Mesela buluştuğumuzda sizinle çok ilgileniyor sizi çok seviyor ama eve gittiğinizde mesaj atmıyor ara da bir sadece arıyor kısaca sosyal medya da sizinle pek ilgilenmiyor ama evde oyun oynadığını da biliyorsunuz sizce böyle kişiler sorun olur mu
Sürekli oyun oynayan bir gamer ile sevgili olur musunuz?
Bir zamanlar bağımliydim ve sevgilim bu durumdan hiç hoşlanmıyordu uzun bir süre bilgisayarı ona verince içimde oyun isteği kalmadı sonra o oyun oynamaya basladi😂😂 kısa cümlelerle konuşmak oldukça can sıkıcı. Belirli bir dönem oynasakta birbirimizi ihmal edecek kadar da oyun oynamadık mesela tatil vardır 1 aylık o süre oynarsın ama sonra hergun hergun sıkar ilişki yıpranır
Bir ara baya pubg oynuyordum, bağımlılık yapıyor oyunlar. Yani eğer kafa yapıma uygun biriyse sorun etmem ama anlaşma yaparım. Evde gittiği zamanlarda da belli saatler benimle ilgilenmeli, sonra ne yaparsa yapsın zaten sürekli de konuşulmaz, ev işi oluyor daha farklı işler çıkıyor. Gün boyu oturup onla konuşamam ya.
Tabiki olur bu işin ileri boyutu da var hadi diyelim sevdinya hani ki olmazda evlendin eşin mal mal sürekli bilgisayar başında kendiyle bioe ilgilenmiyor aslinda senle nasıl ilgilensin direk boşanma sebebi ayrıl gitsin sevgililik bile olmaz
Sevgilim gamerdi hatta turkiye 1. Si olucakti allah var cok basariliydi ama biraktirdim bir daha oynamadi 😃 kokten bu isi birakti onun icin aslinda boyle birsey dedim oyun oynamak insan sagligi icin iyi degil
Bazı oyunlarda profesyonel oyncu olunca kvjdntksvjdj mesela şu an kulaklık takılı bir elim mouse da bir elim buraya yazıyor oyunc açık önümde öyle jvjdngkdkvd
En İyi Cevaplar