Neymiş efendim fiti fiti dışarda gezip cuppa cuppa eğlenecekmiş. Höyt dedim otur evinde dizini izle. Tamam maçoşko dedi. Bu arada çoraplarım nasıl çok sevdim he.Kızım tehlikeliyim diyorum maçoyum diyorum..🦁
Serseri, söz geçirebilen erkeklerden etkilenmeleri doğrudur. Bu sadece insanlarda değil, diğer memeli hayvanların dişilerinde de gözlemlenmektedir. Bu yüzden düelloyu kazanan alfalar çiftleşme hakkına haiz olurlar. İnsanlarda da kadınlar fiziksel ve duygusal olarak güçlü olanları arzularlar. Evrim, temelde üreme ve hayatta kalma üzerine kuruludur. Bu ikisinden birisini yapamazsan yok olur gidersin. Bu yüzden dişiler, güçlü olan erkeklerle neslini devam ettirmek isterler. Bu içgüdüseldir.
Evet genel de türk kızları maço erkeklere daha kolay bağlanır nerede sert erek görseler ''erkek yha '' tarzı cümle kurarlar :D ama bakmışsınız 2. gün aldatılmış. hata yaparak öğrensinler bazı şeyleri.
Hiç sevmem maço erkek, benden uzak olsun. Ben kibar, özgüvenli, şefkatli ve saygılı erkekleri çekici buluyorum. Maço erkek bana göre agresif, kaba, kibirli, bencildir ve aşırı kıskançtır, empati yapamaz, kendi aldatabilir, çünkü kendi erkek lakin onun kadını, sevgilisi aldatamaz, tam olarak böyle bir zihniyete sahiptir maço erkek ve asla hayatımda istemem böyle bir erkeği
İşe yarayan vardır belki, maço seven. Tatlı sert biri olabilir, hatta iyidir de ama sürekli höt höt biriyle hayat geçiremem. Genel olarak ise kadınlar bir tık daha bu tarz adamlara bağlanmaya yatkın bence de.
Yok valla ben maço istemiyorum. Kılıbık olsun , temizlik yapsın , bulaşık yikasin en son çocuk yapsın olur. Yurt dışında sezaryenla yapiyorlar. Bence türk erkekleri de becerir xjsjskksksks. Çoraplar da müqqq