Evet yaa :) PUBG oynadığım zamanlar bir kız arkadaşim vardı hiç unutmam. Bir kere iki takım arkadaşımızda ölmüştü. Ben 17, o 14 kişi öldürmüştü. :) Ben 1. Olmuştum harbedenin içinden :)
Sevgilimde oldu arkadaşlarımda (hala aktif konuşuyrorum hergün). sevgilim ile 7 ay birikte olduk. zorunlu taşınma oldu onun için. ikimizde uzaktan yürütemeyeceğimizi anlayınca bitirdik.
Sevgili yapmıştım ama yok ya 3 kere denedim nerde kendini geliştirmemiş it kopuk varsa beni buldu entelektüel rolü yapıp kendini medeni insan gibi tanıtıyor ama bağnaz yobaz biti çıkıyor hatta lise terk oluyorlar ben şok anında tekmeyi basıyorum 😁
1 yıl sürdü ama kullanıldım birini unutmak için benimle olmuş o geri yazınca ona döndü sonra aldatılınca yine bana geldi sonra bende avcunu yala sonra g0tune sok dedim sbshgs
Ben direk bakmıyorum reelde de bir kere aşık oldum uzun ilişkim oldu arkadaşlarını dinleyerek mahvetti onuda çok yorgun ve isteksiz hissediyorum artık 3 yıldır ilişmiyorum kimseye hoşlansamda uraşasım gelmiyo beni seveni bulursam uraşırım artık sadece😂