Merak ettim :)
Ya da benzeri oyunlar 3D sanal platformlar
Ya da benzeri oyunlar 3D sanal platformlar
Uzun bir süre oynadım ancak arkadaşlıklar çok tuhaf. Yalnız takılmak çok sıkıcı. Kendine bir partner yaptığında iş reel e dönüyor ve role play den çıkıyor. En azından orada tanıştığım hatunlarda durum böyleydi. Reel birşeyler istemediğinde ise yalnız kalıyorsun. Garip bir ikilem. Çok sağlam dostluklar kuruluyor ancak bu seferde çiftlerin arasında müzmin bekar olarak kalıyorsun. Gerçek hayatta benim gibi evliysen ve reel bir şey istemiyorsan o oyunda role play mantığı olmadığından bir süre sonra sıkılıp bina, ev filan yapmaya başlıyorsun, sonra oda sarmıyor ve tamamen kopuyorsun.
Rl den arkadaşlarınla oynarsan çok zevk alırsın. Ordan edinilen arkadaşlıklarda dediğim şeylerden dolayı sıkıntı oluyor. rl de evli olduğumu duyan kaçıyordu. Bir tane benimle aynı mantıkta olan bir kız olmuştu, onunla evlendik, bebek, ev filan aldık, bu seferde arkadaş çevresi rahatsız edip durdu. Onuda benide. Sadece role play takıldığımızı anlatamadık ve ikimiz beraber bırakmıştık oyunu. Sen böyle sıkıntılar yaşamıyorsan çok güzel vakit geçer orada.
4 sene önce biraz takıldım.. hiç rahat durmadığımdan hep ceza alıyordum.. :D ruhların bulunduğu dünyaya ışınlıyorlardı beni cadılar falan =/
Vallahi htrlamıorum kı 4 sene oldu ama ceza verdiklerinde seni yere atıorlardı senın gıbı dezalılar vardı orada ve cadılar ruhlar falan gezınıordu puslu bir yer surekli cadı guluslerı vs.. Makarasına takılıordum ztn milletle ugrasmadn tadı cıkmıor oyunun eee baktım o şekilde de paso ceza alıorum oynamanın mantığı kalmıor =/
İllakı o zmnlar hıc Türk denk gelmedim..
Cevap
5Cevap
Bir ara baktım :) İlk 3D Sanal hayat platformlarından biri :)
facede topeleven oynayan var :D
8-9 yaşında oynamıştım. :D
Second life oynunu androide nasil indire bilirim?
ben oynuyorum
Yok.
metin2 olur mu:))
o zaman hyr ne için lazımdı:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar