Merhabalar, genelde benim arkadaşlarım bana ayak uydurmak, destek olmak yerine köstek oluyorlar. :D Sizin arkadaşlarınız nasıl peki, size ayak uydurabiliyorlar mı?
Oyun arkadaşlarım beni kendi insiyatifime bırakırdılar hep. Sonra duruma göre onlara uyum sağlardım Klanda oynayınca 10-15 kişilik takımda. Keşif yapar, baskın yapana kadar beklerdim. Ki benden bu istenirdi. Şarjörlü amx 50 100 vardı. Aralarına bir dalardım. 5-6 kill almadan çıkmazdım😄
Tek bi arkadaşım var da onunla da oyuna girmemiz çok nadiren oluyor. Ayak uydurmakta zorlanan da o değil ben oluyorum çünkü o tam bir gamer gibi. Pubg de epey vakit geçirirken, ben sadece futbol oyunlarına bakarım ki ikimizin oyun zevki zıt yönde.
Çoğunlukla evet. Uyumlu olunca oyundan alınan keyifte max seviyeye çıkıyor. Fight anında bazen yetişemiyoruz birbirimize anlık üzüyor. Bazen kill veya ormanı çalarım. Sinir olunca yardıma gitmem ölsün orada tek başına skhldf Harici kasıtlı uyuz etme durumuysa vs de diyebilirim.
:D olsun ama var olsunlar demi yapmasalar da olmuyor bir yerden sonra beni de çok sinirlendirirler çok söverim ederim ama arada iyi oluyor :D hep yapmasınlar da
Geneli artık sarmadıgı gerekçesiyle oyunları bıraktı. Ama ben hala saatlerce oynuyorum 😄 Ah bir de güzel bir bilgisayarım olsa da mobilde oynamak zorunda kalmasam 🙄
ya şöyle😂şuraya gidelim filan diyince geliyorlar şunu yap diyince yapıyorlar xiskxjdj ben pek karşıdan emir almayı sevmesem de bende ayak uydururum onlara göre