Metin 2
Knight Online
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Metin 2'yi çoluk çocuk oynardı zamanında, Türkçe olduğu için çok basit ve saçma geliyordu.
Knight her yaşa hitap ediyordu, adamlar 40-50 yaşında oyuna atıldılar, ingilizceyi söktürdü oyun bize, yıllarımı verdim uykumdan oldum 7 yaşında başladık, 16'da bitirdik.
Bana göre zamanın da METİN2 Aşırı iyiydi Tek sıkıntısı PVP çıkması ile başladı ve düşüşe geçti çünkü artık insanlar emek ile kasılmayı bırakıp PVP lere yöneldi ve oyuncu kaybetti Ve tekrar da kazanamadı ama METİN2 için hala geç değil sadece yapması gereken bir iki düzeltmesi olsa oyunu tekrar güzelleştirir ama oyunu baştan yazması gerek çünkü GRAFİK düzenlemesi Ve reklamlarla tekrar Dünyanın en iyi oyunu ve en çok oyunu olabilir ve şunu da unutmamak gerek Oyunda ticaret için bir şeyler yapmalı TİCARETİ de yaparsa CS GO GİBİ mesela Bu şekilde öne geçecektir Knight Online Oynamadım sümüklü böcekleri geçemedim o yüzden o konu da yorum yapamam
Kesinlikle Knight. Ne ilkokul zamanımda, ne de lise zamanımda Metin 2 oynayanı duymadım. Herkes oynuyorsa Knight oynardı. Knight'ta grafik her ne kadar kötü olsa da oynanış güzeldi. Anvil'in item yakmaması için etmediğimiz dua kalmıyordu. Hey gibi günler, hey.
Metin2'yi ilk gördüğğmde kuzenimin bilgisayarında dayımın dosyası sanmıltım. Dayımın ismi de Metin çünkü. Dedim heralde kuzenim dayımın ismine dosya kurup oyun yüklemiş ne baba sevgisi bee
Cevap
18Cevap
Yeni nesil metin 2 dese de knight online oynarken, vs atmanın keyfini hiçbir oyun veremez. Level atlamak hiçbir oyunda knight online kadar keyif vermezdi. Çünkü her an vs ihtimali, her an aksiyon ihtimali vardır knight onlineda. Yani knight online diyorum, çünkü old oyunu
Benim gözümde knight çöpdür grafik açısından oynanabilirlik açısından, metin 2 daha iyiydi gerek grafik gerek oynanabilirlik anlaşılabilirlik, metin 2 deki bayrak basmalar kule çıkmalar ordaki dostluklar apayrıydı
2004 ila 2012 arası full oynadım. şu an profesör olamadıysam Knight sayesin de.
Oyuna ilk başladığım da ares deydim ve manes de oyunu biraktım.
Metin 2 afedersiniz ama hala gözümde bir çöplük.
Knight hiç oynamadım, metin 2 yide hiç bırakmadım, bırakamadım.
Knight daha iyi gibi bu karşılaştırmada ama Silkroad Online favorim.
Allah1 Metin2 Mp3 Gta4Cıne5 Yer6 Yemek7 Fıfa08 On9 Ben10
Hey gidi günler hey
M3tin2 daha aydınlık bir oyundu daha basit daha güzel
ikisi kardeş ama
Knight daha eski diye biliyorum
Metin2 cok oynadim zamaninda oyundaki paralari gercek paraya satardim ayni çarı
4-5 kişiye satmıştım hey gidi günler mazi gözümde canlandı hahahahaah
Ben Metin2'ciyim.. Knight bize gelmez :D
Her ne kadar knight oynamasamda abimi saatlerce izlerdim..
13 yılımı verdim Metin2ye devamke
Kesinlikle Metin 2
Hepsi yalan tek gerçek Silkroad Online
Hiç birini bile oynamadım sıkıcı geliyor bana
Metin 2 de yakışıklı var sanki o diyorum
Metin2 ay lav May sura 😛 bayılıyorum o büyücüye.
Metin 2 bana göre her açıdan daha iyi.
Ömrümü yesede Metin2 i hiç bir oyuna değişmem
Metin2
Metin2
Metin 2 bence
Metin 2 tabiki cok oynadim
Metin 2
Albion Online
Metin 2..
Sen pubgde oynuyorsundur
Eskiden oynuyordum
Şimdi neden oynamiyorsun