Gamer Sizce oyunlardan kurulan arkadaşlıklar samimi mi? вιтєχєи Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Oyundan tanıştığınız arkadaşlık bağlarını ne derece samimi buluyorsunuz? Oyundan tanışıp hala görüştüğünüz arkadaşlarınız var mı? Sizce oyunlardan kurulan arkadaşlıklar samimi mi? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl O küfür ortamında arkadaşlık kurabilen bunu uzun süre ayakta da tutar mdmd 0 0 Yorumla
Kâl-Ell Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Gamer konusunda 630 cevap paylaştı. Oyun için tanışıp reelde kimseyle görüşmedim. Oyun için tanıştıklarım genelde oyunda kalıyor zaten. 0 0 Yorumla
NeganLucille Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Koreli bir arkadaş edindim bu oyunda. 0 2 Yorumla çevrimiçiiii +1 yıl Püüü Yorumla NeganLucille +1 yıl 🙄 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Değil tabii ki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
O küfür ortamında arkadaşlık kurabilen bunu uzun süre ayakta da tutar mdmd
Oyun için tanışıp reelde kimseyle görüşmedim. Oyun için tanıştıklarım genelde oyunda kalıyor zaten.
Samimi gelmiyor bana çıkar peşinde herkes
Koreli bir arkadaş edindim bu oyunda.
Püüü
🙄
Değişir bence
Değil tabii ki
hayır değil
Var benim