Terazi erkeği? Açil yardım lazım?

Merhaba arkadaşlar terazi erkeği ile ayrılığımız gerçekleşti evlilik düşünmüyorum dediği ve kız eklemeye ben böyleyim demeye devam ettiği için. Yaklaşık bir buçuk ay kadar sonda bunun bir arkadaşı beni ekledi haberim yoktu tabi onun da haberi yoktu arkadaşça konuştuk hatta arkadaş olduk cocukla. Sonra bu öğrendi ve bana dünya dokulu hakaret etti saydırdı engelledi. Bende ona böyle olmadığını arkadaş olduğumuzu haberim ılmadıgını anlatmaya çalıştım hatta yalvardım ama inanmadı. Keza arkadaş olduğum cocuk da birimi sevdiğimi biliyordu ona sor bile dedim. Neyse aradan aylar geçti bu kez o benim kız arkadaşımı eklemiş dikkatimi çekti vs görünce yerlerdedir düşme daha yazdım arkadaşımın hesabından o nedenini biliyor vs yaptı ses kayıtları falan gönderdim hatta bir ses kaydında arkadaşım (kız) ya bırak dünü Esra kalitesiz aen bilmeden yaptın o gayet bilinçli yapıyor dogru insanlarla konuş vs yaptı. Umurumda degil kimi eklersen ekle zaten senin potansiyelin bu Ca kız eklersin adam olmazsın vs dedim. Engel attım. Beni seviyor mu anlamıyorum bu kadar sevmese takar mıydı emin olamiyorum bir yanım da sevse de bunu yapmazdı diyor.

Terazi erkeği? Açil yardım lazım?