Valorant'ı çoğu kişi oynanmaz diye düşünüyor. efektleri beğenmiyor, skilleri beğenmiyor falan. cs ile kıyaslıyor. size göre oynanır mı? oynanmaz ise de neden oynanmaz?
Bana göre oynanır çünkü çoğu oyundan iyi. harita olarak hep güncel haritalar, çalıntı değil. skiller çok yerinde ve eğlenceli. aim konuşuyor genelde.
Bana göre de oynanır. Ben baya seviyorum. Herolar ve skilleri aşırı derece de iyi düşünülmüş bana göre.. Bunun dışında dediğin gibi haritaları da baya seviyorum ki çoğunu hiçbir oyunda görmedim. Tek sorunum eşleştirme konusu. Ben mesela Plat 1, Gold 3 arası gidip geliyorum şu sıra ama gidip bana utanmasa elmasları atacak dfhfdgh
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Cs ye göre skill eklenerek fark yapılmış firma vs de farklı bence kıyas biraz hatalı ama silah açısından evet yapılabilir. Skilleri kullanabildiğin zaman sorun kalmıyor. Keyif te alınabiliyor. Cs de ayrı keyifli ama son bedava olup rank vs kalkınca biraz sıkıcı oldu gözümde. Ama oynanırmı evet. İkiside ayrı güzel. Hangisini seçersin dersen wolftim derim 😂
Benim oğlanlar volarnt oynuyor ve bazen bende onları izliyorum çok eğleniyorum, ama call of duty daha çok oynuyorlar gerçi bir sürü oyun ve grupları var sonu yol bu oyunların
Overwatch oynarım daha iyi, bi oynayayım dedim ard arda kill aldım ertesi gün banlandım ticket attım hile kullandığımı söylediler şaka gibi incelemeye bile almıyorlar banlayıp geçiyorlar riot gamesin bu egosu beni delirtiyor beş para etmez bir firma gözümde küçücük bir değeri yok.