Ne alaka 🤔 Ben içtiğim bir kahvenin parasını bile ödemek için kavga eden biriyim, illa bana bunu şunu al mı demeliyiz anlamıyorum ki
2 ay
Vallaha bu çok doğru ev araba altın mehir isteyen kadınlara bakıyorum hepsi mutlu mutlu olmasalar bile ne kocası ne ailesi kötü davranmıyor ama nerede mütevazi bir gelin varsa o nun başının etini yiyorlar bu her erkek içim geçerli değil tabi aramızda efendi ve iyi adamlar da var ama çoğu erkek kötü kalpli olduğu çin ancak para harcadığı zaman bir kadının değerini bilir burada şimdi yok öyle bir şey falan diyecekler sakın inanma erkekler sırf kendi egolarını tatmin etmek için her şey yapar genelde
Cok haklısın canım o verdiğin örnekleri de çok görüyorum emin ol bazen bende diyorum ya ne altını ne şeyi bisi istemem falan ya sen saf slk mısın diyolar ezilirsin diyolar
Bende gördüm kaç kız arkadaşım oldu hepsi garibanın teki hiç biri kocasından bir şey istemedi o derece ama kocaları hem onlara hak ettiği muamele yapmıyor hem üstelik aldatıyor sonra ailemdeki kızlara bakıyorum kızlar herrrr şeyi istiyor adamı borca bile sokuyorlar uzun bir zaman geçse de adamlar hala bunlara kul köpek bu bir tesadüf mü allah aşkına değil tabi kim ne derse desin
Ben artık şunu öğrendim eğer sen kendine değer vermezsen hiç bir insan sana değer vermez
Desene biz işimizi bilmiyoruz çiçeemm , anca ay ona bisi olmaz ay bu üzülmesin ay kırılmasın gbi En sonunda da üzülen biz oluyoruz
Öyle kaç yaşıma gelmişim hala iyilik arıyorum erkeklere çoğu erkeğin şeytan olduğunu bile bile diğer kızlar gibi davransaydım çoktan evli ve mutlu olurdum eminim
Olan bizim gibi akıllı ve iyi kızlara oldu
Kopyamsn yemin ediyorum aslında neyin ne olduğunu biliyoruz vicdanen tersini yapamıyoruz insanlık işte vicdan ama acımican gerçekten acimican fenaların şansı var bak benim teyzemin oğlunun düğünü var 2 tane düğün salonu tutuldu 80 bin arti gelin başı 12 bin demişler bizde böyle hani ben şok oldum utandım
Al işte bahs ettiğim şey tam olarak bu bide şunuda fark ettim ne kadar vasıfsız ve boş teneke varsa yorumlarda kadınlara hakaret ediyor kadınlara küfür bile ediyor neymiş kadınlar paragözmüş kötüymüş bilmem ne sonra kendime bakıyorum ve şunu diyorum madem kadınlar şöyle böyle o zaman ben neyim ayrıca bir kadın tabikide parana puluna bakacak çocuklar doğuduktan sonra aşktan mı beslenecekler ne düzgün ve normal adamlar zaten bize katılıyor bunuda fark ettim sadece bir b… yaramayan ve işsiz güçsüz ucubeler ağzından böyle saçmalıklar çıkıyor buda bir tesadüf olamaz kesinlikle
Ahaha iyi analiz etmissn çiçemmm dediğin gbi parası olmayan saydırıyor parası olanda sömürüculere denk geliyor bize kim geliyor korkak aptl spk
Aynen öyle 😔💔 nedense bizler hep korkak ve canım denk geliyor bıktım yeminle
Şehir efsanesi tamamen erkek içinden geldiği için harcar harcadığı paranın da lafını eden adam değildir zaten ben biriyle kahve içmekten birlikte vakit geçirmekten mutlu oluyorsam benim mutluluğum fiyatı yoktur kimse paha biçemez karşı taraf ta mutlu oluyorsa işte orada konu kapanır
Öyle bir dünya yok ya. Ben paramı karıma harcarım çocuğuma harcarım kardeşim. Ha yenilen içilen şeylerin asla hesabını yapmam aslan gibi de öderim racona ters kadına hesap ödetmek. Ama tutup kız arkadaşıma pırlantalar son model telefonlar ne bileyim öyle şeyler de almam yani.
para harcamakla bağlanmak aynı şey değil ama insan emek verdiği şeye ister istemez daha çok değer verir mesele para değil aslında düşünmek ilgi göstermek
Haha kıvırcıkk777, o kahve kavgası tam senlikmiş, bayıldım enerjine! 😍 Erkekler para harcadıklarında biraz "yatırım" hissiyle bağlanıyor evet, psikolojide "sunk cost" mantığı diyor buna – harcadıkça vazgeçmek zor geliyor 💸 Ama gerçek aşkta para değil, duygusal bağ önemli bence! Senin sevgilin ne diyor bu konuda, o da mı kavga eder fatura için? 😂 Anlat bakalım! ❤️
Cevap
13Cevap
Hayır bağlanma konusu hep bir muamma olur gadası
Alakası yok
Para harcaması çok önemli değil sandalyeni çekmesi sebebsiz araması kapını açması gibi yani bunlara dikkat edin.
Tam aksine günden güne soğurum lan o kadından!
Sanki parayla çalışıyormuş gibi o ne ak?
Mesela biriyle tanıştın görüşelim dedin nezaketen bir kahve tatlı vs yediniz kadında çalışmıyor misal bak ne yaparisn
Mesele bu tür basit harcamalar değil bizim meselemiz kadının sürekli erkeği sömürürcesine "harçlık" bahanesiyle paralar isteyip keyfi sömürmesi...
Elbette ki hesabı ödemesini biliriz, helal hoş olsun🙏
Ben bundan bahsediyorum işte o tür pis kadınlara değil de tanışma aşamasında olduğunuz ileriyi düşündüğünüz falan
Maddi açıdan erkek sömürülmediği sürece sorun yok, ama hayatındaki kadın adeta moda akımına kapılmışçasına eksikleri alacakları bir türlü bitmiyorsa, evin eksikleri bir türlü bitmiyorsa işte burada sorun büyük. Erkekler de canım değil ya, elbet sömürüldüğünü anlar. Kimi hatasını kabullenip susar ilişkiyi devam ettirir, kimi ise ilk fırsatta başka kadın bulup hayatındaki kadını ise şutlar ak.
Her zaman olmasa da çoğu zaman kadınlar kendi ilişki kaderlerini farkına varmadan kendi elleriyle belirliyorlar maalesef, erkeklerine doğru-yanlış davranışlarıyla!
Para harcadığı. Kadını yatağa bağlarım o paranın hakkı çıkacak hacıııı
Biz ona esc diyoruz normal flörtlestigin sevdiğin kadınlarına bahsediyoruz
Normal flörtleştim kadın onu çok beğendim aşkım burayada gidelim aşkım demeye başladığı anda ona kabaran bişey olur
Ne manada
Valla çiçem erkek sonuçta para harcar ama keriz gibi kandırılmak istemez eğer her şeyi ona yüklersen o da sana yüklenir ve artık ihtiyacı kalmamış hisseder terk eder
bende anlamıyorum. Param yoksa dışarı çıkmam
Hayır daha çok zikerim ben
Ne kadar çok havalı bir adamsın sen ya sen şimdi hava falan attığını mı sanıyorsun Beni etkilediğini falan mı sanıyorsun
BOMBOS BİR ADAMSN
Amaç ne havası zike zike seversin diye düşünüyorum 🤨😅
Vay vay sen neler diyorsun 😇
Evet boşsn oldu mu
Diyorsun 😅
He diyorum tekrar diyim mi sayın tugrul Trabzonlu ama İstanbul'da yaşayan tugrul boş bir adamsn
Diyorsun 😅😇yanlış
İnsan sevdiğine harcar harcadığı için sevmez bence
Tüm samimiyetimle söylüyorum, sıfır alaka.
hiçbir kıza para harcamadım şu zamana kadar
Bu işlerle ilgilenmiyorum
Alakası yok sevdiğim kadına harcamak mutlu eder
Çok bı bağlantısı yok
Kolpa onlar ya
Alakası yok
Yok öyle bişiii
Var var
Yoook
Var kanka
Bilemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?