Selam dostlar. Kimimiz oyunlara bağımlı insanlar, oyun oynamadan yapamazlar. Kimimiz ise kendini kontrol edebilen, istediği zaman oynayan, istemediği zaman oynamayan insanlar. Bir de arkadaş kurbanı olanlar var onlar da saklanmasın kendini belli etsin :DSiz hangi taraftasınız?
Oyunlara bağımlı mısınız yoksa kendinizi kontrol edebiliyor musunuz?
Bağımlı olduğumu düşünüyorum. Şu bölümü de geçeyim, bir el daha oyniyim derken bir bakıyorsunuz sabah oluyor. Şuara kendimi nadasa bıraktım. Tekrar kaldığım yerden devam 😃
yani bir defa oynamaya başlayınca bida bidaha diyip akşama kadar oynarım bazen kendime hakim olamayıp ama çoğu zaman kendimi o konuda kontrol etmeye çalışıyorum
Sağol ablası. :D Gerçekten telefonumda bir tek satranç yüklüdür. Onda da vaktim oldukça ve hem dinlenme hem de beyin jimnastiği yapmak için oynuyorum. :D
Ben de hafıza sorunu yaşadığım anlarda aklıma hemen onun eksikliği düşüyor. Hafta sonu sırf onun için yarım saat kadar kendime özel alan ayırıyorum tavsiye ederim Emrecim. :)
Napcam ya offf sen yıllarca bekle Gece gündüz fragmanlarına bak, youtuber kanalları gez, orada burada yorum bırak oyun hakkında
Oyun çıkınca bir kaç gecede bitir off
God Of War devamı çıkınca öyle yapmak istemiyorum ama daha önce yapmam dedğim her oyuna yaptım. Bir de kolay modda oynarım ki hikaye akışına adapte olayım. Zor modu oynayasım gelmiyor. Oyun bittikten sonra zaten görmem gereken her şeyi gördüğüm için zorda oynasam sonuç değişmeyecek. Nasıl bir bağımlılık benimki böyle