
#Triggerr
DOTA 2
LoL
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Dota 2 Android ise LoL iOS olabilir oynanış açısından. Çünkü Dota'da yükselti gibi oynanışı zorlaştıran unsurlar varken LoL'de bu sadece gölgelerle açıklanabilir, çünkü yükselti farkı yok. Ancak şampiyonlara ulaşma açısından Dota 2 daha efektif, LoL'deki gibi mavi öz veya rp ile satın alma süreci yaşanmıyor. Oynanışın epey kolay ama kombolamaya müsait olmasından yana olduğum için tercihim LoL :)
DOTA2 League of Legends İle kıyaslanamaz League of Legends Yokken DOTA2 vardı ki League of Legends Oyununu Çıkartan Kişiler DOTA2 geliştiricileri DOTA2 Den ayrıldıktan sonra çıkartmıştır yani Bu tür oyunların bana Göre kralı her zaman DOTA2 olacaktır Ama kıyaslama yaparsak şunları söyleye bilirim Grafik ve oynanış bakımından tabi ki League of Legends Çünkü DOTA2 Karışık ve zor geliyor bana ama tabi kişiden kişiye değişe bilir.
LoL oynuyorum... Ama Öncelikle Allah TR serverin belasını versin. gerçekten o kadar kötü ve o kadar Egoist veletler var ki oyundan birak zevk almayı kanser ettiriyorlar. hepsi Esporcu hepsi profesör :D lanet ettim hepsinden
Cevap
9Cevap
Bence kesinlikle Dota 2. Kitlesi çok iyi, oynarken beni LoL kadar sinir etmiyordu
DOTA 2 yazıyor. Demek ki 2. versiyonu. LoL de sayı yok. O da 1. versiyonu sanırım. Bu yüzden DOTA 2 diyorum. :D
Defender of the Ancient (DOTA) W3 oyunun bir map moduydu ve popüler hale gelince Valve şirketi Dota 2 oyunun çıkardı. Dota bütün MOBA oyunlarının atası sayılabilir. Dota sayesinde bu oyunlar popülerite kazandı ve bugün LOL oynayabiliyoruz ;)
Dota2
Hic oynamadım ama fotosu daha iyi dhsjdbdn
Lol dama is Dota satrançtır. Satrançı bilmeyen tabiki sevmez.
Dota 2 daha iyi. Dota2 yi uzun süre lol ü kısa süre onadım.
Dota daha iyi olsa da artık eski reflexlerim yok ve en son 2013te oynamıştım. O yüzden artık istesemde oynayamıyorum.
DOTA daha iyi olsa da LOL tercih ediyorum.
Doya oynamadım lol de mobil sağolsun❤
Dota
Dota oynamadım o yüzden lol diyorum ama lolünde belasını versin hayatımı çaldı lise sonda bir yandan sinir olup oynamak istemiyorum diğer yandan girip oynuyorum uyuşturucu gibi bağımlılık yapıyor
Dota 2 öğrenip oynayan lolü mario gibi görür.
LoL alır aga Dota yı çok bilmem
Net Lol
Oyun olarak LoL, topluluk olarak Dota
Lol.
DotA 2 tartışmasız en iyisi.
LoL daha güzel
Ikisinide oynamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?