Epey önce idi sanırım. Oyundan bir kızla tanışmıştım epey konuşmuştuk flört falan etmiştik... Hani görüntülü konuşma vs oldu. Sonra bir hareketine gıcık gidip engellemiştim. 😂😂#çarliabinizsoruyor#gamer#oyunlardaask
Olunur tabi neden olunmasın dul bir bayanla 10 yıl arkadaşlık yaptık netten tanışmıştık. Uc sanal sohbet ettik sonrasında sen gu ekilecek bir erkeksin buluşalım dedi.. Bana hep üniversiteye giderken tanışaydım seni kinaye bırakmazdım derdi.. Her zaman dediğim gibi kişilik, kültürlü ve saygılı olmak.
Ben oldum valla, 9 aydan fazladır birbirimizi tanıyoruz son 1 aydır da çıkıyoruz şu an sevgiliyiz. Olmaz diyenler bence birdaha düşünsün, tabiki güven lazım ama zamanla karşınızdaki kişinin nasıl biri olduğunu az çok çözüyoruz illaki. Biz şu an şahsen mutluyuz.
Ya online oyun geçmişi olan herkesin flörtü olmuştur herhalde en azından😅 benim oldu hatta baya da uzun sürdü, hiç görüşmeden yıllarca konuştuk ahahah en son bana tektaş gönderdi diye konuşmayı kestim
Bence gençsin snxlsş Yani şöyle ben 12-13 yaşındaydım o zamanlar ve yazanlar en küçük 17 ve genelde 30'lu yaşlardaydılar. Onlara göre hayli gençsin. Hatta onlar şu anda 40'a merdiven dayamış olmalılar 😅😅
Yaşı 38 olanlar da senden 10 yıl fazla yaşamış. Ben de yaşı 8 olanlarda o kadar fazla yaşamışım. Yaniii dünyanın düzeni bu ne diyebiliriz ki? Hepimiz bir gün toprak olucaz zaten. Takmaya pek gerek yok😂