Merhaba bir gün daha bitti 🥲🌅 maalesef ki oyunsuz kaldığım 2 gün oldu ama sağlık önce gelir tabi. Konuya dönecek olursam oyundan tanışıp sevgili olan hatta evlenenler bile var. Benimde oldu elbette ancak kısa sürdü diyelim... Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
#SaçaklıBebek🎮🌸
Oyundan tanıştığınız gamer biriyle sevgili olur musunuz?
Çoğunluğa kıyasla özgürlüğüne daha düşkün biriyim. Özellikle kıskanma ve trip olayları çok boğuyor beni. Bir diğer sebep benim kafam görev odaklı çalışıyor, mesela birinin birşeyi ima etmesi yerine direk söylemesi lazım. Argo deyimle kas kafalıyım.
Çok alakalı bir durum çünkü bende kova burcuyum aynı şeyler bende de var özgürlük benim için çok önemli, kıskanma veya trip aşırı gereksizse hiç gelemem, açık sözlü insanlar isterim lafı dolandırmayan. Biz kovaları kimse pek anlamaz hatta direk sevmezler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sevgili olurdum tabi ki
Bu durumu yaşadım gibi yaşamadım gibi :D ne problemin var geçmiş olsun oyunlara geri dönmen dileğiyle.
Teşekkür ederim 🎮🌸
Boyun düzleşmesi var haliyle telefon, PC başında fazla durmamam gerekiyor.🥲
Anladım tekrar geçmiş olsun ✨👼
Tekrardan teşekkür ederim 🌸🌹
Bunu düşünmem bile fakat iyi bir arkadaş olmuşluğum vardır. <3
Sen Jadde mi yonuyorsun?
Hayır oynamıyorum jadde oyununu
Resmide ki oyun görselini onma benzettim :( Çok özledim jadde yi :(
Benim ihtimalim hep var da karşı taraf o ihtimali sıfıra indiriyor sağ olsun.
Benim de bir ihtimalim var o zaman 🤩
Hayır sevgili olmam ne yapayım gamer hatunu.
Kimsenin isteyeceğini zannetmiyorum beni 😁😁
Neden böyle bir düşüncedesin?
Çoğunluğa kıyasla özgürlüğüne daha düşkün biriyim. Özellikle kıskanma ve trip olayları çok boğuyor beni. Bir diğer sebep benim kafam görev odaklı çalışıyor, mesela birinin birşeyi ima etmesi yerine direk söylemesi lazım. Argo deyimle kas kafalıyım.
Burcun ne?
Kova lakin bunun burçla alakalı olduğunu zannetmiyorum.
Çok alakalı bir durum çünkü bende kova burcuyum aynı şeyler bende de var özgürlük benim için çok önemli, kıskanma veya trip aşırı gereksizse hiç gelemem, açık sözlü insanlar isterim lafı dolandırmayan. Biz kovaları kimse pek anlamaz hatta direk sevmezler.
İsterse beni kimse sevmesin çokta umurumdaydı. Tınnnnn
Tam kova burcu 😅
😁😁
😄🎮
Hayır, mümkün olmaz.
oldum ama sacma bida olmam
Hayır kalsın
Kadınlarla oyun oynamıyorum kı. Oynasam da olmam
hayır yok. aklı olanın da olmasın teşekkür
Olurum
Yaaani olabilir 😇😇
Olabilir