Benim seçimim R6 tarafında fakat sizin de bilip bilmediğiniz sevip sevmediğinizi merak ettim 😂😂
Valorant
Rainbow Six Siege
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Valorant yokken rainbow tozu dumana katardı ki hala katıyor. Bence kesinlikle r6
Valoranta veletleri çıldırtmak zevli :D
Valorant benim için çocuk oyunu gibi geliyor kanka valla hiç bilmiyorum kcnsjxkv
Zaten öyle velet kaynıyor sabahları :D birbirlerine küfür ediyorlar ben de onlarla dalga geçiyorum :D
Ayy kanka sorma kardeşim ara sıra giriyor dlwmdmdm silahta tepme yok uçuyorsun rengarenk ve en kötüsü de kız oyuncularla küçüklerin kavgasını dinlemek ldsödöödb
Ahahah :D bendensin oynayan çok kız var o oyunu bana kızın biri öğretmişti oyunu :D
Cidden mi kdkdmxk haydaa
Evet kızın numarası var hatta yazsam mı :D
Bi yaz bakalım hdbewjf
:D adını unuttum kızın üşendim neys :D
Jdndkd
Teşekkürler :D
Ne demek rica ederimm
(:
Cevap
10Cevap
Valorant çocuk oyunu R6 da grafik olarak çok yetersiz.
6 senelik oyun daha iyisi olabilirdi bence de
Sırf güncellemeleri kestiler diye dotayı bıraktım şimdi lol cs pubg oynuyorum. Arkadaşlarla bazen steamdan oyun alıp deniyoruz yayıncı olduğu için kuzen çok fazla oyuna giriyorum elrean kuzenimdir. İzlediysen yayınlarını mutlaka biliyorsundur beni
Yayınlara fazla vaktim kalmıyor izlemeye ama oyunları denemesi gaayet güzel bence. İsmini duymuş olabilirim ama dediğim gibi fazla izleyemiyorum tüm günüm düşünmekle geçiyor 😅 Ben valoranta ısınamadım çok uzun geldi garip geldi yetenekler uçmalı kaçmalı aynı uçma kaçmayı silahta bekledim olmadı sanırım yeteneksizlikten chdndnv
LoL ve CS hoştur pubgyi deneyimleyemedim Steam pubg yi
Lol oynuyor musun?
Oynuyorsan bizim bi grubumuz vardı gelmeni tavsiye ederdim
Önceden oynuyordum Caitlyn ve Miss Fortune main ama yadigarımı satmak zorunda kaldım
Anladım öğrenci falan mısın boş vaktin çok gibi
Üniversite bitirdim ama işte işsizlik malum ben de pek kaldıramadım bu durumu psikolojik olarak rahatsızlık hissi yarattı kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama düşünme hastasıyım
2001 liyim 😅
Peki Dota sence ömürlük mü yoksa ara sıra oynamalı mı
Aynen bende aynı durumdayım üni bitti iş bulamadım 31 martta askere gideceğim
Dota çok iyi oyundu lakin daha uzun zamandır girmedim çok sıkmaya başladı
Sen kaç yaşındasın ki / Dota bilmiyorum LoL kanserinden sonra kaldırabilir miyim / askerlik kafanı biraz daha dağıtmak için iyi gelebilir belki ne bölümü bitirdin ki
İnşaat mühendisliği sen?
Ve 25 yaşındayım ben yüksek lisans yaptım
Gayet güzel aslında ben ilk hayalim olarak uçak teknolojisi okudum bitti ama işe giremeyince tüm hevesim kaçtı boşuna mı okudum havası geldi şimdi bilgisayar programcılığı okumaya heveslendim girdim yazılacağım bakalım ne olacak oyun yapmak istiyorum cnncnf
Bende sınava gireceğim yazılım mühendisi olmak istiyorum 😂 hem çalışıp hem okuyacağım :)
Kendine inan eğer yüksek lisans yapabildiysen hepsini yaparsın 🤣 arada soru sorarım sana yazılımla alakalı artık yakaladım falan xbxbdnc ben şimdi C# öğreniyorum ruh halim değişir de bitirirsem 🤣🤣
Bir hedefin var mı peki
Benim en büyük hayalim kendi evimi yaptırıp köpek çiftliği kurmak. Zaten bir goldenretriever cinsi köpeğim var çok istiyorum çiftliğim olsun. Benim için okumak bir hobi. Emeklilik 65 yaşında olacağı için çok umudum yok o yüzden okuyorum sürekli 😂
Yaa çok güzel hayal cidden bu arada. Hayvanlara bir dokunabilsem sadece bir kere bir alışsam cidden böyle yanımda uyutmalık sürekli sevmelik konuşmalık ilgilenmelik bir köpeğe ihtiyacım var ama dokunamıyoruum. 45 yaşına kadar okusan gaayet güzel plan aslında 46'da temizinden farklı bir iş belki emeklilik yaşı 60'a düşer birsürü anı da olur 🤣🤣
Kendi evini yaptırmayı çiftlikten ötürü istiyorsun sanırım değil mi
Hayır o benim genel hayalim komşu falan çok çekemiyorum bir de insanın her zaman kendine ait bahçesi olması daha hoş ne bileyim Eşdost akraba falan geldiğinde mangal yapabiliyorsun kimse karışamaz rahatça eğlene biliyorsun bir de köpeğim için çok istiyorum çünkü günümüzde insanlar hayvanları pek sevmedi için kendi evimin bahçesinde daha rahat edebileceği için
Öyle deme kanka belki korkuyorlardır. Kötü davranıyorlar biliyorum ama hepsi öyle değildir takılma üzülme sen ona gözün gibi bak benim yerime de sev hatta ☺️
Öyle tabi ayrı ev daha güzel oluyor da en önemlisi rahat hissettiğin gibi yaşamak. Bunu iyi deneyimleyen biri olarak güzel bir fikir olduğunu söyleyebilirim. Bu arada çok soru sordum kusura bakma özür dilerim vaktini çaldığım bir durum olduysa eğer kanka ☺️
Yok sorun değil sohbet etmeyi severim evde boş boş oturuyorum zaten aptal gibi hissediyorum kendimi çalışmadığım için. Bana da iyi geldi sohbet etmek
Köpeğin varken evde nasıl boş oturuyorsun nasıl nasıl 😅😅 ben omzumdan indirir miydin sanmıyorum şey bir şey olursa anlatabilirsin kanka yazabilirsin ben çok konuşmaya indexli olduğum için bazen böyle sorup özür diliyorum bxbxb
Köpeğimin senden ağır olduğuna bahse girerim 45 kg nasıl onu başımın üstünde gezdirebilirim Melike 😂
Nasıl mı sen oturucam kanka o da sana sarılır gibi yatıcak sen de gıdısıyla oynuycan da maşallahı varmış ben onu kaldıramam xhsbhzc
Herşeyi yanlış yazıyorum kendime tilt oldum jdnsv
Toxic misin yoksa sjsjsjshsj arkadaşa ban atalım 😂
Bunu alın buradan shxbx 😅 yok o kadar değilim de düzenli olsun istiyorum normalde PCden giriyordum PC de çöktü sağolsun beni çok götürdü telefona kaldım 😅
Bugün geçen yılın tüm şanssızlığını yaşama günüm olduğu için PC' de bozuldu tertemiz yola çıkamıyorum 🤣
3 kere ağza 3 kere burna sen demekki yanlış yapıyorsun sjsjsjahahahahah alaydın yenisini dicemden3090 60.000 e satışa çıktı nereye alıyorsun.
Yok şey ben ellerimi unuttum 🤣 sbsbslxnnx benim eski bilgisayarım olsaydı böyle olmazdı kaldım dizüstü bilgisayara içinden sallayınca ses geliyordu mousepad gitti 😀 yok yıllık mission tamamlamam lazım geçen yıl neler geldi başıma bir bilsen bugün de gelmesin diye çıkmıyorum ğslwld
Nerede yaşıyorsun peki hangi üni mezunusun 😂
Şey kanka özelden yazsam olmaz mı ksnwkxkc
Olur
R6 karşısında Valorant'ı seçmek aptallıktır. R6 ezer, geçer.
Öyle de işte xkdmd
R6 ama iyi bilgisiyar olcak öyle japon prn gibi piksel piksel oynanmaz hajsjs
Demi lskskdlc
FPS oyunları öyle gerekli ndndkf
Valla benim eski pcm olsa varya durmam da işte gityi
Yayın için dizdiğim PC vardı sinirle sattım
İkisini de oynamıyorum
İkisinde de olay aynı fakat R6 valorantın atası diyebilirim
Gta vice city daha iyi bunlardan.
GTA RP oyunu genel olarak o farklı bir dava 😂
Dndnnc hadi bakalımm
Oyunlarla aram yok ki
En sağlıklısı insanlara göre bu ndnwnd
☺️ sağol canım
Pubg hepsinden iyi
PUBG Battle Royale oyunu kanka onu da Warzone ile kıyaslamalsın ama Warzone daha iyi
Valla o kadar bilmiyorum ama pubg çok zevkli
Zevkli canım tabi 😂
Bide benim gibi iyi oynuyorsan müptelası olursun
Çoook oynuyorum shhd
Vs de alirmisin kd 5
Ben vsde heyecana düşüyorum kanka
Jdjdnd nick ver kapisalim ya da maç atarız 1 günlük sınırsız oda kartım var
Valorant Şu an baya revacta
Çok kız oyuncu var ondan
Niye cs de hala favori cok kiz oldugundan mi? kiz oyuncular bile yrni yeni on plana cikmaya basladi turnuvalqri bile gosterilmiyodu daha yeni hepsi
CS gerçekten harika bir oyun ve pek kız oyuncusu yok. Ayrıca valorant videolarını tiktokta dahi bulabilirsin girip yayıncılara bak hepsi kızdır veya küçük oyuncu çıkar
Kim CS videolarını tiktok uygulamasında paylaşır çok nadirdir warzone oyuncuları nadirdir codm nadirdir
CODM de daha güzel kız karakterler daha iyi FPS var ama herkes PUBGM oynuyor kız yoğunluğu fazla ve rengarenk Barbie giydirmece gibi yerleştir anlarsın
Tiktokta paylasiliyo diyerek oyunun yas sinirini indirmen ve oyunu kucumsemen ayri ironi. Kizlarin dikkatini cekmesinin sebebi skillerinin olmasidir ajanlarin farkli gelmesidir. Ayni zamanda 2022 yilinda cikmis yeni oyun olmasidir. Kucuklerin oynamasi da sorun teskil etmez onlar zaten dusuk eloda takilir kabiliyetin varsa ust eloda oynarsın? Valorantı ne pubg ile de kiyaslayamazsin ayni degiller.
1. Hiçbir oyunu küçümsemek haddime değil bu oyunu yapan ben değilim oyunun yapımcılarının emeğine asla laf edemem.
2. Kızların dikkatini çekmesinin nedeni daha renkli ve daha az geri tepmesi olmasıdır. Daha fazla kız karakter olmasıdır.
3. Şunu unutma. Ben de bir kız oyuncuyum. Dikkatimi çeken şeylere göre yorum yapıyorum. Valorant ve PUBGM daha renkli oyunlar, içeriği ve etkinliği; popülerliği daha fazla olan oyunlar. CODM ve R6 daha önceden çıkma fakat renkliliği ve etkinliği sınırlı olan genel olarak Avrupa ülkelerinde yaygın olan oyunlar. Kız oyuncu kitlesi de Türkler kısmında pek yok.
4. PUBGM ile Valorantı kıyaslama demen komik olmuş. Sen göstermek istediğim açıyı yakalayamadıysan bu benim problemim sayılmaz. Biri BR diğeri arena oyunu. Bahsettiğim şey altyapıları değildi renk olayları, etkinlik ve popülerliği idi lütfen bakış açını değiştir. Nickinin birinci kelimesine uygun tavırlar sergilemeni beklerdim.
Ha unutmadan
5. Oyunun yaş kısıtlaması şu bu şunu yapma bunu yapma diye kestirip atmadan önce girip istatistiklere bakabilirsin. Boş tarzda konuşmaları pek ciddiye almam. Benim açtığım istatistiklerde bile Valorant oyununda kızlar önde. Kız oyuncuların olması kötü birşeymiş gibi algılamaya aşırı alışmışsın. Sen bana oyunları küçümseme demeden önce sen kız oyuncuları küçümsememeyi öğren.
bence valo
Bu 2 oynu sevmiyorum
Dead by daylight.
İkisi de değil
Valorant
Overwatch
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar