Daha önce hiç oyunda arkadaşınız oldu mu? Oyunda kurulan arkadaşlıkları samimi buluyor musunuz?

Çoğu zaman bulmasam da bazen aşırı güzel arkadaşlıklar çıkıyor. Mesela 6-7 sene önce tanıştığım ve beraber Metin2 oynadığım ekibimdeki çoğu insanla hala arada konuşabiliyorum.
Var şuanda samimi kardeş gibi olduğum sanırım 5 tam konusuyoruz oyunu sildiğimden beri. Diğer 2 afk sosyal medyada. En samimi olduğum ise 3 ü..
Yani güzel bundan bikaç yıl önce deseler oyundan arkadaşın olucak hiç inanmazdım. Ve sabaha kadar uyumayıp muhabbet etmek ne güzel günlerdi 🙂🥺✨
Cevap
16Cevap
Bazıları gerçekten samimi
Evet buluyorum
Samimi değil zaten. Oyuna girme bakalım, silerler seni direkt :D
Kültür ve kişiliğe bağlı ne yazık ki.. Ancak bu konu ile samimi olanlar var.. Mesele arkadaş olmak isteğinde asılmak değil.
Hayır. Sadece menffat vardır. Oyun dışında bir şey daha konuşulmaz. Çünkü biliyoruz ki hiçbir zaman gerçek dost olunmayacak :)
yani ben önceden pubg oynuyordum çok insanla tanıştık ekledik sohbet muhabbet ama bırakalı çok oldu onlarlada görüşemiyorum iyi insanlardı
Baya baya görüştüğüm arkadaşım oldu çok babacan insanlar tanıdım ön yargılı olmanın yanlış olduğunu düşünüyorum :D
Evet. Valorant vs. Oyunlarda edindiğim arkadaşlarım beni hiç üzmedi. Hep samimiyiz.
oyunda niye arkadaşlık kuruyorsun oyna oyununu geç amacı dışında kullanılan her şeye karşıyım ljlj
Samimi olanıda var tabiki sonuçta orada oynayan sen ben biz siz onlar gibi gerçek bireyler😀😂
Elbette arkadaşlığın samimiyeti platforma göre değişmiyor kalpten gelir
Ya oyunda tanıstıgm kisinin bir seri katil olmadıgı ne malum herkes maskeli bana göre
Bulmuyorum ama burada bi kız arkadaş varsa AŞIRI SAMİMİ bulabilirim GIIZ YOHHMİİ HOoww
Eh işte çok değil ama dozunda olur ise samimi
Bana kalırsa görmediğin biriyle olan arkadaşlığı daha çok samimi buluyorum
Hayır Samimi Bulmuyorum Tabikide
2002 den beri devam ediyor
Evet ve bayılıyorum
evett
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?