Lütfen yardım edin ayrıca koç burcu erkeği?

Merhaba arkadaşlar 2 aylık bir ilişkim oldu . 2 ayda yaşanan şeyler 1 yıl gibiydi. Ailesi ile tanıştım. beraber uyuduk vs vs. o kadar ilgiliydi ki fazlasıyla sonra aramıza bir soğukluk girdi çok kavga eder olduk işinden dolayı görüşemiyor konuşamıyorduk. Ayrıldık 1 ay oldu ayrılmamızın sebebi de işinden dolayı onu anlamadığımı söylüyordu ama ben çok mesaj attım bitmesin her şey yoluna girecek vs diye karşısına çıktım konuşmak için daha sonra aradan bir süre geçti benden hak helallik istedi bende hakkımı helal ediyorum gerisi Allah ile senin aranda dedim biraz konuştuk Görüşmek istediğimi söyledim bilmiyorum umut vermek istemiyorum dedi bende versen de almam çünkü bende istemiyorum dedim ama istiyorum :(

yaptıklarına rağmen onun sıkıntısına koştum bana çok iyi biriisin teşekkür ederim vs dedi hayat onu bir hale getirmiş ki kimseye güvenemiyor ve beni de diğer sevgilileri gibi gördü. 3 gün önce yine ben sinir oldum beni yanlız bırakırmısın seni üzmek kırmak değil niyetim dedi ama bir kızla facede yorumlaşmış bende sinir oldum yazdım ona ve açıklama yaptı o benim kaç senelik arkadaşım vs diye benden önceki eski sevgilisinden 6 ay oldu ayrılalı ve 3 yıl çıkmışlar o kızı da unutamamış gibi geliyor sanki kafam iyice allak bullak sizce döner mi ne yapmam gerek lütfen yardımcı olun :(
Güncellemeler
+1 yıl
pişman olur mu
Lütfen yardım edin ayrıca koç burcu erkeği?