Evet, olurdum.
Hayır, olmazdım.
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Öncelikle Yaşıma uygunsa tabiki de olabilir ama önce konuşup anlaşmalıyız birbirimizi tanımamız gerekli birbirimizin hobilerimizi bilmemiz o zaman bir aşk yolu kurulabilir
Merhaba, soruyu görünce pubg den tanışıp birkaç ay içinde evlenen sınıf arkadaşım aklıma geldi.
Yani reelde görüşemeyeceksek hiçbir zaman sevgili olmazdım açıkçası birkaç defa görüştükten sonra olunabilir bence iki taraf da birbirinden hoşlandıysa.
Güzel soru , duruma göre ve karşındakini tanımak lazım ama onun gerçek yüzü sahte çıkabiliyor bazen ona göre adım atmak lazım
Oldum ergenken asdfas
Cevap
13Cevap
Ben olmazdım ya. Şöyle hem tercihen hem de oyundan olması mantıklı gelmiyor. Orada tek amaç ve gayem oyunu oynamak iken gidip de bir sevgili yapamam.
Ben atıyorum lol oynarken kızlar denk geldiği zamanlarda, hepsine kardeşim gözüyle bakıyorum çünkü geneli 18 21 yaş aralığında oluyorlar, yani benim en küçük kardeşimden bile küçük oluyorlar, o yüzden hiç o taraklara girmiyorum, efendi efendi oyunumuzu oynayıp gitmekten yanayım...
Yok be cogu abaza oluyo saten sevgilim var gerek yok
Benim için uzak bir düşünce ama evli olup oyunda tanıştığı erkeklere kaçan kadınlar var.
Sesimden dolayı hep çocuk zannediyorlar ondan kimsenin benimle ilgileneceğini sanmam hahah
bence yanlış düşünüyorsun, sesi çocuk gibi çıkanlar bana hep tatlı gelmiştir.
@Fatihbayram2424 tamam sesi çocuk gibi çıkan kadın ayrı çocuk sesi ayrı. benimki bildiğin çocuk sesi zannediliyor.
@palmarosa yaşını söylersin, başta inanmazlar ama ısrar ettiğinde inanırlar. çocuk olmadığına inandıklarında seninle ilgileneceklerdir
hayat bize 2 yol sunar birincisi harika bir sevgili çıtır mis gibi hergün konuşabileceğin güzel birisi bir de diğer yol var zebaniler tarafından korunan o yolda ise 195kilo obezite hastası ter kokulu oyun bağımlısı ayy uWu gibi kelimeler kullanan akıl sağlığı olmayan ortalama 51.5 iq olan canlılarla karşılaşabilirsiniz o yüzden bu kumarı düzgün oynayın iyi forumlar
Yani olmazdım demeyim olurum neden olmayım. Anlaşıyorsak yakınsak yakışıklıysa :D :D
bence oyundan tanışılan kız dünyanın en güvenilir kızıdır haberiniz olsun
cod mobile oyunundan ispanyol bir sevgilim var ve birbirimizi cok seviyoruz ama yalnizca ingilizce konusabilme sansimiz var 😀😀
oyundan olurum ama ksden olmam 😂
Kafa dengiyse bide aynı şehirdeysek olabilir
Kararsızım diyorum nasıl birisiyle tanıştığıma bağlı biraz
Uyumluysak neden olmasın
hayır kesinllikle olmazdım🌺💫💭👼
Olurdum sanırım bilemiyorum.
Kararsızım
Hayat ama sanmıyorum
o istiyorsa neden olmasın
Knk oyundan tanıştık evleneceğiz yakında inşallah
Hayır olmazdım.
Hayır ben güvenemem