Bugüne kadar bir oyuna bağımlı olmuşçasına bağlandınız mı? Bağlandıysanız hangi oyuna?

Hayatımı mahveden iki oyun..
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!2005 den beri dönüp dönüp Knight online oynadığımdan başka bir cevabı yok herhalde benim için bu sorunun :D
Arada girerim :D Dolar kuruyla premium fiyatları uçmuş olmasa oynarım yalan yok
Gitmiyor galiba yani LVL'a göre bölünüyor olması lazım :D Yan slotlarda yaparsak adam gelirse sen 44 lersin :D darlarız aksjdsad
Bir oyunda en üst seviyeye gelir, sıkılır sonra satarım. 😄
Bir çok oyuna bağlandım ama en çok solus serisine bağlandım. En son Elden Ring çok oynadım hala oynuyorum.
Sims-dst-albion ama şimdi hiçbirini oynamıyorum. Vakit kaybı. Belki dst içlerinden ayrılabilir dadına varamadım🤧
Evet. Yakında pc gelebilir bana. Dst oynarız senle. Ben ormanı yakarım komple, kamp ateşi derdimiz olmaz (evet ağacı kesip ateş yaksak ya da taştan ateş şeyi yapsak daha hesaplı ama olsun, tüm dünya aydınlansın), sen de yanan arkadaşların şeylerini lootlarsın, ben de yemek yaparım, sen de yersin.
Gardenscapes vardı, pubg, mobile legends baya bağımlı bir insanım. Bir de Steam bağımlısıyım işte o kadar.
Skyrim, warcarft 3, half-life 2.. hala ara ara döner izledikçe oynarım..
PES 15-16 yaşımdan beri hastasıyım en rahatlatıcı etkinlik benim için
Just Cause 2'ye süpermen modu kurmuştum 1000km lik alanda özgürce uçmaya doyamıyordum... Ne oyundu be...
Karahan TR
Shaiya TR herkes bilmez profesyonelligimiz buralardan gelir
Lise döneminde pes13 ve cs bağımlısıydık kuzenim bu yüzden neredeyse sınıfta kalıyordu….
Metin 2 :((( ama para kazanıyorum oyundan sjjs problem olmuyor pek
Yüzüklerin Efendisi oyunu
Öyle bir oyun yok 😄
Tomb raider, ogame, half life
Divinity 2, serious sam
Evettt metine bağımlısıydim çocukken
Call Of duty modern warfare-warzone
Yok oyun oynamıyorum. Oynasamda çok az
Yokta biraz pubg oynuyorum
Utanarak söylüyorum Bombom diğer adiyla DDTank
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş