Gamer "Birlikte asla kaybetmeyiz!" dediğiniz oyun arkadaşlarınız var mı? Triggerr Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Birlikte oynayınca "yenilmez ikili oluyoruz" dediğiniz biri var mı? "Birlikte asla kaybetmeyiz!" dediğiniz oyun arkadaşlarınız var mı? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
LacivertGandalf Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Bir çocukluk arkadaşım var, abartmıyorum kaybettiğimiz maç yoktur. Adam doğuştan gamer, zaten şu anda profesyonel olarak oynuyor.. 1 0 Yorumla
вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl @benkendall mümkünatı yok asla kaybetmeyiz ahsjashjasha 1 1 Yorumla benkendall +1 yıl ben oyunu tasımaktan bıktım dfaggfdgafd Yorumla
HardChoice Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Full focus oynayınca kankam @Saknuzulmetmmmi ile tokat manyağı yaparız :D 1 1 Yorumla Saknuzulmetmmmi +1 yıl Her zaman 😎 Yorumla
Satanistbey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Hepsini tek tek kaybettim ama sağlam bir dostum var Forever Lacazette ! 1 0 Yorumla
elightb Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 24 +1 yıl @вιтєχєи tutamazlar bizi 1 1 Yorumla вιтєχєи +1 yıl Ayıpsın yenge ajsjskshs Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 336 cevap paylaştı. Evet en yakın dostumla. 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. Oyun arkadasm yok 1 0 Yorumla
Emily-van-Dort Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl oyunlardan nefret ederdim onun için yok 1 1 Yorumla Satanistbey +1 yıl Neden üzdü bu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bir çocukluk arkadaşım var, abartmıyorum kaybettiğimiz maç yoktur. Adam doğuştan gamer, zaten şu anda profesyonel olarak oynuyor..
@benkendall mümkünatı yok asla kaybetmeyiz ahsjashjasha
ben oyunu tasımaktan bıktım dfaggfdgafd
Full focus oynayınca kankam @Saknuzulmetmmmi ile tokat manyağı yaparız :D
Her zaman 😎
Hepsini tek tek kaybettim ama sağlam bir dostum var Forever Lacazette !
@вιтєχєи tutamazlar bizi
Ayıpsın yenge ajsjskshs
Evet en yakın dostumla.
Öz kardeşim o zed alsın ben izlerim sadece 😃
Oyun arkadasm yok
Oyun arkadaşım yok.
Yok maalesef 🥺
oyunlardan nefret ederdim onun için yok
Neden üzdü bu
hayır
Ben ve egom