Merhaba, Bir "Gamer" sorusuyla daha sizlerleyim 🎮. TaleWords tarafından piyasaya sürülen Mount And Blade Warband, oyuncular tarafından çok sevildi ve aradan geçen yıllara rağmen hala oynanmaya devam ediyor. Serinin geçen yıl çıkan oyunu, Bannerlord'da eleştirmenlerden ve oyunculardan çok iyi notlar aldı. Ancak bazı oyuncular Warband oyununun daha iyi olduğunu söyleyerek oyunu beğenmedi. Sizce hangi oyun daha iyi? Warband mı yoksa Bannerlord mu?23 Ağustos 2021 Pazartesi 19.04 #Mario #Mario45 #GamerMario
Mount And Blade Warband
Mount And Blade Bannerlord
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Warband VS Bannerlord! Sizce hangi Mount And Blade oyunu daha başarılı?
Kesinlikle warband o kadar çok modu var ki sadece bazı modları bile nerdeyse yeni bir oyun kadar gelişmiş. Bannerlord beni hayal kırıklığına uğrattı maalesef...
Tabi oyunun grafikleri iyileştirilmiş hali her zaman için iyidir. O kaos ortamındaki efektlerin güzelliği filan oyuna oyuncuyu daha fazla çekiyor. Severek oynadım zamanında, seveni hala fazladır zaten. Bannerlord dan yana kullanıcam oyumu :).
hocam bu nasıl soru tabiki de bannerlord daha iyi oyun sorusu sormasın KS ' de çoğu kişi bilgisiz bizde eski şeyleri abartma gibi bir şey var o yüzden hiç yenilikçi değiliz şahin hastaları mesela kafanız yok mu abi şahin mi kaldı artık yenileyin kendinizi şahin alabilyorsunuz diye ona muhtaç olmayın oyunda da böyle metin 2 mesela abartıyorlar oysa ki daha açık ve yenilikçi olmamız gerek her alan da bannerdlord daha iyidir açık ara farkla çünkü yeni çıktı yeni senaryo türk oyunudur bu arada sattılar ama parayıda çok seviyoruz aw
Yeni çıkmasıyla ilgisi ne? Her oyun o zamana kıyasla kıyaslanır misal: 2011 de warband oynamaktan mi daha çok keyif aldın 2021 de bannerlord oynamaktan mi gibisinden, bence çok yanlış düşüncen eski hastalığı yok eski daha güzel olduğu için millet takılıyor
@Derdost her şey zamanında güzel dostum 2020 'de çıktı warband bu arada yeni senaryo yeni anismasyon yeni kıyafetler yeni topraklar bu oyun için düşüncem doğru yanlış değil ha oyun fulll sorunlu olurdu o zaman derdin ilk çıkan warband daha iyi diye ama bannerlod daha gelişmiş bir oyun olduğu için :)) gerçekler bunlar warband da zamanında güzeldi tadına baktıkk bitti
Grafik olarak Bannerlord güzel görünüyor. Bannerlord pahalı olduğu için alamadım ve de sistemim kaldıracağını sanmıyorum😅. Ama Warband oynuyorum ve de gayet hoşuma gidiyor hatta fire and sworddan daha çok sevdim Warband'i. Böyle düşünecek olursak Bannerlord oynasam warbanddan daha çok severim😇.
Bana göre grafik, savaş vesaire açısından Bannerlord Warband ise modlar açısından diyebilirim.
Ben Bannerlord'u multiplayer olarak oynadım. Single beni sıkıyor. Warband ve Bannerlord'da arkadaşların vesaire ile modlu oynanabilseydi iyi olabilirdi.
Warband daha iyi nostaljiyle falan da ilgisi yok böyle diyenler neyin kafası bilmiyorum siz gidin modsuz hilesiz en zor ayarda 200 kişilik sağlam bir ordu kurun bakayım lord olsaniz atölye kervan vs alsanız dahi nasıl maaşları odeyemiyorsunuz görün üç beş çapulcu kesmekle oyunu tadamazsiniz. Koskoca lord kral vs oluyorsun hala parayı düşünüyorsun lan kalem var kalem ama para gelmiyor adam akıllı gereksiz zor yapma uğraşı var oyunda.
Teşekkür ederim sırf bu sebepten oyunu bıraktım, zaten sağlam ordu toplamsk terfi etmek çok zor bir de ben bunların parasını düşünüyorum koskoca kralım ama olmuyor hala maaş düşünüyorum bu işle uğraşan bir görevli tutamıyorum, para toplamaktan strateji de uygulayamiyorsun ordu da toplayamiyorsun çok sinir bozucu bir şey ve mantığı hiç yok gerçekçi değil
Evet o iyi kazandırıyor ama kralin belli bir gelir gider listesi olur, yani sürekli yağma yapacak kişiler bulunmuyor çok yagmalayinca bir anda onlar da kayboluyor onu bile düşünmüşler. Sürekli stres para orda azalıyor ben haritada 4 dönüyorum lord haydut vs bulcam da yağmalicam diye
En İyi Cevaplar