Half Life benimde sevdiğim bir oyun. Çocukken korksamda merakımdan dolayı oynardım ve çokta zevk alırdım. Peki siz ilk olarak ne zaman oynamaya başladını? Hala oynuyor musunuz ve seviyor musunuz? Sevmediğiniz özellikleri var mı Half Life oyununun? Varsa neler?
HL2 , Episode One ve Episode Two'yu bitirdim. İlk oyunu hiç denemedim. Yani HL2 benim ilk PC'yi aldığım zamanlarda grafiklerinden , fizik motoruna , herhangi bir cut girmeden oyun için animasyonları ile hikayeyi anlatmasına kadar her şeyiyle bayıldığım bir oyundu. Ayrıca gizemli ve atmosfer olarak çok çekiciydi. Valve'i Valve yapan oyundur ayrıca. HL gibi kaliteli bir seri yaptıkları için daha sonra Steam gibi bir platform kurabildiler.
Unideyken oynardık ev arkadaşlarımla. O zamanlar bikgisayar luks sayılırdı ama bizim evde 4 bilgisayar vardı. Bilgisayarları birbirine baglamak istedik ama koca ispartada bunu bilen bilgisayarcı çıkmadı. En sonunda arkadaslardan birisi İstanbul'a gittiginde öğrendi baglamasini 4 bilgisayara o zamanin ethernet kartlarindan alıp birbirine bağlamıştık. Ne oynardik beee bak şimdi anılarım canlandı çok özledim o gunleri cokk
İnternet cafe de saatlerce birileri kalkıp gitse de oynasam diye beklediğim günler mi desem iş çıkışı geceden sabaha kadar cafede gizli gizli grupla eşliğinde oynadıklarımı mı desem 😊 güzel yıllardı ama maalesef o yıllar da bitti güzel olan her şey bitti 😒😏
Olabilir oyle bir oyun oynadigimi hatirliyorum.. Yanlis demek istemem.. Askerli falan bir oyundu.. Oyunun adini hic hatirlamiyorum ama oynamistim hatta babam merak etmisti ama oynayamamisti 🤣