Günaydın arkadaşlar bugün şirkette bayağı boş vaktim olacak gibi görünüyor. Napayım derken biraz nostalji yaşamak için counter strike oynayayım dedim 😂 Şaka bir yana grafiklerini botların saçma konuşmalarını bile özledim.
Benim yaşımda olanlar bilir. İnternet cafelerin yarım saati 500 bin lira olduğu dönemler 😂 3 kişi gidip saatlerce counter attığımız günlerdi özledim be
Oyundur yenisi gelir. Oyun mazilerimi değil oynadığım mazileri özlüyorum. Evdeyken, şuradayken ya da buradayken şöyle oynamıştım gibi. Çünkü o oynadığım eski oyunlara ulaşsam bile aynı tadı vereceklerini düşünmüyorum, o atmosferi özlüyorum kısacası😊
Haklısınız tabii ki. Velakin dediğiniz gibi aynı tadı veremeyebilir fakat şunu kesin olarak söylemek istiyorum ki ben oynadığım da eski tadı alabiliyorum. Ambiyansı yalakayabiliyorum. 😊
Bilmiyorum Hiç internet cafe de oyun oynadınız mi? Bizim zamanımız da internet cafeler de sigara serbestti anaserver hangi müziği açarsa onu dinlemek zorunda kalırdık 😂 Örneğin çok most wanted oynarken müslüm Gürses bir avuç gözyaşı ~sadece şarkılarıni dinlemişimdir. Veya gta vice city oynarken ismail yk Allah uzun ömür versin.
Ve cafenin yoğun sigara dumanı kokusu o anlar unutulmazdı herşeyi ile çok güzeldi.
Ah siz cici kızlar 😊 Sizde şanslısınız evde oynamak her kızın harcı değil hani barbi bebekler masum evcilik oyunları mesela babayla oyun oynayabilirsin bide bizi düşün akşama kadar dışarıda sürterdik eve geç gelince yemek yerine fırça yerdik 😂 Ömrüm sokakta oyun oynayıp eve geldiğim de büyük reisten fırça yerken halının desenlerini izleme ile geçti 😂😂
Yaşlandım valla Fifa 2007 NFS underground Claw vardı Wolftiem gerçi hemen hemen hepsini hala oynarım ama Messenger da dönen iki sembolü bile özledim :)
Son defa bebeğim. Şappur şuppur ismail yk. Flash hayata küstüm. Bilinmeyen saat uygulaması. Elvedayla süslenmiş yarının dünündeyim Ve daha neler neler 😂
Bunu çok doğru dedin işte. Biz küçükken yalnızca büyükler değil oturduğumuz evler sokaklar bile kocaman gelirdi. Ve bizden küçüklere herşey küçük geliyor. İnanılmaz bir saygısızlık hat safhada ilerliyor
Bir dönem ümraniye de oturmuştuk. O zamanlar İstanbul 'un en güzel zamanları idi. En güzel 8 kış yaşadım karla kaplı elektriksiz. 17 ağustosu yaşadım. Geçenlerde yolum düştü oturduğum sokağa seneler sonra gittim birde ne göreyim sadece oturduğum bina ayakta geri kalan herşey değişmiş
1.6yı hala oynuyorum wolfteam hesabın adını unuttum zaten artık çok değişmiş diyorlar gta zaten istesem indiririm yani özlediğim oyun bir tek İnternet oyunları flash gidince artık oynanmıyor
Biz bayağı şanslı bir nesildik. Teknoloji bu kadar gelişmemişti sokak oyunlarımız vardı. Seviyeli kavgalarımız vardı şaka niyetin de küfürlerimiz yoktu herşey güzeldi.