5 yıllık csgo oyuncusu olarak valoranta geçtim bitirdiniz be csgo yu
Valorant
Counter Strike
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valo çocuk oyunudur. CS ise daha çok ağır abi oyunu.
Valo refleks ve yetenek olmadan da oynanabilir. Bunlar olmadan da eğlenebilirsin.
CS'de ise yetenek ve refleks çok önemlidir. CS tam bir yetenek gerektiren oyun. Bunlar olmazsa oyundan zevk alamazsın. Harcarlar adamı.
Valo sunucu ve hileye karşı önlemler konusunda daha iyidir sadece. Valve bu konu da çoktan sınıfta kaldı. Valve bugün hile konusunda muazzam işler yapıyor olsaydı, zaten bugün kimse Valo oynuyor olmazdı.
Valorant riot un yaptığı bir oyun öyle basit bir oyun değil kardeşim alt liglerde hep çocuklar olduğu için çocuk oyunu gibi gözüküyor ama özel hareketler ile aimini birleştirmek asıl mesele üst liglere çıkınca oyunun tadı geliyor cs her zaman kalbimde ama büyük bir değişim olmadığı sürece dönmem
Cevap
5Cevap
Counter Strike oyunu
Cs go çok eski hala sunucuları 64 tick hile desen her maçta troll desen çok fazla rank sistemi saçma pazar sistemi çok iyi cs2 gelmedikçe valorantı alamaz valorantta skinler pazar sistemi gibi bişey olmadığından boş pixellere para veriyorsun ama hileci çok az yenilikçi bir oyun bence valorant ama cs2 gelince belki değişir fikrim
Aylar önceki sorunun şimdi hortlaması.. Valorant derdim ben
Senin geçesin varmış faceit falan oynasaydın :D
cs ne ya cag dısı oyun ıyy
Valorant knk tabikide 😂
Alakam yok benim bunlarla
valorant
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?