Evet, değerli. Erkekler oyun oynayan kadınları seviyorlar, çekici buluyorlar.
Hayır, bir kadının oyun oynaması onu değerli yapmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Selam :)
Evet değerli ama bunun sebebi çekici bulunması değil. Biz erkeklerin genelinde şöyle bir mantık var "oyun oynayan kadın kafa dengidir arkadaş gibi sevgili olabiliriz" diye düşünürler. Ya da "oyun oynayan kadın aldatmaz" gibi düşünceler vardır.
Mesela bana soracak olursanız oyun oynayan bir sevgilim olmasını isterdim. İkimizin hoşuna giden, çok eğlenceli olduğunu düşündüğümüz bir hobimiz olurdu ve oyunun başından kalkıp kendimi ona ilgi gösterme zorunluluğunda hissetmezdim. Hem beraber eğlenceli vakit geçirebilir hem de oyun esnasında birbirimize ilgi gösterebilirdik.
Oyuncu erkekler için evet çünkü oyun oynayan bir kızın sevgilisi olan erkek aynı oyuna dahil olur veya baska bir oyuna davet eder kendi oynadığı oyuna fps oyunları özellikle oynuyorsa kız ozaman kendisi için harika olarak değerlendiri ve gözünde vazgeçilmez olarak görebilir oyuncu erkeklerle sevgili olan bir oyuncu kız harika vakit geçirirler oyunda ama tabii ki her erkeğin gözünde değerli değildir sürekli oyun oynayan kadınlar bazı erkekler bıkar bu durumdan kadınlar nasıl bıkıyorsa sevgililerin oyun oynamasından ve kadınlar nasıl tepki gösteriyorsa aynı tepkiyi gösterebilirler sadece oyuncu erkekler için değerlidir yani oyuncu kızlar ve oyuncu kız sürekli oynuyorsa hiç vakit ayırmadan sevgilisine erkek oyuncu olsa bile bu durum onu bıktırır.
Pick me girl oluyor daha çok o kız bir kız tanıdım okuldan ay erkekler oynuyor diye pubg indirmişti erkeklere soruyordu katılmaya çalışıyordu oyun oynamayan kız mı olur falan diyordu ve kendisi de oyun oynayamıyordu zaten jfgjhjfdjfj kendinizi rezil duruma düşürmeyin maç sevmiyorsanız maç seviyorum demeyin bir erkeğin ilgisini böyle çekmeye çalışmayın kendiniz olun maç mış oyunmuş kime ne gerçekten seviyorsanız yapın erkekler gider sonunda siz kalırsınız yargılamıyorum herkes bu yoldan geçer erkeklerde kızlar için yapıyor :D ama yapmayın değmez
knka ben cidden seviyom ve gelen istekleri reddediyom bireysel oynuyorum hep iyiyim de rütbem elmas. dd
Hangi oyunda elmassın
Saçma bulurum şahsen. Ben stres atmak için oynarım ve bazen çıtayı aşıyorum. Çekici buldukları kısın şu anime çakmalarım olan gamer kızlar. Dekolteli askılıklılarla geçerler bilgisayar karşısına, yayındakiler zaten bir yere odaklanıp çalkalamaya başlarlar. Onlarda garibim hiç haber, yokmuş gibi oyun oynarlar. Böyle kızları diyorsan evet, çekici bulurlar.
Cevap
86Cevap
A! Nerde öylesi! Keşke beraber oyun oynayıp metal dinleyebilsek. Kızlar genel olarak nefret ediyor.
Bende burçlardan, modadan, aşk filmlerinden ve dedikodudan nefret ediyorum.
Not: Futbol için zorlamayın. Herkes futbol sevmez. Benim neslim oyun bağımlısıydı.
Kendi adıma cevap vermem gerekirse boyle bir kıyaslama söz konusu bile olamaz. Aksine gamer kızlar gözüme hiç çekici gelmez.
Değerli olduğunu zannetmiyorum sıkılır insan bir süre sonra ayrılık yakındır.
Kadının değeri oyunla ölçülecekse vay oynamayanların haline🤦♀️😜
Oyun oynayan kadını nasıl çekici buluyorlar o da ayrı mesele..
Peki kadınlar oyun oynayan erkeği çekici buluyorlar mı?
Tuhaf bir düşünce 😑
Bu sitede bi kızla tanıştım şu an instagramdan takipleşiyoruz kız oyun dünyasına çok hakim onunla Call Of Duty Csgo falan oynadık açık konuşmak gerekirse etkilendimde oyun konusundan dolayı.
Aynı şehirde olsaydık kendisiyle yüz yüze bile tanışırdım ama çok uzağız malesef.
Saçma bi yaklaşım. Erkekler kendi ayakları üzerinde duran, ekonomik özgürlüğü ve güçlü karakteri olan kadınları seviyor ve çekici buluyorlar.
Aslında çekici oluyor lar. bor de olaya sadece oyun gözüyle bakmyin oyunu kurması ayarlarına hakim olması... vb bir sürü kriter var. Bazı kızlar tanıyorum ayakkabısını bile baglayamaz teknik kızları seviyorum ben ya.
Erkeklerin gözünde değerli olmak mı? Ben bu soruya cevap veremeyeceğim neresinden tutsam elimde kalır erkeklerin gözünde değerli olmak kimin umrunda öncelikle? Birileri umursuyorsa bile bir insanın değerinin sürekli oyun oynamak veya oynamamakla nasıl bir bağlantısı olabilir?
Error
Değer yargıları ne zamandan beri oyunlarla belirlenir olmuş? İnsanı ve kadını değerli kılan kriterler farklıdır. Ya da benim kriterlerim başka bilemiyorum.
Beraber oynadığın sürece sorun yok. Tabi bu kişi sevdiğim olmalı.
Belki olabilir. Ailem çok oyun oynuyorum diye, ilişkide terslik olur diye sık sık oyunlarla ilişkimi kesiyor. Benim gibi oyun oynayan sevgiliyi bulmak imkansıza çok çok yakın. (%99,6)
Benim gözümde zerre değeri yoktur. Ancak birlikte oynarsak zamanla değerlene bilir o da sadece sevgilim dediğim insanla olur. Onun haricinde talep çok ama arz edemiyorum 😊
Oyunda tanıdığım çoğu insana değer verdim hatta aşık oldum belli bi zamandan sonra artık benimle oynanmamaya başladı başkalarıyla 7/24 oyundayken bana gelince ya işi çıkıyordu ya da oyunu kasıyordu bu benim canımı yakıyordu en sonunda beni engellemesini istedim o yüzden neyleyim benden başkasıyla oynayan kadını 😏
Sanki yeni bir kıta mı buluyor ya da uzaya mı çıkıyor ki değerli kılsın. Altı üstü bir oyun. Kadını kadın olduğu için değerlendirmek gerek
Ben bayılıyorum aşırı seksi buluyorum. Şahsen kız arkadaşım ile aynı anda oynasak internet cafe de falan. Öpmekten oyun oynatmam
Erkeklerdede kadınlardada sürekli oyun oynama bir kişyi çok değerli yapsaydı ben kesinlikle bir şah eserim 🤣🤣😮😮😮
Tabiki cevabım hayır
Oyunla değer arasında ilişki kuramadım ama neyse brawl stars 20 bin üzeri kupa olan varsa eklesin
Değer ile alakası yok ya bazıları oyun oynarken cevap veriyor falan ilgi gösteriyor. Eğer oyundan sonrada ilgsiz ise değersiz olur yani
Değer oyunla ölçülmez ama şimdi devir değişti benim görüşüm sanırım şimdiki genç erkekleri kapsamıyor
Yani partnerimle oynamak isterdim olunca bilirse fena olmazdı. Gamergrl olacak diye de bir şey yok eşlik etsin kafi
Her insan oyun oynqyqbilir. Cinsiyetçi bir yaklqşıma girmemek lazım bu konuda. Ama herşeyin fazlası zarardır.. herkes için.
Bir kadının ya da erkeğin sürekli oyun oynaması onu değerli yapmaz diye düşünüyorum
Oynadığı oyuna göre de değişir tabi ama benim gözümde bi 5/10 - 0 öne geçirir net.
yani bir insanın oyun oynaması neden onu diğerlerinden daha değerli yaparki
Yani sırf oyun oynuyor diye değeri artmaz ama benim için daha iyi olurdu, birlikte oynardık.
Ortak nokta olarak artı birdir ama tek başına bir anlam ifade etmiyor kadının oyuncu olması.
Ya şu genellemeyi bırakmak lazım. Seven her haliyle sever
Bir kadın en değerli yanı edebidir ve neşeli oluşudur.
Benim hoşuma gider oyun oynaması ama değerini bu belirlemez
Ya nolcak erkekle kız birliktedir oynayabilir oyunu ne varki bunda
Alakası yok. Oyun haricinde kendisiyle de başka işlerim var, ihmal edilmek istemem.
Artık pek havalı yapmıyor. Ülke gündemi bilen birisi daha kıymetlidir.
Değerin oyun oynamayla ne alakası var, seven her türlü sever.
Böyle sacma bi konuda deger seviyesini belirliyosa basta ben ona deger vermem
Futbol ve arabalara meraklı değilse sorun olmaz 😃😃
Ayarında oynuyorsa güzelde sürekli ise sıkıntı olur
Hiç oynamadım. Oynayan kadınla da birlikteliği süreklilik arz edemez
Her şeyin bir sınırı olmalı doğru bir yaklaşım değil
Aga erkekten erkeğe değişir mesela oyun oynasın isterim ama benim ile oynasın isterim gibi gibi...
ben çekici buluyorum ama benim kalibremdeki kadınların böyle alışkanlıkları olamadığı için sadece gençlere gıbta etmekle yetiniyorum :)
Bende oyun oynayan biri olarak benimle beraber oynuyorsa hoşuma gider ama sürekli oynuyorsa bir süreden sonra itici olur
Bunu böyle betimleme bence doğru değil. Yani oyun oynuyorsun ooo tamam cansın sen demek çok saçma olurdu zira..
Ya bende deli gibi oynayan bir insan olarak bu görüşe katılmıyorum insan seviyorsa sever yani kızların oyun oynaması etken değil ama kız arkadaşım olsaydı oyun oynamasını isterdim vakit geçirmek amacıyla ama bu düşünce tarzı doğru değil.
Bulamadım ki böyle birini beraber oyun oynuyalım hep hayalim oyuna ilgili bi sevgili hiç denk gelmedi
Bir kadının oyun oynaması onu neden değerli yapsın? Oyunu stress atmak İçin , boş zamanımızı öldürmek için oynuyoruz 😂 yün oynama işini neden kutsallaştıyorsunuz? Gayet normal sıradan bişey.
Kesinlikle oynamamali net çocuk yapacak yaşa gelmis bilgisayarda oyun mu oynayacaksin kitap resim müzik film gibi aktiviteler artık senin ilgi alanı olmalı
Sırf bu sebebten birisiyle evlenilmez .. Ama oyun oynaması ortak ilgi alanları olması büyük + . Ben isterim evde sürekli beraber oyun oynayacağım bir partner sıkılmayız işte ana odaklanabiliriz
Hayır, bir kadının oyun oynaması onu değerli yapmaz.
erkek de ooyun oynuyor ise birlikte bir şeyler yapmak eğlenceli olur ama oyun tek taraflı ise diğer taraf için eziyet olur.
Herkes oyun oynar kız olsun erkek olsun farketmez oyun oynama kimseyi çekici yapmaz bence
iyi olur bir pubg oynayan olsa
oyun oynamayı seven bir erkekse evet, benim çevreme göre hayır
Bence öyle olmamalıydı ama denendi onaylandı çekici buluyorlar
aslında oyun oynaması şart değil de herhangi bir uğraşı olsun bize sarmasın oyundayken
Oyun bağımlısı olması onu değerli yapmaz bence :))
Ben sevmem öyle şeyler
Oyun oynamak bi insanı çekici yapmaz
Bayan oyun arkadaşım var iyiler
Hayır ya pek alakası yok hatta hiç yok
Aksine, benim için tam zıttı. Tam boş insan işi...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?