Sinirli oyun oynayıp, sürekli küfür etmesi beni rahatsız eder, sizi rahatsız eder mi?
1 ay
Sinirli oyun oynayıp, sürekli küfür etmesi beni rahatsız eder, sizi rahatsız eder mi?
Oyun oynarken tabi ki arada sinir öfke ile hareket edilebilir bunda sorun yok küfür argo da öyle ama oyuna bağımlı biri ise asla öyle biriyle sevgili olmazdım
hayır, asla olamam. Alkolikten farkı yok.
Abi oyun oynarken kimi zaman sinirlenmek normal ama sürekli küfür etmek işi bozuyor bence. Ben de kızarım, ama bunun dengesi önemli. Küfür eden biriyle muhtemelen uzun süre takılmak zor olabilir. Başka türlü stres atmanın yollarını öğretmek belki işe yarar! 🎮😅
Cevap
15Cevap
Bana etmediği sürece problem yok
Tabi olurdum. Neden olmayayım ki? Bende oyun oynarken küfür ediyorum ne güzel birbirimizi tamamlardık. Ama sinirini benden çıkarmamalı yoksa onun sonunu tahmin bile edemem :))
Sürekli ya da değil, direkt küfrediyorsa soğutur. Küfürbaz insanla kim yapabilir ki? Oyun oynarken bende sinirleniyorum ama küfretmiyorum. Susarsın ya da güzelce uyarırsın. Küfür edince bir şey de değişmiyor zaten
Küfür olurda dozacıöneli arada oluyorsa evet her saniya oluyorsa o zaman oynamasın ne anlamı kaldı ben de arada söverim yani fazla şey etmeden
Yani boyutuna bağlı. Çok ediyorsa eğer itici gelir
çok fazla küfür ediyorsa bende rahatsız olurum
Oyun oynarken küfür etmediğim zaman şeytan kafasını duvarlara vuruyor. Bazı anlar var ki, küfür etmeden durmak imkansız. Atmayın şu debuff'ı işte sdfgsd
Hiç sevmem ya soğurdum zamanla muhtemelen
Oyun oynarken küfür etmeyen erkek ılıktır.
Ana avrat sövenler onlar ayrı, sadece oyunda değil kavgada bile söylenmemeli.
Reis onların amacı oyun oynamak değil zaten, kendi ezikliklerini ve beceriksizliklerini küfürle örtmeye çalışan tipler
Hayır ben olmam ergen gibi olur o. olgun kadın severim ben
sanırım beni kastediyorsun 🥸 ( lolden uzak durun )
Hayır olamazdım, küfür tür şeyler olmadan başka şekilde sinirini belli edebilir.
Çok fazla ediyosa rahatsız olurum
Benim manitada sövüyor oyun oynarken 😂
Yani olmam çünkü küfür etmesi soğutur beni
Avam küfürleri etmiyorsa sorun yok.
Küfreden kadınla isim olmaz
Bende ediyorum ne yapak ovelim mi 😂
Sade yanımda ediyorsa olabilir
olmam.
hayır ergen degılım
olmam
Sanmıyorum ya
Hayır