Oyun oynayan kadınlar, erkekler tarafından daha çok aranıyormuş. Var mı öyle bir şey? 🤔

Oyun oynayan kadınlar, erkekler tarafından daha çok aranıyormuş. Var mı öyle bir şey? 🤔

Oyun oynayan birisi tabi ki isterim ama sadece oyun değil benim gibi sporu seven, kitap okuyan, dizi film izlemeyi, dışarı çıkmayı seven birisi olmasını isterim yani hep eve kapanan birisi değil oyun bağımlısı birisi değil
Gamer olan erkekler için evet, oyun oynayan bir kadın aranılan sevgili modeli olabilir. Onun dışında oyun oynamayı sevmeyen, oyun oynayanları eleştiren kişilerin oyun oynayan bir kadını aranılan sevgili modeli olarak göreceğini pek sanmıyorum
Cevap
30Cevap
Evet aranan sevgili modelidir
Bu tarz kızların olumlu sonuç verdiğini görmedim. Oyun oynamıyorum, oyun oynayan kızlardanda uzak duruyorum. Bu gruba ‘erkek kankası olan, ortamda maskülen enerji olup erkeklerin arasına girip onlarla takılan kızlar’ dahil
Çok oyun bağımlısı kadın benim için iticidir. Ben daha sosyalliği gelişmiş birisinden yanayım. Sanal dünya aktivitelerinden daha çok sosyal aktiviteler de vakit geçirmek isterim.
Var maalesef bence oyuna bi girdim ne erkek sürüsü varsa hepsi de kız düşürme peşinde beehhh yeter ulen bezdim
Hayır değildir. İstemem öyle oyun oynayan birisini. En fazla beraber blur ya da sititfaytır oynarız iki üç el aksi kabul edilemez. Xbnsjz
önce öyle derler sonra ilgi göstermiyor derler eğer iki taraf da oyun oynamıyorsa oynamayan taraf için sıkıcı bir durum olur
Ya öyle
Oyun bagimliligi erkeklerde cok fazla olmasindan kaynaklaniyordur. Asosyal olmaya alismislar. Onlar da kendilerince hakli. 😂
Oyun oynayan ve sporcu olan bir kız arıyorum
Bende oynuyorum neden sevgilim yok o zaman smjsjsjsj
Benim için payı biraz düşük. Oyun oynayan kadın bulmam zor.
Gamerlar için evet onun haricindeki insanlar için hayır
Oyun bağımlısı olan erkekler için evet.
Diğerlerini kapsamıyor.
Sempatik gözükselerde oyun bağımlısı kadınlar orta vadede bile ilişkide patlak verirler
Oyunlarda vs başka erkeklerle lacka olmadığı sürece sorun olmaz.
O nasıl kritermiş öyle :) 13-16 yaş aralıgına anket yapmışlar sanırım.
Sevgili kişisine göre ve arayan sevgiliye göre değişir
Arada bir oynuyorsa, neden olmasın. Bağımlı şekilde oynuyor ise olmaz.
Sevgilinle herşeyi paylaşabiliyorsan zaten istedigin herşeydir o kişi
Oyun oynamıyorum oyun oynayan sevgilim vardı ve cidden sıkıntı oluyor birlikte oynamamizi istemişti int kafeye gittik ve beceremedim kslanslansl yani oyun oynayan sevgilisi olsaydı onun için daha iyi olurdu :(
İlla aranılan sevgili modeli diyemem ancak sevgilimle aynı oyunu oynayıp eğlenmek tabi ki isterim. Her erkeğin hayalidir bu.
Bu doğru hatta mfkfmcnx oyun başlar başlamaz kız var mı sevgili olak mı diyenler oluyor harbi komikler
Eğer iki taraf da oynuyorsa mükemmel bir ikili olur. Ama bir kişi oynamıyorsa diğer partner için sıkıntılı bir durum olabilir.
Oynamaması bir eksi değildir ama oynarsa oyun oynayan bi erkek icin artıdır
öyleyse bile hic biri sana bakmaz 🎮
Yıllardır aradığım şey ama yok..
Hayır ot nasıl oda öyle
Hayır ama oynarsa güzel eğleniriz
Ben oyun oynamayı sevmiyormm
Evet anca sevgili modeli olur
Bazilari harbi ml oluyor
Evet hele ingilizce biliyorsa harika olur
Yok canım hurafe bunlar. İnanmayınız efm
Ben sevgilim le oynamak isterdim
Sanmıyorum. Erkekler bundan da sıkılır.