Gamer Valorant vs. Overwatch! Size göre hangi oyun daha iyi? FiqHSHoT Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Valorant vs. Overwatch! Size göre hangi oyun daha iyi 🤔 Valorant Overwatch Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Valorant vs. Overwatch! Size göre hangi oyun daha iyi? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gamer konusunda 11,3b cevap paylaştı. Valorant daha iyi 0 0 Yorumla
geistim Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kusura bakmayın da valorant varken overwatch da neymiş? Valorant tek atar, tabi ki de valo ☾ 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl İkiside çok benzer oyun birbirine çok benziyorlar o yüzden sordum oynamıyorum ama biliyorum 😄
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Overwatch hiç oynamadığım bir oyun ama hiç düşünmeden overwatch dedim. Çünkü hile yapmadan kalıcı yasaklama aldığım bir oyundur Valorant. O yüzden kahrol riot al sana bombe. 💣 1 0 Yorumla
sudexens Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Biraz daha valo reklamı görürsem karşısında ne olur olsun karşısındakini seçicem 1 1 Yorumla FiqHSHoT +1 yıl 😄 Yorumla
XPhazonZero Takip Et FenomenGuru Yaş: 23 +1 yıl Gamer konusunda 1b cevap paylaştı. Overwatch daha iyidir 1 0 Yorumla
TheBatuş Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 80% +1 yıl Birkaç kez oynadım bana daha basit ve güzel geldi 1 0 Yorumla
FelFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Gamer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Overwatch diyorum 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bence valorant 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Valorant daha iyi
Kusura bakmayın da valorant varken overwatch da neymiş? Valorant tek atar, tabi ki de valo ☾
İkiside çok benzer oyun birbirine çok benziyorlar o yüzden sordum oynamıyorum ama biliyorum 😄
Overwatch hiç oynamadığım bir oyun ama hiç düşünmeden overwatch dedim. Çünkü hile yapmadan kalıcı yasaklama aldığım bir oyundur Valorant. O yüzden kahrol riot al sana bombe. 💣
Biraz daha valo reklamı görürsem karşısında ne olur olsun karşısındakini seçicem
😄
Overwatch daha iyidir
Birkaç kez oynadım bana daha basit ve güzel geldi
Overwatch diyorum
Valorant
Bence valorant
Valorant oynaıdm sadece
Valorant