Gamer Subway Surfers oyun rekorunuz kaç? kagan__altınışık Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 104 Yapay Zekaya Sor #subay#surfes#oyun#rekoru#gamer#iyi#günler#kağan#Altınışık Subway Surfers oyun rekorunuz kaç? Cevapla Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 15 kişi beğendi
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl hayır ben oynayamıyorum kızım sever oynardı bir dönem 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @semxsem Yorumla
yasminnnnnnnnnnn Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Hatırlamıyorum.. ama gümüş lige yükselmiştim. Bi ara.. 1 4 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Tabi ki... neden ama 😅 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl teşekürler Yorumla yasminnnnnnnnnnn +1 yıl Rica.. Yorumla
DoğrulukCadısı Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Uzun zaman oldu oynamayalı hatırlamıyorum.Soruyu beğendim. 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl teşekürler Yorumla
isimbulamadim7378 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Oyun kendi kendini silmese bakıp söyleyecektim ama silinmiş işte hatırlamıyorum 1 3 Yorumla isimbulamadim7378 +1 yıl Sen git bütün karakterleri al sonra oyun kendi kendine silinsin Yorumla kagan__altınışık +1 yıl kendi kendine silinmez telefon günceleme yapmıştır güncelemeyi kapat yoksa görevler gider Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @isimbulamadim7378 Yorumla
QNøbødy Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl baya yüksek bi rakamdı ama hatırlamıyorum uzun zaman oldu 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @qnobody Yorumla
Berraee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl hala oynuyorum şimdi bi baktım 1,310,457 1 3 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @berraee Yorumla kagan__altınışık +1 yıl teşekürler Yorumla Berraee +1 yıl ne demek Yorumla
LimonluPastanınHüznü Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 82% +1 yıl Lisede iki milyon yapmıştım. 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @limonlupastaninhuznu Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 6 milyon diye kaldı aklımda.. 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @olustur Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Pek oynadığım bir oyun değildi 1 3 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @abdurrahman00t Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Dostum soruyu beğendim zaten. bildirim gelmiyor mu 😐😕 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl teşekürler Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 3 4 yıl oldu oynamamalı hatırlamıyorum ki 1 3 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @sweetwitch13 Yorumla Sweetwitch13 +1 yıl Beğenmişim 🤣😂 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl teşekürler Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Nerden hatırlayayım onu 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @Gizlibiruye22 Yorumla
Mikerys Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Üst rekor benim en tepedeki hilenin altındaki 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin rekorun kaç @mikerys Yorumla
cimbom_10_1905 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl 2 milyondan fazla 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @cimbom_10_1905 Yorumla
xSeinn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hatırlamıyorum. 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin Yorumla
bencoksahaneyim Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl 6900du 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl benim de o kadar vardı Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hatırlamıyorum 1 3 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @seyda028 Yorumla seyda028 +1 yıl Nedn Yorumla kagan__altınışık +1 yıl xper lazım soruyu beğenir misin @seyda028 Yorumla
Bivarlık Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Aslında oynuyodum da. Silinmiş. Daha da bıraktım. 1 5 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl anladım neden sildin Yorumla Bivarlık +1 yıl Ben silmedim baktığım da silinmişti. Yorumla kagan__altınışık +1 yıl günceleme olmuştur silinmez ki oyun Yorumla kagan__altınışık +1 yıl ya da başkası senin telefondan silmiştir Yorumla Bivarlık +1 yıl Olabilir. Yorumla
xPain Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bu oyun kaldı mı ya 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin rekorun kaç @xpain Yorumla
İnyourtears Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl 5 bin falan 1 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl soruyu beğenir misin @inyourtears Yorumla
CemreDenizGND Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hâlâ oynayan var mı onu ya? Çok lüzumsuz. 0 1 Yorumla kagan__altınışık +1 yıl lüzumsuz değil soruyu beğenir misin oynamayan yetişkin yok sen oynamadın mı @cemredenizgnd Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
hayır ben oynayamıyorum kızım sever oynardı bir dönem
soruyu beğenir misin @semxsem
Hatırlamıyorum.. ama gümüş lige yükselmiştim. Bi ara..
soruyu beğenir misin
Tabi ki... neden ama 😅
teşekürler
Rica..
Uzun zaman oldu oynamayalı hatırlamıyorum.
Soruyu beğendim.
teşekürler
Oyun kendi kendini silmese bakıp söyleyecektim ama silinmiş işte hatırlamıyorum
Sen git bütün karakterleri al sonra oyun kendi kendine silinsin
kendi kendine silinmez telefon günceleme yapmıştır güncelemeyi kapat yoksa görevler gider
soruyu beğenir misin @isimbulamadim7378
baya yüksek bi rakamdı ama hatırlamıyorum uzun zaman oldu
soruyu beğenir misin @qnobody
hala oynuyorum şimdi bi baktım 1,310,457
soruyu beğenir misin @berraee
teşekürler
ne demek
Lisede iki milyon yapmıştım.
soruyu beğenir misin @limonlupastaninhuznu
6 milyon diye kaldı aklımda..
soruyu beğenir misin @olustur
Pek oynadığım bir oyun değildi
soruyu beğenir misin @abdurrahman00t
Dostum soruyu beğendim zaten. bildirim gelmiyor mu 😐😕
teşekürler
3 4 yıl oldu oynamamalı hatırlamıyorum ki
soruyu beğenir misin @sweetwitch13
Beğenmişim 🤣😂
teşekürler
Nerden hatırlayayım onu
soruyu beğenir misin @Gizlibiruye22
Üst rekor benim en tepedeki hilenin altındaki
soruyu beğenir misin rekorun kaç @mikerys
2 milyondan fazla
soruyu beğenir misin @cimbom_10_1905
Hatırlamıyorum.
soruyu beğenir misin
6900du
benim de o kadar vardı
Hatırlamıyorum
soruyu beğenir misin @seyda028
Nedn
xper lazım soruyu beğenir misin @seyda028
Aslında oynuyodum da. Silinmiş. Daha da bıraktım.
anladım neden sildin
Ben silmedim baktığım da silinmişti.
günceleme olmuştur silinmez ki oyun
ya da başkası senin telefondan silmiştir
Olabilir.
Bu oyun kaldı mı ya
soruyu beğenir misin rekorun kaç @xpain
5 bin falan
soruyu beğenir misin @inyourtears
Hâlâ oynayan var mı onu ya? Çok lüzumsuz.
lüzumsuz değil soruyu beğenir misin oynamayan yetişkin yok sen oynamadın mı @cemredenizgnd
7 milyon