Ben çok bağımlısı değilim 1-2 saat sonra sıkılırım dış hayatıma bağlantılıyım şu an sınavıma odaklıyım müzik dinlerim spor yaparım arada hava almaya da çıkarım 🙂 peki ya siz 🤔

Oyunlar her ne kadar hayatımın bütünü, yaşam felsefem desem de, sorumluluklarımın farkındayım. Dış dünyayla ilişkim yok gibi geliyor bazı arkadaşlara ama aksine oyun oynayabilmek için işlerimi bitirmem gerekiyor. Yapmam gerekenleri yapmayıp, oyun oynamıyorum.
Yeni başladığım bir oyun varsa ne fena sarmışsa dış dünyayla bağlantım kesilir. Günde 6-7 saat oynarım rüyamda görürüm tüm gün onu düşünürüm. Sonra oyunu bitiririm ve dünyaya geri dönerim, bir süre yeni bir oyuna başlamam, eski oyunlara arada bakarım onlar da dünyadan koparmaz zaten.
Her gün girecek kadar bağımlı, bırakıp gezecek kadar da bağımsızım. Oyun oynuyoruz ama tabi ki dış dünyayla bağımızı da koparmadık. Sadece maçları kaybedince bir tık sinirli oluyorum. O yüzden arada dış bağlantıyı güncellemem gerekiyor arada ☾
Bana kalsa bilgisayar bşaşından kalkmam, bu yüzden sırf kariyer değişikliği planım var yazılım muhabbetine giriştim
Cevap
8Cevap
Evet oyunlara bağımlıyım
Oyun oynamaktan hoşlanmam, herhangi bir şeye bağımlı olabilmeyi nasıl başarabiliyorlar anlam da veremiyorum.
Oyuna hiç bağlı değilim hatta oyun oynamıyorum desem yeridir. Çok nadiren emulator ile sf2 (1992) oynuyorum 15-20dk yetiyor
Oyuna bağımlılık maalesef düşük level insan özelliğidir.
Bağımlı değilim zaten YouTube a video çekmek için açıyorum açarsam oyunu 😂
Fabrikaya zorla işe gireceğim için artık oyum hayatım bitti.
Gunde max 3 saat oynarim
Oyun oynamıyorum
Ekonomik kriz beni asosyelliğe itti
çok bağımlı değilim
Bağımlı değilim
Hiç oynamam
Bağımlı
Oyuna bağımlıyım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?