Ailem telefonunlarımı açmıyor ve beni engellemiş?

1 ay önce annem bize gelmek istedi babamla tartştkları için geldi 2 hafta sonrada benim kursum başladı 2 saat kursa gidip geliyordum çocuklara annem bakıyordu biZ sürekli annemi gezdirir tozdururduk yazık kadın hiçbişey görmedi diye heryeri göstermeye çalşırdım eşimle neyse bir gün kurstan geldim yorgunum küçük çocuğum durmuyordu bende kıZdım annem geldi çocuğa baktı naptın çocuğumu dövdün bilmem ne diye bana kötü naneymişim gibi muamele gösterdi o an bende sinirlendim bu benim çocuğum niye dövüm kıZdım durmadığı için diye hala söyleniyordu haaa bu arada annem sürekli çocuklara Kaynanan baksın falan deyip söyleniyordu bana neyse bende o an anne böyle yapacaksan eşim seni eve bıraksın dedim ağlamaya başladı şoka girdim diğer odaya gitti akrabaları arayıp Leyla beni evden kovdu gelin beni alın dedi çok sinirlendim anne geç otur falan dedim ağlayarak sen beni evden kovdum dedi farklı kişileri aramaya başladı valizini topladı gitti eşim aradı eşime yalan yanlış şeyler söylemiş Leyla çocuğu dövdü çok kötü bana el kaldırdı hala eğer el kaldırdysam elim kırıksın çok üzüldüm her neyse watsapa baktım beni engellemiş eşim babamı bütün ailemi arıyo hiçbiri açmıyor çok zoruma gidiyor eşim ben üzülmüm diye hergün arıyo açmıyorlar artık ne yapacağımı bilmiyorum kimsem yok ailem hiçbir zaman arkamda duran insanlar olmadı ama her zaman sürekli yanlarında ben olurdum ne yapmam gerekiyor çok sıkıldım artık

Ailem telefonunlarımı açmıyor ve beni engellemiş?