Eski oyunlar ile aram iyidir. Zaten bilgisayarım kötü ondan dolayı yeni oyunları öyle kolay kaldırmaz. Eski oyunları oynuyorum o yüzden. Kült olmuş herkesin genelde oynadığı oyunları oynuyorum.
Eski oyunlarla aram iyi ama eski günlerdeki verdiği hissi vermiyor tabi ki. Hem günümüzdeki görüntü ve grafik kalitesiyle kıyaslanamaz fakat hangisi daha yoğun hissettiriyor dersen eski oyunlar diyebilirim. Başta Vice City✌
Selamlar, Eski oyunları unutamıyorum oynadıkça çocukluğum aklıma geliyor 😊 Önceden verdiği hazzı halen alabiliyorum bunun için uygun ortam ve o zaman ki müzikler eşliğinde oynarsaniz sizde aynı heyecanı tekrar yaşayabilirsiniz.
Ve vice city üretici firmanın tasarladığı en iyi oyunlardan bir tanesi saatlerce koltuğa çakılmış hissiyatı yaşamamıza sebep olan oyun 😂 Ve beni deli eden inşaat görevi.
Vice city Delta Force (oldlar bilir) Tactical Ops Fifa 99 need for speed King Of The Road ( ETS’nin atası) bu saydığım bütün oyunlar 2004 öncesidir. var mı bilen bunları?
Çünkü eski bir oyun ve warband'an önce bir oyun. Çoğu kişi bilmez bu oyunu. Herkes Mount and Blade Warband bilir. Ama bu oyun efsanelerin efsanesidi. O zamanlar da böyle bir savaş ortamı filan yoktu.