendi döneminin yapıtlarıdir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Volorant oynayan gitsin kardeşiyle bebekçilik oynasın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen jsj Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl İki oyunda farklı ama zevk vereni seçiyorum. CS GO 0 0 Yorumla
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Gamer konusunda 790 cevap paylaştı. CSGO iyi valo bebe oyunu. 0 0 Yorumla
Loriella Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 88% +1 yıl CS go dedim. 🎮 0 2 Yorumla saasmerhabalaraq +1 yıl konsol mu o? ps de mi oynuyorsun :D Yorumla Loriella +1 yıl @saasmerhabalaraq Konsolum yok. Oyun oynamıyorum zaten. Öylesine dedim. :D Yorumla
Yksyegiriceköğrenci Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Gerek mekanik gerek oynayış hissi olsun cs:go. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Cs 1.6 derım ben. Valorant çok cocuk işi gelıyor ve mekanıklerını beğenmiyorum.
CS 1.6 mu kaldı
1.3 beta bıle var
Cs de rakibinle eşit şartlarda olmam güzel. Valorantta da daha farklı taktikler deneyebiliyorsun o güzel.
Ben iki oyunuda pek oynamam ama bana göre iyi olanlar cs go kötü olanlarda valorant oynuyor
Valoya bas Valoya bas şaka şaka hepsi kendi döneminin yapıtlarıdir
Volorant oynayan gitsin kardeşiyle bebekçilik oynasın
Aynen jsj
İkisini de hiç sevmem ya
CS 1.5 bile > Valorant
İki oyunda farklı ama zevk vereni seçiyorum. CS GO
CSGO iyi valo bebe oyunu.
İkisini de oynamadım hiç.
Valorant
CS go dedim. 🎮
konsol mu o? ps de mi oynuyorsun :D
@saasmerhabalaraq Konsolum yok. Oyun oynamıyorum zaten. Öylesine dedim. :D
Valooorant
CS 1.6 😎
Csgo
Gerek mekanik gerek oynayış hissi olsun cs:go.
Volorant
CS 1.6 😎
Valorant