Kastettiğim şey ise oyun oynarken birbiriniz ile ne kadar senkronize hareketler yaptığınız, konuşmadan birbirinize talimat vermeden de ne kadar iyi bir Duo işi çıkardığınız.
Bazen arkadaşlarımızla o kadar senkronize oluyoruz ki ağzımızı açmadan aklımızı okuyor gibi oynuyoruz ve çok güzel işler çıkarıyoruz.:D
No 😅 Pek ne yapacağımı kestiremezler ama bazıları çok uyanık oynuyor Molotof mu atacam bunun önceden farkına varıyor oda bana karşılık veriyor tabi ama bazıları bot gibi resmen Pubg Mobile de bi keresinde takım arkadaşim arabaya bindi bende silahla ateş ettim araç alev aldı interneti var bekliyor hala patladı öldü bir şey olmadı ama Pubg Mobile oyun şöyle bir ceza getirmiş eğer takım arkadaşi öldürürsen oyun seni maçta devre dışı bırakıyor yani hiçbir Kontrol çalışmıyor ölene kadar bekliyor sun öyle baka kala bu güzel ceza aslında
arkadaşlarımla oynarken zaten sesli sohbette oluyoruz bu yüzden senkronize olabiliyoruz seste olmasak bile iyi takım oyunları yapabiliyoruz sanırım oyun tarzını bilmekle alakalı. 🍭
Genelde arkadaşlarımla oynamıyorum çünkü oyun esnasında çok gergin oluyorum bütünlüğün hayrına tek oynuyorum bu arada şunu hatırladım ben uzun zamandır oyun oynamıyorum sjsjsjsjs
Oyununa göre değişiyor abim ya pubg de genelde kafamıza göre çok atraksiyonlu anlarda biraz daha toplanırız cs de genelde birbirimizi kontrol ederiz 😂 ama rahatız genel olarak bu yüzden çok tartışırız ama kemik bir arkadaş grubu olduğumuzdan genelde sorun olmuyor sövüyoz birbirimize 😂
Orasını bilemem iletişim kurabilmek önemli bizimkilerle genelde tartışıyoruz arkadaşca ama bir sey değişmez sürekli kafamıza göre bam güm arada birbirimizi dinleyesimiz geliyor 😂
Mmorpg bir tür her oyun kendi grafik ve efektlerini kendine özgü yapıyor anime oyunları veya anime grafikli olan oyunlar var daha böyle animasyon görsellere sahip olanlar var.
O zaman pvp istiyon 😂 valla cz ve ardream zevkini başka bir şey yaşatır mı bilmiyorum bir çok oyunda o potansiyel yok maalesef açıp knight pvp serverlarda oynasak daha iyi