Gamer Suudi veliaht prens dev şirketi satın aldı. Bu yatırım oyun dünyasında nasıl bir etki yaratır? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Japonya merkezli oyun şirketi SNK Corporation, Suudi veliaht prensin vakfına bağlı olan bir firmaya satıldı.Metal Slug gibi gamerların gönlünde taht kuran SNK bu yatırımla beraber oyun dünyasına yeni bir soluk getirebilir mi?Prens Salman Suudi veliaht prens dev şirketi satın aldı. Bu yatırım oyun dünyasında nasıl bir etki yaratır? Cevapla Oyun Soruları Satın Alma Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Çok güzel oyundu.Özellikle Metal Slug 1’in sonunda Saddam gibi bir adam devrilip uzaylı istilası oluyordu.Dünyayı yöneten güçlerin sahte uzaylı saldırısı yapma niyetinde olduklarını okumuştum.Dolayısı ile mesajda içeriyordu bence o oyun. 0 0 Yorumla
wildmoongirl Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl bir sonraki seride develer falan gelir heyecanlı olur. 2 1 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Ne devesi oyun senaryosuna kafa kesmeler eklenir. Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Sorudan bağımsız şunları da hiç sevmiyorum insan artıkları tiplerinde meymenet yok. 🤮 1 2 Yorumla ÇevikYiğit +1 yıl Ablam bir şey sorabilir miyim? Yorumla mervems91 +1 yıl Soramazsın kardeşim. Yorumla
Serdarium Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 59% +1 yıl metal slug ergenlik oyunum hepsinde oyun bitirdim tabi büyütujten sonra 😁 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Artık oyunlarda arapları terörist değilde kahraman olarak görebiliriz 0 0 Yorumla
LimanunGemileri Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Bunların girdiği hiçbir sektör iflah olmuyor. Futbola girdiler oranın da içine ettiler. 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oyun camiasını çökertir bu nursuz 0 0 Yorumla
isimsiztıss Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl arapların eline geçen şeyden umut beklemiyorum 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Para mı yok şerolarda , mmorpgleri alsalar keşke 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bütün hepsini birleştirir gibi geliyor 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Rabbim neler yaratıyor sualinden hesap sorulmaz. 0 0 Yorumla
Oopsss Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 82% +1 yıl SNK mi? Herhalde parayı harcayacak yer bulamamış. 0 3 Yorumla JaponMakineleri +1 yıl Snk kim bir araştır Yorumla Oopsss +1 yıl @JaponMakineleri biliyorum dostum. Geçmişte kaldı Yorumla JaponMakineleri +1 yıl Yine iyi konumda ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çok güzel oyundu.
Özellikle Metal Slug 1’in sonunda Saddam gibi bir adam devrilip uzaylı istilası oluyordu.
Dünyayı yöneten güçlerin sahte uzaylı saldırısı yapma niyetinde olduklarını okumuştum.
Dolayısı ile mesajda içeriyordu bence o oyun.
bir sonraki seride develer falan gelir heyecanlı olur.
Ne devesi oyun senaryosuna kafa kesmeler eklenir.
Sorudan bağımsız şunları da hiç sevmiyorum insan artıkları tiplerinde meymenet yok. 🤮
Ablam bir şey sorabilir miyim?
Soramazsın kardeşim.
metal slug ergenlik oyunum
hepsinde oyun bitirdim tabi büyütujten sonra 😁
Artık oyunlarda arapları terörist değilde kahraman olarak görebiliriz
Bunların girdiği hiçbir sektör iflah olmuyor. Futbola girdiler oranın da içine ettiler.
Oyun camiasını çökertir bu nursuz
baştan aşağı kasvet adam
Şu veliahta kıl oluyorum
arapların eline geçen şeyden umut beklemiyorum
Para mı yok şerolarda , mmorpgleri alsalar keşke
Bütün hepsini birleştirir gibi geliyor
Rabbim neler yaratıyor sualinden hesap sorulmaz.
SNK mi? Herhalde parayı harcayacak yer bulamamış.
Snk kim bir araştır
@JaponMakineleri biliyorum dostum. Geçmişte kaldı
Yine iyi konumda ama
Japonlar hata yapmış artık SNK nin bitişi demek bu
bitmiyo para mq. xd
Kıcımın kenarı