Sürekli telefon elimdeymis, sürekli oyundaymisim oyunu birakacakmisim. Pardonda şu evde tek eğlencem o oyun sanki kötü birsey yapıyorum. Oynadığın o oyunda dehşet zaten adam öldürüyorsun dediler sanki gerçek hayatta adam kesip asıyorum. Hem artık reşitsin kendine gel diyolar hemde o oyunu bırakacaksın diyolar. Madem reşit bir bireyin bana böyle karışmaya hakları yok. Ben napiyim şimdi? Ailemin bana böyle karışmaya hakkı var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bence zararsız bir hobim var, tek eğlencene de karışmasınlar yani.
Valla istedikleri kadar bir desinler birakmicam. Kendi abim zamaninda 7/24 oyun oynardı onu hiç kenara çekip bırak o oyunu demediler
Neden hep bu kadınlara baskı uygulanıyor ki. Konu erkek olunca serbest ama kadın yapınca baskı. Sinir bozucu ya.
Abim ve erkek kuzenim oyunda sesli konuşurdu takimdayken onlara birsey demezlerdi kız oyuncu var mı diye gulerlerdi ben takimli oyunda veya lobide arkadaşlarımla sesli konusunca a birkere geldi napiyon sen dedi oyun oynuyorum takimli dedim bak başka birsey yapıyorsan çok kızarım dedi. Kız olarak doğmak büyük bir ceza resmen şu dünyada
Hakikaten hele ki Türkiye'de kadın olarak geldiysen vay haline.
Ama varya oyunu da birakmicam. O kadar karışamazlar bana tamam cocuklariyim ama 20 yaşındayım artık. Gözlerinin altı morariyor odadan çıkmıyorsun bahane edip o telefonda takılıyorsun hep diyolar. Anca beni gozetlesinler zaten. Ayrilicam yakında evde çok bunaldım yeminle erkek kuzenim 7 24 oyunda ona laf diyen yok
Duygularını çok iyi anlıyorum ve empati kurabiliyorum. Zararsız bir hobiyi eziyete dönüştüren ailen kabahatli bu konuda. Odandan çıkmıyorsun, bir şey yapmıyorsun kaldı ki uslu uslu oyun oynuyorsun ne var yani bunda. Bu kadar anlayışsız olunmaz ki arkadaş bunaltmaya ne gerek var. Bırakın şu kadınları artık özgür. Ailede kısıtlanır, erkek arkadaşı olur kısıtlanır... Ne bu ya.
Tamam oyunda fazla zaman geçiriyor olabilirim. Ama varya o kadwr iyi insanlarla tanıştım ki. Biri var kardeşten öte resmen nerdeyse 1 yıl olacak ocakta hergun konuşuyoruz. Hep küçük kardeşim olsun isterdim, bana abla diyip benimle iyi geçinen kişilerle arkadaş oldum. Onlarlada çok iyiyim ben o oyunda iyi dostluklarda kurdum. Ama aileme anlatsam yanlış anlarlar kesin. Yeri gelir sesimin tonundan anlarlar bazen iyi olmadığımı abla iyimisin noldu anlat ister misin derler. Ailem bunu anlamaz. Benim niyetim asosyal olmak değil. Sadece kendimi sakinleştirmeye calisip kafa diliyorum ben. Tek hobim var onuda birakmami söylüyorlar
Bazen gerçekten sanalda iyi insanlar denk geliyor ve onlar seni anlıyor ve yakın hissediyorsun. Çevrende bulamıyorsun kafana uygun birisini bu konuda hak veriyorum yani. Tabii kapalı ve değişikliklere uyum sağlayamayan aileler genelde hoş bulmuyorlar hele ki bir de kadınsan zaten olay bitmiştir.
İşte gelde bunu anlat anlamıyorlar
Ben seni anlıyorum boş ver. Üzme canını, sıkma. Bir oyun bağımlısı olarak bende sen gibi odamda takılırım. Ailem alıştı haliyle ama tabii erkek olunca belki laf etmiyorlardır.
Kız olsan emin ol dakika başı kimle konuşuyor bu derlerdi
Lanet olsun bu baskıcı zihniyetlere. Ah kadınları bir özgür bıraksalar, bu ülke öyle bir değişir ki...
Kızı dışarı çıkmasın, oyunda takılmasın yabancı erkeklerle konuşmasın diyerek koruyamazlar bu ülkede. Asıl yapmaları gereken bazı yanlış yetiştirilmiş erkekleri terbiye etmek ama bunu anlamazlar. Kız hekimlerle konuşmayınca konusturmayinca koruduk saniyolar
Kesinlikle alkışlanacak bir yorum🙏
;:")
valla telefonunu kendin al faturasini kendin ode masraflarini karsila evet o zaman resitsin boyle herseyi anan baban verecek ama kucuk hanim resit ohhh ne ala dunya
Ben anlamadım şimdi burada aileme mi hak verdiniz
tabiiki ailenize hak veriyorum
Iyide hem reşitsin artik ne yapman gerektiğine karar vermen lazım diyip hemde o oyunu bırakacaksın telefona sınır getireceksin demeleri hiç birbirini tutmuyor bu sözler
bence tamda dogru soyluyorlar
Sen benim kız versiyonum musun? Gerçekten soruyorum aynısını yaşıyorum annemle bi salmıyor beni yaa yaşım 19 ise nolmuş aw
Sen hiç olmazsa erkeksin kimle konuşuyorsun diye sıkmazlar seni o kadar.
Yooo sıkıyorlar annrm sürekli soruyor kim o diye açıklamak zorunda kalıyorum
Ben açıklayamıyorum be odama girip kapıları sıkı sıkı örtüyorum duyupda sormasınlar diye. Birkere annem geldi yanıma ben konuşurken napiyon sen burada dedi oyun oynuyorum dedim bak başka birsey yapıyorsan çok kızarım dedi. He anne flörtleşiyorum erkeklerle rahat bırak beni dedim en son
AJFKFKFKFKF ulan aynısını yapmak yerine kimseyle sesli falan konuşamaz oldum hatta arkadaşım sesli mesaj atınca odaya gidip. dinliyorum mecbur mesela sevgili olsak görüntülü aramak istesen dışarı çıkmak zorunda kalırdım
Sorma ya. Ben o yüzden odamdan çıkmaz oldum rahat bırakmıyorlar diye geceleri anca arkadaşımla rahat rahat konuşabiliyorum
Sen en azındanöyle konuşabiliyorsun ben osursam evde yankılanabiliyor geceleri aslaaaaa konuşmam yasak allahtan artık fazla karışmıyor ama bundan 2 sene öncesi varyaaaa
Ulan erkeklere de böyle baskı yapilir mıymış be jsjjs
Dkfkfkfk ama öyle yaaa canım anneme de çok kızdım bu konuda ama üzüldüm yaa ne bilsin kardeşim üzüldüğünü endişesinden diyip geçtim
Hakları yok.
Var hakları