CS diyen Valorant'ı, Valorant diyen CS'yi gömüyor. Senin tercihin hangisi?
Valorant
CS:GO
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben Valorant tarafındayım. :D Genelde skiller ve herolar yüzünden gömüyorlar ama gayet eğlenceli buluyorum. Takım oyunlarında genelde akıl, mantık ve birlikte oynamak iş görüyor. Bunu yapamayan da oyunu gömüyor. Üstelik haritalar da hiçbir oyundan kopya değil ve iyi.
Ben iki oyunu da oynadım. Valorant çocuk oyunu gibi geliyor bana. CS GO ise daha profesyonel ve gerçekçi. Ek olarak Valorant da bilek değil de, ulti üstünlüğü var. Yani CS GO gerçek anlamda yetenek isteyen bir oyun. Yeteneğin ve Bileğin varsa oynayabilirsin. Valorant da böyle bir durum söz konusu değil.
Valorant'ın avantajlı olduğu konular ise ;
- Birçok kişiye göre daha eğlenceli olabilir. ( FPS oyunlarında Hero olayı ne kadar saçma olsa da )
- Hile Sisteminin iyi olması. ( CS GO'da Güven Faktörünüz iyiyse, CS'de hileye denk gelmezsiniz )
- Valve'ye oranla Riot Games, daha ulaşılabilir ve oyuncuların isteklerini daha ön plana getiren bir firma.
Merhaba, açıkçası Riot Games Valve’ye göre hilelere çok daha dikkat ediyor bu yüzden Valorant oynarken hile ile karşılaşmak gibi bir durum söz konusu olmuyor. Genellikle ben FPS türündeki oyunları pek sevmem ama Valorant benim bayağı hoşuma gitti. Bunun sebebi de karakterlerin ekstra yeteneklere sahip olması ve bunun FPS türüne farklı bir bakış açısı kazandırması. O yüzden ben valorant taraftariyım.
11 sene CSGO oynadım beta sonuna kadar da Valorant. İkisinde silah olması FPS kategorisinde yarisacaklari anlamını taşımıyor. Ikisi de farklı kulvarlar keşke oyuncular da bunun farkında olsa. İkisi arasında seçim yapmak doğru olmaz fakat soruya uyum sağlamak adına GO GIRLS.
Cevap
32Cevap
Pek FPS oyunları oynamam CS 1.6'da bıraktım FPS oynamayı tabii ki steam hesabımda CS:GO var ama pek oynamıyorum, tercihlerim arasında CS olur, Valorantı pek oynamıyorum, kardeşim ve arkadaşlarım sevseler de FPS türü oyunlar pek bana göre değil MOBA ve MMORPG daha çok seviyorum
İki oyunu da oynadım ikisinde de çok zevk aldım. Cs go hilelere karşı önlem alsa net cs go derdim ama hileler beni o oyundan soğuttu. Yüksek elolarda bile hilelere denk gelebiliyorsunuz. Valorantta ise daha az hile denk geliyor yüksek elolarda ve skiller vs daha bir yaratıcılık katmış oyuna.
Kitlesi çoğunlukla çocuk olduğu için düzgün bir oyun deneyimi yaşamak çok zor geliyor bana nedense
Bana kalırsa FPS oyunlarında hero olayı pek hoş olmuyor gibi. Çünkü valorantta hangi karakteri alırsan başka bir yeteneği var. Oyunda ulti üstünlüğü daha ön planda. CS:GO'da ise bilek ve yetenek daha ön plana çıkıyor. Bu yüzden tercihim CS:GO'dan yana.
İkisini de oynuyorum ama csgo başka bir boyut ata sporumuz gibi :D. Hile hurda olmasa valorant bu kadar tutulmazdı.
CSGO. Fakat herkesin sevdiği oyun farklıdır. Zevkler tartışılmaz.
Ben fps oyunlarından da hiddetle nefret ediyorum nefffreeeeett!
Cs 1.5 hastası biriydim lakin şimdilerde VAlo oynuyorum
Böyle oyunları sevmiyorum insanı sosyal hayattan men ediyor resmen
Cs bana çok eski gibi geliyor bir kere oynadım hiç tutmadi beni o yüzden Valorant bence
Erkek arkadaşım bunların başından kalkmıyordu bende ayrıldım. İnsanları asosyalleştirin şeyler bunlar
Valorant daha keyifli ve en düşük sistemlerde bile yüksek fpsler alınabiliyor cs go hem ücretli steamdan falan oynanıyir valoda öyle bişe yok direkt gir bambambam.
Her iki oyunda da sürekli öldüğüm için alabildiğim zevk eşit bu yüzden hiç bir farkı yok birbirinden
İkisinide daha önce hiç oynamadım
CS den yanayım ama 1.6 :D
İkisini de hiç sevmem.
FPS oyuncusu değilim :)
Cs go ezer geçer valorant daha yeni oyun
Daha güzel bi oyuna benziyo
Valorant a yeni üye oldum ya daha dur 🛑
Cs:Go oynayanlar baya çoğaldı
Kızlar soruyor kızlar cevaplıyor olmadığı için cs
Valocuyum ama cs go her türlü daha iyi
Cs go favorimdir
Cs go kesinlikle