bundan aşırı ama aşırı seneler önce wolfteam oynamıştım :D böyle çok uzun süre olmasa da güzeldi.. dümdüz kurtlar ve insanlar savaşıyordu da sadece insanlara ekipman alabiliyordun :D geçen gün bir bakmak istedim de aşırı karışık olmuş bir sürü yeni şey gelmiş çok değişik duruyor
Oyunların güncelleme alması kadar doğal bir şey yok fakat bazıları oyuncuların istemediği yönde oluyor. Bu tarz oyunlarda bulundum ve bir daha iyi bulmadığım güncellemeli oyunları oynamam kararı aldım. Bunlardan biri resimdeki oyun kesinlikle. Yeni oyunlar oynamak, gelişim gördüğüm oyunlar oynamak, oyuncunun aldığı zevke odaklanan oyunlar oynamak daha iyi.
World of warcraft tabi ki gerçi classic serverlarını açtılar ama şu an burning crusade e çevirdiler. Gerçi bütün oyunlar 2007 ye kadar sanatsal olarak yapılıyordu artık sadece çok üretelim hızlıca satalım hemen yenilerini yapalım mantığı ile kalitesiz yüzeysel oyunlar yapıyorlar...
En çok Knight Online eski zamanlarını özledim. Bilgisayar başında saatlerce bekleyişi, level kasmak için bir yerlerimi yırttığım günleri, uyuyacağım zaman partideki kişilere numaramı bırakıp beni uyandırmalarını özledim hü. 1 ayda 55-60 seviye olmak için uğraşmayı özledim. Şimdi ise 1 ayda 83 son levele ulaşılabiliyor hem de a. f. k iken :(
Merhaba. Böylesi oyun tutkunu bir kadının varlığını bilmek, oldukça gülümsetiyor... Ben Age of Empires ın özledim bir an. Durup, durup. " Usta " diye bağıran...:)