Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. 17 yıllık Half-Life 2 aradan geçen onca yıla rağmen hala dillerden düşmüyor. Steam'e geldiğinden beri oyuncu sayısının az olduğunu belirten oyunun hayranları, bu sayıyı arttırarak rekor kırmayı planladı. Bu nedenle "Breaking The Bar" isimli bir etkinlik düzenlediler. Amaçları ise aynı saatte oyuna girerek bu rekoru kırmaktı. Türkiye saati olan 18.00'de aynı anda oyuna girilecekti. Bazı yayıncıların da destekleri ile çok iyi organize edilen etkinlik, saat 18.30 civarı 16 bin 101 oyuncu ile rekoru kırdı. Etkinlik Twitch'de de 8 bin izleyiciye ulaştı.
Half-Life 2 Hayranları oyunun yeni bir rekor kırmasını sağladı! Sizce en iyi kitleye hangi oyun sahip?
Zamanında oynadık ama artık pek sevdiğim söylenemez. Seveni için çok güzel bir oyun ve bu etkinlik sayesinde canlılık katmışlar. Oyunun başarılarının devamını dilerim.
Half life'ı ilk İngilizce dersindeyken öğrendim. Hocamız çok kafa bir öğretmendi dersimiz boş olucaktı ve o zaman orta okuldayız kendisinin notebook çok kaliteliyedi kendisi gençken bu oyunu çok oynadığını ve hatta İnternet kafede yatarak oynadığını söylerdi. Bizde dersteyken oynamıştık. Bence en iyi kitleye sahip oyuna gelirsek çok uzun yıllardır oynayan birini tanıdığım için söylüyorum kitlesi çok eskilere dayanan oyunlardan bence Metin2
Bu tarz etkinlikler güzel oluyor ama şunu biliyoruz ki, bugün bir herkese açık bir Server açılsa ve Gta Role Play için herkes aynı saatte girecek dense büyük ihtimal Server bu yükü kaldıramaz. 🤣🤣🤣
adamlar amatör değil ki profesyonel.. bir zahmet tüm oyunlar nasıl başarıyla devam ediyorsa, onlar da yapacaklar.. 2 oyun çıkarıp korkmak ne demek... gta lar call of dutyler.. çatır çatır satılıyor ve oynanıyor işte.. bu adamlar gölgelerinden korkuyor. elinde böyle bir cevher varken değerlendireceksin..
Ama Gta ve Call Of Duty oyunlarının çıkış yılı arasında max 3-4 yıl var. Half Life gibi 17 yıl yok :D. Bunun altından kalkabilirler ama çok büyük risk. CD Projekt RED'de buna benzer bir olay yaşadı ve çok büyük eleştiriler aldı.
Evet öyle de bir durum var Half Life bu adı yeter. Daha ilk günden satış rekoru kırar. Oyuna birazda özenirlerse olur bu iş ama adamlar çekiniyor. Onun yerine Half Life 2 Remastered'a onay verdiler :D
remastered a gerek yok ki.. ben şu an o oyunu ilk günkü heyecanla oynarım , o zamanki grafikleriyle.. remastered demek , aynı oyunu bazı düzeltmeler ve daha iyi grafiklerle kakalayacaklar demektir.. ne anladım ben o işten.. yeni oyunu sanal gerçeklik için tasarlıyorlardı galiba.. oysaki ps5 için yepyeni bir oyun, bütün dünyada rekor kırardı. adamlrda vizyon yok demek ki..
Remastered versiyonu şirket yapmıyor bu arada bir hayran yapıyor :D. Onu bile yapmaktan acizler aslında. Son oyunları en iyi VR oyunları arasında zirveye oynadı, onu çok iyi yaptılar. Başarı yakalamaya çok uygunlar aslında ama çekiniyorlar biraz.
Az oynamadık bu oyunu.. Atari salonları dönemi sonrası , bilgisayda multiplayer olarak oynanan çok efsane bir oyundur. Sabahlara kadar oynadığımızı bilirim. :D